Dit standje is blijkbaar het meest gevaarlijk

En je kan er zelfs een gebroken penis  – Excuse me je – door veroorzaken!

Altijd al willen weten welk standje het meest gevaarlijk is? Dan hebben we daar eindelijk een antwoord op voor je. Je zou verwachten dat het één of ander wild en avontuurlijk standje is, maar niks is minder waar…

Standje meest gevaarlijk

Say what?! Uit een onderzoek van School van Medische Wetenschappen, deCampinas Universiteit in Brazilië, is gebleken dat het standje waar de vrouw bovenop zit, het gevaarlijkst is. Daar kunnen de meeste ongelukken door gebeuren. De helft van alle ongelukken die tijdens de sex gebeuren, is door dat standje veroorzaakt. Het standje zou gevaarlijk zijn omdat de penis uit de vagina kan glippen en dan kan het gebeuren dat een vrouw dan bovenop zijn penis belandt, waardoor hij kan breken. AUW!!!

Maar wees niet bang: in de afgelopen 13 jaar zijn minder dan 100 gevallen bekend van dit nog al pijnlijke ongeluk. De kans is dus héél klein dat het jou overkomt.

Bij same sex-koppels geldt dit uiteraard niet. Hier zouden vooral doggystyle en de welbekende missionaris voor wat ongelukjes zorgen. Mannen hebben in de studie aangegeven ook veel ongelukjes te veroorzaken tijdens masturbatie. Woops?

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.