Wie zijn wij? Wel, dit is Miguel.

Hoi allemaal!Miguel

Vanuit de Scheldestad Antwerpen wil ik jullie allemaal een warme groet brengen. Ik ben Miguel Bernal Cepero, half Spaans/half kempisch bloed. Op en top een gevoelsmens en met 42 jaar op de teller, trotse papa van een flinke zoon van 8 jaar, Enrique.
Zoals iedereen hier ben ik single, momenteel toch al een 3 tal jaar, maar kan daar best wel goed mee om! Het leven stopt namelijk niet als single. Ik neem deze fase in mijn leven graag mee als de ideale periode om nieuwe mensen te leren kennen en zowel letterlijk als figuurlijk mijn horizonten te verrijken.
Wat hobby’s betreft kijk ik graag films en series… heb ik veel creatieve momenten zoals knutselen, maquettes bouwen en miniatuurschilderen (figuurtjes)… gezelschapsspelen met vrienden… uiteten gaan… citytrips… impulsieve uitstapjes en wandelingen… lezen van zowel boeken als artikels op internet… motorrijden…festivals of pop up bars in de zomer… met tijd en stond eens uitgaan met de nodige heupbewegingen … en de laatste maanden een toegenomen activiteit op Facebook 😱

Mijn opvallendste eigenschappen zijn humor, spontaniteit en men open karakter.
Wat ik zou willen minderen is babbelen!🙄

Wat ik enorm hoog in het vaandel heb staan is respect, rechtvaardigheid en vertrouwen!
Don’t ever shame that!

Ik hoop hier fantastische momenten te beleven waar oprechte vriendschap, humor en vrolijkheid alom aanwezig zijn!

Tot binnenkort
MiguelGeef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.