Jouw favo ijssmaakt en betekenis

assorted flavor ice cream in display shelf selective focus photography

Photo by Lukas on Pexels.com

Maar wat zeggen al deze ijssoorten over mijn karakter? Het bedrijf Ultimate Coupons maakte een infographic met daarop de verschillende soorten ijssoorten en wat deze smaken zeggen over iemands karakter. De kans dat dit ergens op slaat is natuurlijk nagenoeg nul, maar het is wel erg leuk! Onderstaand heb ik voor jullie de teksten vrij vertaald en per ijssoort uitgetypt.

♥ Vanille ijs: The Rock
Jij staat stevig in je schoenen en doe je niet anders voor dan je bent. Sommige dingen zijn simpel en eenvoudig op zijn best. Net zoals vanille ijs, ben jij tijdloos, altijd in de mode.

♥ Chocolade ijs: De Leider
Jij bent iemand die er helemaal voor gaat. Je wilt geen dingetjes die het net niet zijn, jij wil the real deal en je hebt er alles voor over om te krijgen wat je wilt.

♥ Aardbeien ijs: Look at me!
Jij ben iemand die flink extravert is. Je laat jezelf graag zien en komt snel en eerlijk voor je mening en gevoelens uit. Je trekt graag bijzondere kleding aan die opvalt en als jij ergens binnenkomt kan het feestje beginnen.

aardbeien ijs
bron foto

♥ Napolitaans ijs: People Pleaser
Dit is ijs met drie smaken, meestal: vanille, aardbei en chocolade. Houd je van dit ijs, dan zie jij overal wel iets positiefs in. Daarentegen vind je het lastig om duidelijk voor je mening uit te komen, zeker als deze anders is dan anderen. Je maakt het anderen het liefst naar hun zin en kan moeilijk nee zeggen.

♥ Frozen Yoghurt: Hipster
Jij eet graag een duur ‘gezond’ ijsje met een superhippe roze lange lepel. Je vindt jezelf best wel trendy en hip en hebt eigenlijk veel betere dingen te doen dan deze blog lezen, zoals luisteren naar muziek van bruno mars. Yolo hipster! See ya slick 😛

♥ Sorbet: I love healthy!
Jij houdt van gezond eten en gezond leven. Gezondheid staat voor jou voor geluk en je houdt je ver van ‘onnodige’ suikers, vetten en kcal. Jij gaat voor gezond en sport regelmatig.

ijs
bron foto

♥ Pistache ijs: Artistiek
Jij bent een kunstzinnig iemand. Je hele DVD collectie bestaat uit arthouse films en je hebt allerlei kunst aan de wand hangen waarvan enkel jij en de kunstenaar de betekenis begrijpt. Je houdt niet van commerciele televisie en Hollywood films en je bent niet bezig met de laatste mode.

♥ Kersen ijs: De optimist
Jij bent een echte optimist. Er wordt vaak gezegd dat het leven niet altijd een feestje is, maar jij ziet dat anders. Jij maakt overal een feestje van en zorgt ervoor dat alles een positieve draai krijgt. Je bent dol op kleur en je houdt ervan om je kamer of huisje kleurrijk en vrolijk in te richten. Jij gaat het leven met een grootse lach op je gezicht tegemoet.

♥ Chocolate chip cookie dough ijs: Party hard!
Jij bent een echt feestbeest en je bent dol op lekker eten en heel vel lol maken. Je gaat regelmaig naar feestjes en als je dan rond 3 uur ’s nachts thuiskomt is er niets lekkerder dan genieten van een bak CCC dough ijs. Jij weet wel hoe je kunt genieten van het leven.

Wil je meer ijssoorten met hun betekenis zien?

icecream_infographic_final-640px

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.