Wie was die vamp die ik laatst zag?

s4f_02

rockwerchter

Wat leuk, je bent aanwezig op Rock Werchter, net als ik EN je hebt me gescand, I LIKE YOU ALREADY! 🙂

Dus je hebt enkele van onze mensen ontmoet, prachtige mensen, parels. Hier onderaan de pagina heb je enkele enkelingen uit het promo-team maar weet dat er nog zo’n mensen zijn die bij ons vertoeven. Grasduin gerust even verder rond op deze pagina’s, lees even na wat onze ‘missie’ is en check zeker ook even de Sociale Media (onder Varia) indien je ons kosteloos wenst te vervoegen. Een ietsiepietsiemini klein groepje vlaamse singles (2000+ om precies te zijn) wachten misschien net op jou om samen met hen buiten te komen, dingen te doen, dingen te bezoeken of gewoon om af en toe eens te zeveren, op onze pagina’s bijvoorbeeld, en natuurlijk ook om samen te feesten.

Ons vervoegen? Klik op ‘den blauwen feesboekbol’.

logo-facebook

Eerst wat sfeerfoto’s bekijken? Scroll dan maar lekker verder.
Laat ons je niet ophouden ;-).

Alvorens verder te gaan, een klein woord van dank aan de sponsors die ons promo-team de middelen gaven om te doen wat ze het beste kunnen, mensen entertainen.

jacobsballonnen.png

Die originele t-shirts gezien? Deze kwamen van dhr Jacobs, zaakvoerder van deze zaak: jacobs-ballonnen. Dhr Jacobs, of toch zeker zijn naam, zal je ongetwijfeld in de toekomst nog veel vaker tegenkomen hier.

gwtuinen.jpg

Dhr Watzeels zorgde ook voor een financiële bijdrage. Dhr Watzeels heeft ook een zaak waar we graag wat reclame voor maken. Zijn website is nog in opbouw maar in de tussentijd kan u zeker op Facebook terecht bij hem voor meer informatie.

Oja, de dames, daar kwam je voor. Of misschien voor de heren die ook het promo-team vervoegden.

Zaten ze hier tussen? 🙂


Of was het één van deze knappe beheerders misschien?

Miquel

26165378_10159838652780010_602945939598097805_n

Hey allen,

In de eerste plaats wens ik jullie welkom te heten op “singles 4 fun”.

Ikzelf ben 37 jaar … jaja 80 was prachtig. Vis van horoscoop, tweeling als ascendant. Ik voel me als een visje in het water tijdens de winter, daarom ben ik vlak voor de lente geboren.4

Bouwkundig ingenieur en milieucoördinator van opleiding en na enkele jobs in de private sector, uiteindelijk in onderzoek beland waar ik me heb kunnen ontwikkelen als betontechnoloog met grote affiniteit voor recyclage. Nu rest mij alleen nog te bewijzen dat mensen in een laboratorium niet perse saai zijn. 😉

Koen

Well hello there, beautiful strangers.

me_me_me

Eerst en vooral welkom op deze blog. Ik hoop dat je hier vindt wat je zoekt. Als je op zoek zou zijn naar een ei, komt dat goed uit want ik zal deze pagina’s af en toe misbruiken om wat van me af te schrijven, om zowat mijn ei kwijt te kunnen in de chaos van deze moderne digitale wereld .

Ja, ik heb het wat lastig met deze moderne digitale wereld. Daar heb ik helemaal de juiste leeftijd voor. Ik ben 40 lentes jong en ja, ik moet Miquel bijvallen, 80 was prachtig.  Inderdaad. Daarover zijn we het roerend eens. Over betontechnologie zelden maar ik weet wanneer ik een discussie niet moet aangaan.

Ja, ik ben iets op die dierenriem maar het raakt mijn koude kleren niet want ik geloof niet in die onzin. Ik geloof wel in door drugs veroorzaakte euforie ofte geluk en vrije liefde. Neen, grapje, ook die foef gaat bij mij niet op. Hihi, foef.

Miguel

Hoi allemaal!

Miguel.jpgVanuit de Scheldestad Antwerpen wil ik jullie allemaal een warme groet brengen. Ik ben Miguel Bernal Cepero, half Spaans/half kempisch bloed. Op en top een gevoelsmens en met 42 jaar op de teller, trotse papa van een flinke zoon van 8 jaar, Enrique.
Zoals iedereen hier ben ik single, momenteel toch al een 3 tal jaar, maar kan daar best wel goed mee om! Het leven stopt namelijk niet als single. Ik neem deze fase in mijn leven graag mee als de ideale periode om nieuwe mensen te leren kennen en zowel letterlijk als figuurlijk mijn horizonten te verrijken.

Fré

Hallo iedereen,

frederic.jpg

Vanuit het prachtige Brugge wens ik iedereen hier veel plezier. Ikzelf ben 35 jaar en fiere papa van een trotse zoon die 6 jaar is. Ik ben stier van horoscoop en de eigenschappen kloppen wel. Ik kan soms wel eens koppig zijn maar ben ook wel trouw, geduldig en betrouwbaar.

Van opleiding ben ik electricien en heb mijn D-cursus voor les te gaan geven. Ik heb een tiental jaar treinen voor ons belgisch spoornet gemaakt en uiteindelijk bij de marine beland in zeebrugge. Daar maak ik de werkorders op voor de schepen te herstellen voor de afdelingen electronica, sonar, radio en bewapening.

Mijn hobby’s zijn samen met de vrienden iets gaan doen. Iets gaan drinken, wat boardgames enz Netflix and chill staat ook hoog op de lijst.