100+ Fantastische, Budgetvriendelijke En Leuke Activiteiten

55614099_10218131420892937_9044271385215500288_n

1. Maasmechelen Village

Voor koppels die graag zoveel mogelijk voordeel mee willen pakken, en dit willen combineren met een leuke date, is dit absoluut de place to be. Er zijn hier immers talloze shops te vinden die merkkleding en –schoenen aanbieden tegen sterk gereduceerde prijzen. Winkelen en daten kun je zo dus prima samenbrengen.

2. Boottochtje in Brugge

Een boottochtje op zich is al erg romantisch. Wanneer je een dergelijk tochtje dan ook nog in één van de mooiste Belgische steden gaat maken, dan kan je date eigenlijk al niet meer stuk. Ontspannen vanaf het water genieten van fraaie stadsgezichten, en van elkaar natuurlijk, is een goede garantie voor succes.

3. Planckendael

In dit dierenpark kun je, samen met je lief, rondwandelen in verschillende themagebieden en genieten van talloze bijzondere dieren. Maar ook zijn er diverse wilde bloemen en planten te bewonderen in dit park. Deze date is eigenlijk een soort reis over de wereld in eigen land en buitengewoon bijzonder te noemen.

4. Oriëntal Paradise

Heerlijk samen ontspannen, eventueel in combinatie met een massage en/of een hapje en een drankje, in een oriëntaalse sfeer. Dit is een niet alledaagse date met de beschikking over een privé sauna, waar vrijwel elk koppels van zal genieten. De bijzondere ambiance, de rust en elkaars aanwezigheid zal dan ook elk koppel goed doen.

Locatie: Temse

5. Skiën of snowboarden

Indien je binnenkort op wintersport wilt gaan, je gewoon je vaardigheden op de piste wat wilt verbeteren of een nieuwe tak van sport wilt leren kennen, dan kan een bezoekje aan deze locatie een ideale date zijn. Samen met je lief actief bezig zijn in de sneeuw is bovendien heel erg romantisch.

Locatie: Terneuze

6. Bellewaerde

Als je voor een date niet kunt kiezen tussen een dieren- of attractiepark, dan ben je op deze locatie op het juiste adres. Hier kun je immers zowel genieten van bijzondere dieren als van spannende attracties. Zo is er voor ieder wat wils en is de kans op een leuke date enorm groot.

7. Paintball

Een stoere date waarbij je elkaar op een vriendschappelijk manier probeert in te maken, is echt bedoeld voor koppels die wat avontuurlijk zijn aangelegd, of die eens heel wat anders willen dat een doorsnee avondje naar de film. Kun je je lief nu, net zo makkelijk als Cupido’s pijlen, raken?

Locatie: Rijkevorsel 

8. Relax & sun

In deze privé sauna, die is uitgerust allerlei faciliteiten om mee te ontspannen en jullie te verwennen, vinden jullie niet alleen rust maar onder andere ook een volledige privésauna, een infraroodcabine, een Turks Stoombad en nevel- en stortdouches. Bovendien kunnen jullie hier ook heerlijk gemasseerd worden door een deskundige op dit gebied.

Locatie: ZEDELGEM

9. Meir Antwerpen

Op het moment dat je je date wilt verrassen met een dagje shoppen, dan is de Meir in Antwerpen zeker een aanrader. Hier vind je namelijk een breed scala aan winkels en boetieks, maar ook de nodige horecagelegenheden zodat er ook voldoende gelegenheid is om zo nu en dan een heerlijk pauze in te lassen.

10. Rondleiding circuit de Spa-Francorchamps

Als je van ronkende motoren en snelle wagens houdt, dan is dit de ideale plaats om te bezoeken. Je kunt indruk maken op je lief deze buitengewoon stoere omgeving en in een de bijzondere ambiance. Zeker voor koppels die niet van een zoetsappige date houden, kan een rondleiding op dit wereldberoemd racecircuit perfect zijn.

11. Halve dag zeilen

Vlakbij Amsterdam vind je de Loosdrechtse Plassen: een fraai natuurgebied met een heleboel water om op te zeilen. Samen met je lief heerlijk een paar uur dobberen en eventueel wandelen door het omliggende groen. Je hebt hier dus alles voor een geslaagde, en ook een bijzonder sportieve, date voor handen.

Locatie: Kortenhoef 

12. Alline Beauty & Wellness

Tijdens een date met je lief heerlijk ontspannen en tegelijkertijd je lichaam laten verzorgen, bijvoorbeeld in de sauna of met een packing, massage of peeling, is zeker aan te bevelen als je het normaal gesproken erg druk hebt. Je lichaam en geest zullen weer helemaal opgepept worden en bovendien heb je alle tijd om van elkaar te genieten.

Locatie: Brugge

13. Met de elektrische tandem door Kortrijk

Al fietsend door een staf kun je verrassend mooie plekjes gaan ontdekken. Dit geldt ook voor een ritje op een elektrische tandem door Kortrijk. Je één voelen met je lief en tevens de meest mooie en interessante locaties, heerlijke restaurantjes en knusse cafeetjes van de stad verkennen. Hoe romantisch is dat?

