Wie zijn wij? Wel, dit is Julie.

Hey Allemaal,

Ik ben Julie, 33jaar en sinds midden maart 2018 actief als lid bij Singles 4 Fun. Een week na mijn inschrijving op deze facebook pagina kon je mij al vinden op de dansvloer van de eerste S4F fuif.

 

Nog eens 2 weken later organiseerde ik mijn eerste etentje voor S4F voor 4 vrouwen en 4 mannen. Zo kreeg de smaak te pakken en ben sindsdien niet meer gestopt.

Ik ben sociaal en extravert. Creatief ben ik ook, alleen ontbreekt mij nu soms de tijd. Ik ben afgestudeerd als Leerkracht Plastische-Opvoeding en Aardrijkskunde. Maar nu doe ik iets heel anders: Ik ben zelfstandige software trainer bij bedrijven. Af en toe moet ik voor mijn werk naar het buitenland waar ik dan wel eens een paar dagen verlof aan durf te plakken. En zo kom je ineens ook bij mijn grootste passie: reizen! Reizen doe ik het liefst met de rugzak of met de auto. Zo ging ik al meermaals rondtrekken in Zuid-Amerika, Azië en Europa.

 

Mijn hobby’s en interesseveld zijn heel breed: Afgestudeerd als: nagelstyliste, make-up artieste en Massage therapeute. In de week doe ik aan Looptraining en Diepzeeduiken in clubverband. Bovendien kook ik graag, zet ik graag een stapje in de wereld. Met vrienden zet ik graag een dansje op de dansvloer.

Ik ben een bezig bijtje en heb als Event planner in de warme community van Singles 4 Fun echt mijn gading gevonden.

Tot op één van onze Events?

Groetjes, Julie.