Open Brief Aan Het Beheer…

He singles 4 Fun leden, ik ga me eens niet populair maken, als ik al populair was als zwarte stip in de menigte hier… Er moet me even iets van het hart… Vinden jullie ook niet dat er wat teveel topics en antwoorden ons om de oren vliegen die we toch niet kunnen volgen en veel te weinig activiteiten om elkaar eens “echt te ontmoeten”?

blur-calligraphy-composition-211291

Zitten we vastgekluisterd aan ons eigen leven te leiden die zo vertrouwd is, en dit schermpje nu voor ons zonder de spanning en zenuwen dat een nieuwe ontmoeting of event brengt in ons leven? Ik werd lid omdat ik single ben en keek hoopvol uit naar contacten (sociaal) gezien ik nogal moeilijk en stil ben om contact te leggen met iemand… Ik dacht, he, events en de groep “singles voor fun”, dat klinkt als gegoten… Maar de realiteit is toch wat beperkt…

Gaan we niet een beetje het doel voorbij van “Singles 4 Fun” want waar is die fun naast al dat (sorry) blabla en wijsheden over singles dat hier de revue passeert… Het is leuk, het is tof, maar het mag niet alles zijn en de overdaad eraan, nou ja, schaadt.

Wist je dat er sinds 17 Mei 2019 geen enkel event meer is opgezet door de leden volgens de kalender? Het is zomer, correctie, de zomer is bijna voorbij zonder “fun” vanuit deze groep… Waarom is dat? Waar is het “Komen D’eten” avontuur dat eenvoudig op te zetten is? Waar zijn de singles nights out Karaoke om eens goed te lachen en uit de bol te gaan? Cinema en nabespreking? Bowling night? A volonte dineren bij de wok of Colmar met een groepje leeftijdsgenoten? Waarom eens niet met een aantal talentvolle mensen (fotografen, grime experts, stylistes, make-up artiesten etc…) een “Kid’s Photo Day” organiseren, zoveel singles hebben kinderen en elkaar ontmoeten in zulke activiteiten is toch top…?

Kortom… Meer actie, meer fun, minder blabla… Ik weet anders niet wat deze groep voor mij als single kan betekenen naast het “ping ping” van mijn GSM voor elke nieuwe topic en antwoord (ja ik weet ik kan het uitschakelen maar bij wijze van spreken) die ik toch helemaal niet gelezen of gevolgd krijg, interesse of niet…

Wij zijn een potentieel super leuke bende, maar zijn we nu een “Singles 4 fun” groep activity based of een praatgroep die er enkel over praat, een bende analisten met opinies van hier tot in Timbuktu van het single leven…? Ik denk dat het beter kan en leuker, maar wie denkt er ook zo over en wil dit veranderen door een handje te helpen om leuke activiteiten in de regio’s op te zetten en meer ontmoetingen to organiseren… Ja, ook ik… I know… Ik heb ook niks gedaan maar loop over van ideeen en zin om “actief” single te zijn en sociaal…

Spuw uw gedachten maar, of liever, uw geweldige ideeen voor meer “Singles 4 Fun!”. Of… misschien moeten we de naam wel wijzigen in “Social Media Singles” omdat we te veel op social media zitten te posten ipv actie, en alzo single zullen blijven DE REST VAN ONS LEVEN… Arrrgghhhh… Ok  Dat laatste was misschien iets te dramatisch…

Maar you get the point…?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.