Vrouwen willen groen blaadje

Vrouwen willen graag een jonge toy boy. Dat groene blaadje mag tot 13 jaar jonger zijn dan zijzelf. Dat blijkt uit een Britse rondvraag.

 

woman standing near yellow petaled flower

Photo by Edu Carvalho on Pexels.com

Een kwart van de vrouwen heeft het goede voorbeeld gegeven door reeds een relatie te zijn begonnen met een jongere man. Vier op de tien andere single vrouwen zoeken nog steeds naar die ware, jongere, liefde.

“Meer dan zes miljoen Britse vrouwen hebben geen jongere partner maar willen er wel een. 37% van hen zegt echter wel dat ze beschaamd zouden zijn wanneer ze dit groene blaadje aan anderen moeten voorstellen”, besluiten onderzoekers.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.