Julio Iglesias was heus niet de ergste: dit is het aantal bedpartners van de grootste casanova’s van Hollywood

Deze week oordeelde een Spaanse rechtbank dat Julio Iglesias (75) de biologische vader is van een 43-jarige man. Dat betekent dat de charmezanger nu officieel negen kinderen heeft, en dat zouden er best meer kunnen zijn. De man heeft naar eigen zeggen al vrouwen lief sinds zijn 15e en schat zijn aantal bedpartners op zo’n 3.000. Een indrukwekkend getal, maar het kan nog erger. Ook de onderstaande casanova’s klapten al uit bed en plakten een getal op hun veroveringen.
three women standing on ground with crowd

Photo by Wendy Wei on Pexels.com

1. Warren Beatty

Vraag ons niet hoe acteur, regisseur en producent Warren Beatty (82) er ooit in geslaagd is om een film te maken, want de man heeft naar eigen zeggen het bed gedeeld met maar liefst 12.775 vrouwen. “Ik kan er een paar naastzitten”, liet hij zich ontvallen. “En daar tel ik de ‘quickies’ overdag niet bij.” Er staan overigens ook een aantal indrukwekkende namen op zijn palmares, waaronder Diane Keaton, Madonna en Cher. Een van zijn eerste veroveringen was trouwens Joan Collins, die hem na twee jaar echter verliet omdat hij – surprise, surprise – ontrouw was. “En de seks werd me ook gewoon te veel”, aldus Collins. “Hij wilde het echt meermaals per dag. Ik was helemaal uitgeput.” De laatste jaren houdt Beatty het echter bij één vrouw: hij huwde in 1992 met Annette Bening en is nog steeds met haar samen. Het paar heeft vier kinderen.

2. Charlie Sheen

Charlie Sheen (53) moet een van de grootste womanizers van Hollywood zijn, en dat geeft hij zelf ook grif toe. De voormalige ‘Two And A Half Men’-acteur beweert dat hij met maar liefst 5.000 vrouwen geslapen heeft. En dat cijfer dateert van zijn interview met Maxim dat in oktober 2000 plaatsvond. Hij was naar eigen zeggen zo indrukwekkend in bed dat hij ‘The Machine’ genoemd werd, en had een voorliefde voor triootjes. Intussen is de acteur op doktersbevel wel wat gekalmeerd, want hij heeft aan zijn wilde periode – die vaak ook met heel wat drugs gepaard ging – een seropositieve status overgehouden.

3. Gene Simmons

Wij kunnen ons niet voorstellen dat Gene Simmons (69) nog steeds zo ‘actief’ is, maar de frontman van Kiss heeft in zijn tijd wel een hele rits vrouwen versleten. “Ik deed geen drugs, maar wel veel seks”, omschrijft hij zijn verleden. Zijn getal staat op 4.800, en Simmons weet dat zo precies omdat hij – ietwat creepy – polaroids nam van zijn bedpartners. Die zijn intussen wel allemaal vernietigd, want toen hij met zijn huidige vrouw Shannon Tweed in het huwelijksbootje stapte, eiste ze dat hij zijn collectie verbrandde. “We hebben een ceremonie gehouden”, aldus Simmons.

4. Mick Jagger

Nog een oude rukker… euh… rocker: ook Mick Jagger heeft al een indrukwekkend liefdesleven achter de rug. Volgens Christopher Andersen, die zijn biografie schreef, heeft het bed van de Rolling Stone in totaal zo’n 4.000 partners zien passeren. “En achteraf bekeken denk ik dat dat een lage schatting is”, aldus Andersen. Hij is er ook vrij zeker van dat het niet altijd om vrouwen ging. “Mick heeft me zelf ooit gezegd dat iedereen volgens hem biseksueel is. Hij ging vaak naar homoclubs met David Bowie om mannen te scoren.” Volgens de biograaf bevinden Farrah Fawcett en Andy Warhol zich onder de veroveringen van Jagger. Om maar te zeggen dat die stones nogal gerold hebben – geen wonder dat Jaggers hartklep het eerder dit jaar begaf.

5. Jack Nicholson

Jack Nicholson kan naar eigen zeggen even goed vrouwen versieren als acteren. Zijn ‘getal’ overschrijdt de 2.000. “En dat waren vrouwen van alle legale leeftijden”, liet hij trots optekenen. “En soms hun moeders. En soms samen met hun moeders.” Of hij daarbij ooit de woorden ‘here’s Johnny!’ heeft uitgesproken, is niet geweten.

