Co-ouderschap: hoe overleef je de kinderloze week?

2194604

Ja, de week mét kinderen is chaotisch en je wil ze af en toe achter het behang plakken, maar dan breekt het moment dat ze naar papa gaan weer aan…Een vreugdedansje? Neen, na een kwartier weet je al geen blijf meer met jezelf. Wij geven je enkele tips om toch te genieten van de kinderloze week.

1. GENIET VAN TIJD MET JEZELF

Een zalig lang bad, een kappersbezoekje, uitslapen, een Netflix-marathon, shoppen zonder gezeur, een boek lezen…kortom, alle dingen waar je niet aan toekomt met kinderen in de buurt.

2. SPREEK AF MET EEN VRIENDIN

De dagelijkse sleur en allerlei verplichtingen zorgen ervoor dat die afspraak met die ene vriendin, steeds uitgesteld wordt. Nu is het ideale moment voor een lang gesprek bij een kopje koffie. Want je hebt heel wat dingen te vertellen!

3. LEER NIEUWE MENSEN KENNEN

Je hoeft je niet meteen op Tinder in te schrijven maar nieuwe mensen ontmoeten na een scheiding is echt goed voor je moraal. Mannelijk of vrouwelijk. Nieuwe mensen kennen je verleden niet en zullen je er daarom niet over aanspreken. Amuseer je en wie weet tot wat het leidt.

4. GA ER OP UIT

Naar het theater, de bioscoop, een museum…Je kunt heerlijk buitenshuis genieten zonder een babysit vast te leggen.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.