Hoe moeilijk ben je om van te houden op basis van je sterrenbeeld?

artistic blossom bright clouds

Photo by Pixabay on Pexels.com

Ieder sterrenbeeld heeft unieke eigenschappen. Terwijl de Ram bekendstaat om impulsiviteit, staat de Waterman erom bekend om terughoudend en stil te zijn. Afhankelijk van je sterrenbeeld zou je iemand kunnen zijn van wie mensen moeilijk kunnen houden! Verschillende kwaliteiten zouden het gemakkelijker kunnen maken om verliefd te worden of om anderen verliefd op je te laten worden, en we vertellen hieronder welke sterrenbeelden deze kwaliteiten bevatten.

12. Kreeft

Kreeften staan bekend als het verzorgende type van de sterrenbeelden. Ze hebben het gevoel dat het hun taak is om voor iedereen te zorgen. Ze houden onvoorwaardelijk van mensen en kunnen bijna alles vergeven. Ze hebben geduld, zijn aardig en ook liefdevol. Je kunt altijd op je Kreeft rekenen en zal er voor je zijn wanneer je hem of haar nodig hebt. Dit is een sterrenbeeld die precies weet wat ware liefde is.

11. Vissen

Vissen hebben een groot hart. Ze voelen iedere emotie diep vanbinnen en kunnen goed aanvoelen hoe jij je voelt. Ze doen er alles aan om het jou naar je zin te maken. Vissen laten altijd hun echte gevoelens zien, dus je hoeft je nooit af te vragen hoe ze over je denken. Dit is het soort liefde die de meeste mensen maar eens in hun leven ervaren.

10. Weegschaal

Een Weegschaal wil dat al zijn of haar vrienden en familie gelukkig zijn. Als ze verliefd zijn gaan geven ze alles om je gelukkig te maken. Ze zullen er alles aan doen om je problemen op te lossen, goed om te gaan met je emoties en je aan het lachen te maken. Dit maakt de Weegschaal erg gemakkelijk om van te houden en een relatie mee te hebben.

9. Stier

Een Stier is een loyaal, praktisch iemand die je nodig hebt in je leven. Als een Stier zich eenmaal aan een partner heeft verbonden, zal de Stier zich overal aan houden. Ze staan bekend als toegewijd en attent. Ze zullen de beste manieren bedenken om je gelukkig te maken. In tegenstelling tot andere sterrenbeelden weet je altijd waar je aan toe bent met een Stier.

8. Ram

Een Ram houdt van passie, opwinding en avontuur. Als ze verliefd worden focussen ze zich volledig op hun partner. Bij een Ram gaat de partner altijd voor anderen. Ze streven ernaar om de persoon te zijn die je nodig hebt in elke situatie, waardoor ze een gemakkelijk sterrenbeeld om van te houden.

7. Leeuw

Een Leeuw valt altijd op in de menigte. Ze zijn opvallend en fascinerend. Tegelijkertijd is de Leeuw uitzonderlijk zelfverzekerd en onafhankelijk. Ze zullen je nooit nodig hebben zoals jij hen nodig hebt. Ondanks hun onafhankelijkheid zijn ze van nature erg charmant en is het niet moeilijk om van te houden. Ze houden van opwinding en plezier, waardoor ze andere mensen aantrekken.

6. Tweelingen

Helaas kunnen Tweelingen helemaal opgaan in hun emoties. Ze vinden het moeilijk keuzes te maken. De enige keer dat ze er zeker van zijn, is als het gaat om liefde. Ze houden van hun partner met heel hun hart en verbergen nooit iets. Ze zijn bereid om zich kwetsbaar op te stellen en hun hele ziel aan hun partner te geven.

5. Steenbok

Een Steenbok staat bekend als een harde werker. Ze hebben een uitzonderlijk talent om praktisch en efficiënt te zijn. Dit maakt ze zeer betrouwbaar op het werk, maar wat saaier als partners. Ze hebben de neiging om een romantische relatie te zien zoals ze een zakelijke deal ook zien. Ze analyseren elke invalshoek en zijn praktisch over de vooruitzichten en toekomst van de relatie. Hoogstwaarschijnlijk hebben ze de voors en tegens van de relatie tegen elkaar afgewogen voordat ze met jou een relatie begonnen. Tot het moment dat een Steenbok je vertrouwt, zullen ze meer hun hoofd dan hun hart gebruiken om keuzes te maken.

4. Waterman

Een Waterman wil zich niet openstellen of mensen te dicht in de buurt laten komen. Het zijn meestal stille mensen die afstand houden van anderen. Voordat een Waterman zich kan open kan stellen moeten ze je echt vertrouwen. Ze moeten zich in de relatie eerst comfortabel voelen voordat ze bereid zijn zichzelf kwetsbaar op te stellen. Daarvoor kan de Waterman niet echt verliefd worden.

3. Boogschutter

Dit sterrenbeeld staat bekend als impulsief en chaotisch. Ze kunnen een opwindende partner zijn, maar het is moeilijk om een relatie met ze te beginnen. Een Boogschutter wil niet settelen. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe opwinding en avontuur. Een Boogschutter kan nooit stilzitten en zich tevreden voelen. Om hun hart te veroveren moet je stoppen hen te achtervolgen en met ze meegaan op avontuur.

2. Schorpioen

Dit sterrenbeeld heeft een angel. Ze lijken het ene moment interesse in je te hebben, maar vlak daarna zijn ze ijskoud. Dit komt omdat de Schorpioen nooit echt weet wat ze willen. Hun emoties en verlangens verschillen van moment tot moment. Hierdoor is een Schorpioen tot nu toe emotioneel uitputtend. Ze zijn snel op zoek naar nieuwe relaties en maken het ook snel weer uit vanwege hun emotionele achtbaan.

1. Maagd

Van alle sterrenbeelden staan Maagden erom bekend dat ze het beste voor zichzelf kunnen zorgen. Wanneer ze een relatie aangaan is het omdat ze hier grondig over na hebben gedacht en alle voors en tegens hebben afgewogen. Het lijkt bijna alsof ze de manager zijn van hun relaties. Zodra de Maagd een relatie heeft hebben ze de neiging om iedereen op veilige afstand te houden. Ze laten je niet dichtbij komen voordat ze er helemaal zeker van zijn dat ze je kunnen vertrouwen. Hierdoor is het erg moeilijk om van een Maagd te houden. Je kan niet echt van ze houden voordat je alle muren hebt doorbroken. Hierna worden ze betrouwbare en liefdevolle partners.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.