Wie zijn wij? Wel, dit is Koen.

Well hello there, beautiful strangers.

Eerst en vooral welkom op deze blog. Ik hoop dat je hier vindt wat je zoekt.Als je op zoek zou zijn naar een ei komt dat goed uit want ik zal deze pagina’s af en toe misbruiken om wat van me af te schrijven, om zowat mijn ei kwijt te kunnen in de chaos van deze moderne digitale wereld .

me_me_me

Ja, ik heb het wat lastig met deze moderne digitale wereld. Daar heb ik helemaal de juiste leeftijd voor. Ik ben 40 lentes jong en ja, ik moet Miquel bijvallen, 80 was prachtig.  Inderdaad. Daarover zijn we het roerend eens. Over betontechnologie zelden maar ik weet wanneer ik een discussie niet moet aangaan.
Ja, ik ben iets op die dierenriem maar het raakt mijn koude kleren niet want ik geloof niet in die onzin. Ik geloof wel in door drugs veroorzaakte euforie ofte geluk en vrije liefde. Neen, grapje, ook die foef gaat bij mij niet op. Hihi, foef.

Wat of wie ben ik dan wel? Wel, Koen verdient zijn brood, drank en nicotine als informaticus. Koen heeft een opleiding genoten tot programmeur (A2) en schopte het dan tot leerkracht secundair onderwijs waarna hij zijn glanscarrière wist te starten als helpdesk medewerker. Roemrijk, zeg ik je!

Mijn hobby’s zijn talrijk, net zoals mijn interesses. Koken, gaan eten, cultuur, natuur, wat gaan drinken, filmpje, wat geschiedenis, wandelen, schaken, bordspellen en rollenspellen. Bijna alles, op sport zien na, kan mij bekoren.

Voor de scherpe lezers onder ons, dat was een grapje, dit is natuurlijk Miquel’s lijstje. Met wat ik me zoal bezig houd in mijn vrije tijd, is best veel volgens mijn wederhelft. Volgens mij doe ik nog nog lang niet genoeg maar bon, ander verhaal. Misschien schrijf ik daaromtrent ooit een blogje overvol of publiceer ik dat boek. Maandag- en woensdagavonden ben ik voetbalcoach van een stel kwajongens (U11). Op dinsdag- en donderdagavonden ga ik graag al eens aan de slag als hondeninstructeur bij De Gehoorzame Hond Waarschoot (https://www.gehoorzamehond.be). In de weekends vind je me op menig wedstrijdterrein, ofwel met een leger jongvolwassenen ofwel met een heel schattig border collie teefje, Nosy Lady By Nature. of met haar vader, Gorkie Andtanya. Daarnaast gaan we ook al graag eens lopen, KAA Gent volgen, een boek lezen, potje koken, een lekkere single malt achterover klokken alsof het een colaatje is, lekker uiteten, een concertje mee graaien (jip, I’m the embodiment van de graaicultuur op dat vlak), wat gaan wandelen en nog meer van die knotsgekke dingen. Als we dan nog wat tijd over hebben, spenderen we die aan S4F.

Mijn grootste trots? Mijn twee zonen. Mijn twee bloedjes. Mijn zon. Mijn hemel. Mijn aard. Mijn alles. Als ik ze heb.

Waarom dit project? 

Een lang verhaal is het niet. Toen ik pas gescheiden was, ben ik in een enorm zwart gat gevallen. Alleen de beste vrienden bleven hangen, ik kan ze op één hand tellen. Mijn netwerk was waardeloos. Overdag waren mijn dagen meer dan gevuld met mijn talloze hobby’s maar ’s avonds kwam ik steeds alleen voor de televisie te zitten. Het heeft me 9 maanden geduurd om opnieuw een netwerk uit te bouwen. Dit is net wat wij hier willen aanbieden, een netwerk en redenen om buiten te komen, om andere mensen te ontmoeten.

Bon, we zijn weer melig en sluiten hier beter af. Ik wens jullie verder veel plezier op deze pagina,


Groetjes 

Koen.