Wie zijn wij? Wel, dit is Miquel.

Hey allen, 26165378_10159838652780010_602945939598097805_n

In de eerste plaats wens ik jullie welkom te heten op “singles 4 fun”.

Ikzelf ben 37 jaar … jaja 80 was prachtig. Vis van horoscoop, tweeling als ascendant. Ik voel me als een visje in het water tijdens de winter, daarom ben ik vlak voor de lente geboren.
Bouwkundig ingenieur en milieucoördinator van opleiding en na enkele jobs in de private sector, uiteindelijk in onderzoek beland waar ik me heb kunnen ontwikkelen als betontechnoloog met grote affiniteit voor recyclage. Nu rest mij alleen nog te bewijzen dat mensen in een laboratorium niet perse saai zijn. 😉

Mijn hobby’s zijn talrijk, net zoals mijn interesses. Koken, gaan eten, cultuur, natuur, wat gaan drinken, filmpje, wat geschiedenis, wandelen, schaken, bordspellen en rollenspellen. Bijna alles, op sport zien na, kan mij bekoren.

Ik ben woonachtig te Bredene en ben blij dat mijn woning op 300 meter van de duinen gelegen is. De duinen zijn mijn muze, mijn oase van rust, mijn herkenningspunt. Als je mij zoekt op een kalme dag, kun je mij misschien daar vinden.

Mijn andere twee muzes zijn mijn kindjes. Als ik ze heb, zorgen zij steeds voor variatie in mijn leven. 8 en 10, een drukke leeftijd, zeker wat hun hobby’s betreft.

Ik wens jullie verder veel plezier op deze pagina,


Groetjes Miquel