6. Simon Cowell

Achter de jurytafel van ‘Britain’s Got Talent’ ziet hij er altijd ietwat verveeld uit, maar blijkbaar is dat maar schijn en schuilt er achter het uiterlijk van Simon Cowell een warmbloedige vent. Hij zou naar verluidt zo’n 2.000 vrouwen versleten hebben, en tijdens zijn ‘goede tijden’ ging het dan over twee dames per week. “Ik hou gewoon van vrouwen. Ik luister graag naar hen en ik flirt graag met hen. Mijn beste vrienden zijn vrouwen.”Wij kunnen ons evenwel niet voorstellen dat zijn huidige vrouw Lauren Silverman daar ook zo over denkt.

7. Hugh Hefner

Wijlen Playboy-baas Hugh Hefner is er letterlijk in geslaagd om van zijn seksleven zijn beroep te maken, maar toch had de man-met-de-rode-peignoir geen flauw benul van hoeveel vrouwen hij in zijn leven al ‘gehad’ had. Hij kreeg de delicate vraag voorgeschoteld in een interview met Esquire in 2013, maar moest het antwoord schuldig blijven. “Hoe kan ik dat nu weten?”, klonk het geïrriteerd. “Meer dan 1.000 sowieso, maar er waren ook tijden in mijn leven dat ik getrouwd was, en ik heb mijn echtgenotes nooit bedrogen.” Het getal zou echter veel hoger kunnen liggen, want Hefner gaf grif toe dat hij zijn gebrek aan sekspartners tijdens zijn huwelijken ruimschoots compenseerde in zijn single periodes. Als die badjas zou kunnen praten…

8. Russell Brand

Russell Brand is vooral bekend van zijn tumultueuze relatie met Katy Perry, maar daarnaast kampte de Britse comedian ook met een heleboel verslavingen. Hij kwam daar altijd openlijk voor uit en praatte in talkshows ongegeneerd over zijn seksverslaving, die hem ‘meer dan 1.000 bedpartners’ heeft opgeleverd. “Het is een van de moeilijkste verslavingen om te boven te komen”, vertelde hij in zijn boek ‘Recovery: Freedom From Our Addictions’. “Je kan stoppen met drinken en drugs nemen, maar stoppen met seks is niet echt een optie.” Ondanks al die problemen is de man intussen al enkele jaren gelukkig getrouwd met Laura Gallacher.

9. Tom Jones

Met nummers als ‘Sex Bomb’, ‘What’s New Pussycat’ en ‘Mama Told Me Not To Come’ is het natuurlijk niet moeilijk om een vrouw te versieren. Voeg daar nog eens de stem van Tom Jones aan toe, en het zal niemand verbazen dat dames met bosje voor hem vielen – en ja, dat zeggen we met enig sarcasme. Het echte aantal bedpartners van de zanger is niet bekend, maar volgens insiders liep dat in de hoogdagen van zijn roem op tot 250 ‘gezellen’ per jaar. Toch heeft Jones altijd beweerd dat er maar één liefde in zijn leven was: zijn vrouw Melinda Rose Woodward, met wie hij trouwde toen hij 16 jaar oud was en samenbleef tot haar dood in 2016. Zijn vele buitenechtelijke uitspattingen zag ze kennelijk door de vingers, zelfs toen model Katherie Berkery in 1987 beviel van een zoon van de zanger.

10. Fidel Castro

Een echte Hollywoodfiguur kunnen we Fidel Castro niet noemen, maar zijn aantal bedpartners is zo indrukwekkend dat we het u toch even willen meegeven. De voormalige Cubaanse dictator had volgens getuigen een onverzadelijke seksdrive en maakte minstens twee keer per dag tijd voor een pleziertje: een keertje tijdens de lunch en een keertje bij het avondeten. Hij liet zijn bodyguards daarvoor vrouwen van het strand van Havana plukken en ‘dineerde’ zelden meer dan één keer met de dames in kwestie. Hij hield dat stramien meer dan 4 decennia vol, wat resulteerde in minstens 11 kinderen bij zeven vrouwen. Goed voor een totaal van meer dan 35.000 (!) bedpartners. Hoe hij ook nog tijd had om een land in goede banen te leiden, is ons compleet een raadsel.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.