Single in de kijker: Kristof

Kennen jullie Kristof al? Nu ik wel.

69393273_10219423021156840_3570215324559081472_o.jpg

Deze topper staat bekend als een rustige knuffelbeer, een beer van een man met een hart van goud, uit Oostrozebeke. Die alles doet voor zijn zoontje, maar ruim de tijd en de ruimte in zijn leven heeft voor de (toekomstige) vrouw van zijn dromen.

Koken is zijn passie. En man, wat kan hij koken. Als liefde door de maag van de man gaat, dat gaat wat Kristof doet zeker door de maag van de vrouw. Mits tijd, kan hij echte pareltjes op het bord toveren.

Verder kun je hem steeds vinden voor een goede wandeling of een gezellig glaasje bij een goede babbel. Of begin gerust een gesprek met hem over muziek of film. Ook bordspellen interesseren hem, alleen is hij niet echt mee met de “nieuwe”.

Wij van S4F kunnen elke dame aanraden om een val te zetten voor deze beer 😉

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.