29/04/2018 – Escape Room

In deze tijden zijn Escape Rooms trendy en er is een reden voor dit succes.
Ze zijn overal te vinden, geen enkele is hetzelfde, ze duren niet te lang, ze zetten je hersencellen aan het werk, maar bovenal…het brengt mensen letterlijk samen. Laat dit nu net zijn waar onze groep voor staat… mensen vanuit heel Vlaanderen samenbrengen om plezier te maken, je zorgen even te vergeten, te ontspannen, vriendschappen te smeden en die lachspieren uit te dagen!
Op 29 april 2018 zakten we af naar het gezellige Moerbeke Waas (Oost Vlaanderen) waar onze fantastische dag van start ging met een Apero na het middaguur. In Casa “Linthout” kwamen we met 18 toppers van mensen vanuit heel Vlaanderen samen om op een ontspannen manier met elkaar kennis te maken. Sommigen hadden elkaar al eens eerder ontmoet, anderen waren dan weer vrij nieuw in onze groep. Dit weerhield ons niet om ze allen met open armen te verwelkomen. Met koude en warme hapjes, frisdrank, cava, pils en een vlot gesprek geraak je al heel ver. Voor velen was het de eerste keer ‘Escape Room’ dus wat ‘moed’ indrinken was dan ook een geldig excuus.

In de vooravond was het dan zover. Na een korte wandeling kwamen we aan de Escape Room aan, waar we de deelnemers in 2 groepen van 6 spelers verdeelden. Snoepjetrek met 6 blauwe en 6 rode kleuren did the trick! De keuze lag tussen de Ontsnapping uit de Loebjanka gevangenis en het Moordverhaal van de Killerclown. De overblijvers hadden zich knus in het sfeercafé Gigi’s eronder bij elkaar geschaard. Helaas…. waren er deze keer geen overwinnaars. Zo bleven ze ofwel voor altijd opgesloten of werd het moordmysterie nooit opgehelderd 😏

De dag werd afgesloten in resto ”Smulderke” waar iedereen zich aan een lange tafel kon spijzen en zo dus met een voldaan gevoel huiswaarts kon keren. Buiten het regenachtig weer die onze terrasplannen lichtjes dwarsboomde, was het een geslaagde dag! Het is fantastisch om te zien hoe iedereen telkens zo vlot betrokken wordt in het groepsgebeuren. Er is geen reden om als nieuwkomer te denken dat je moederziel aan de kant zal blijven staan.

Aan de hele bende die erbij was, bedankt om jullie erbij te hebben met jullie vrolijkheid, Luc voor de mattentaartjes en dikke merci Jo, dat we jouw huis even hebben mogen lenen.
Zonder jullie allemaal werd dit nooit een succes ✌🏼

youtube filmpje:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=puKSuQwEvYI%5B/embedyt%5D