Wie zijn wij? Wel, dit is Frederic.

Hallo iedereen,

Vanuit het prachtige Brugge wens ik iedereen hier veel plezier. Ikzelf ben 35 jaar en fiere papa van een trotse zoon die 6 jaar is. Ik ben stier van horoscoop en de eigenschappen kloppen wel. Ik kan soms wel eens koppig zijn maar ben ook wel trouw, geduldig en betrouwbaar.

frederic01

Van opleiding ben ik electricien en heb mijn D-cursus voor les te gaan geven. Ik heb een tiental jaar treinen voor ons belgisch spoornet gemaakt en uiteindelijk bij de marine beland in zeebrugge. Daar maak ik de werkorders op voor de schepen te herstellen voor de afdelingen electronica, sonar, radio en bewapening.
Mijn hobby’s zijn samen met de vrienden iets gaan doen. Iets gaan drinken, wat boardgames enz Netflix and chill staat ook hoog op de lijst.

Ikzelf ben niet zo een grote schrijver zoals de rest maar voor een potje zeveren ben ik altijd in de mood. Verder wens ik jullie nog veel plezier en hoop ik jullie wel eens tegen te komen.