14. RC Racing

Op deze locatie kun je niet alleen (indoor) quadrijden, maar ook deelnemen aan RC Racing. Dit betekent dat je met radiogestuurde modelauto’s mag gaan racen op een speciaal racecircuit. Je kunt dus echte, weliswaar vriendschappelijke wedstrijden doen met je lief. Een buitengewoon leuke, en niet alledaagse plek, om een date te organiseren.

Locatie: Hulshout

15. Beauty Wellness

Met je een privé sauna delen en vervolgens van een heerlijke massage- en/of beautybehandeling genieten, is vast en zeker geen alledaagse date. Wel is dit een date waar je helemaal tot rust kunt komen en van het gezelschap van je lief kunt genieten. Een heerlijke date na een week van hard werken.

Locatie: roeselare

16. La Buena Vida

In deze privé sauna kun je eventueel ook overnachten. In elk geval kun je er gebruikmaken van alle faciliteiten binnen een fraai wellnesscomplex, zoals een (infrarood)sauna, een zwembad en led kleurentherapie. Verder biedt deze locatie je de mogelijkheid om verschillende maaltijden te gebruiken en zo je ontspannen date nog completer te maken.

Locatie: Putte

 17. Villa Aqua

Alle drukte en stress kun je tijdens een date op deze locatie opzij zetten en een weldadige pauze voor jullie inlassen. Jullie kunnen relaxen in verschillende sauna’s, een bubbelbad of een zwembad. Verder worden er talloze beautybehandelingen gegeven en kunnen jullie in de aanwezige bistro op een romantische manier tafelen.

Locatie: Oostende

18. Stadstour met een Tuk Tuk

Een date organiseren in een leuke stad is vaak al een enorm succes. Wanneer je een dergelijke date dan ook nog weet te combineren met een ritje in een heuse oosterse tuk tuk dan kan deze helemaal niet meer stuk. Waar wacht je dus nog op? Bergen, here we come!

Locatie: Bergen 

19. Carpe Diem

Wanneer jullie even de boel de boel willen laten, dan kun is deze locatie perfect voor een ontspannen date. Jullie kunnen er namelijk gebruikmaken van een privé sauna en diverse wellnessfaciliteiten. Bovendien kun je hier een aantal interessante workshops volgen om nog meer te kunnen genieten van wellness in je leven.

Locatie: Aarschoot

20. Kanotocht

Op een ontspannen manier samen kanoën of een interessante stad verkennen  is al leuk op zich, maar wanneer je deze activiteiten samenbrengt in Gent, zul je zeker een geslaagde date hebben. Vanaf het water kun je op een sportieve manier van fraaie stadgezichten en het gezelschap van je lief genieten.

Locatie: Gent

21. Wu Wei

Samen ontspannen in een oase van rust is een garantie voor een geslaagde date. Jullie kunnen er gebruikmaken van een spa, een restaurant, een binnentuin, een  hamam en een aantal sauna’s. Deze date omhelst dus de perfecte wellnessbeleving. Ook worden er allerlei massages en behandelingen uitgevoerd door een getraind team.

Locatie: Kortrijk

22. Door de Kempen met een hummer

Achter het stuur van een stoere Hummer samen de kracht, het vermogen en de soepelheid van deze terreinwagen uitproberen, is geen alledaagse date. Op een terrein met zanderige heuvels en diepe kuilen kun je je even helemaal laten gaan. Met deze date zul je zeker indruk maken op je lief.

Locatie: Vorselaar

23. Pairi Daiza

Wanneer jullie dol zijn op dieren, dan is een bezoekje aan dit park een absolute aanrader. Samen heerlijk wandelen in een prachtig aangelegde omgeving tussen vogels in allerlei soorten en maten, en kijken naar bijzondere dieren van over heel de wereld. Je weet bijna zeker dat je date hier wel succesvol moet zijn.

24. Flyboard inisiatie

Koppels die dol zijn op activiteiten op en rond het water zullen deze date absoluut fantastisch vinden. Flyboarden heeft enorm aan populariteit gewonnen de laatste jaren vanwege het spectaculaire karakter van deze sport. Met een lange slang die verbonden is aan een waterscooter wordt je door waterkracht meters hoog de lucht ingestuwd.

Locatie: Kamperland

25. Wavekarting

Als jullie een beetje sportief aan zijn gelegd en bovendien van watersporten houden, dan is een dagje wavekarting zeker aan te raden. Samen met je lief over de golven van de Noordzee varen in een tempo dat je zelf kunt bepalen. Deze date is bijna op voorhand al geslaagd te noemen.

Locatie: Nieuwpoort

26. Fietsen in de Vlaamse Ardennen

De prachtige ligging in de Scheldevallei zorgt voor een ideale omgeving om een fietstocht te maken. Zelfs voor ongeoefende fietsers is dit een prima manier om te genieten van fraaie uitzichten en elkaar. Bovendien kun je geheel zelf het tempo bepalen als door dit schitterende deel van ons land fietst.

Locatie: Kluisbergen

27. Skydive (indoor)

Wanneer je een bijzondere date wilt organiseren, of wat extra spanning wilt toevoegen, dan ben je hier op het juiste adres. In een speciale omgeving kun je je even gewichtsloos voelen en zweven als een vogel in de lucht. Voor sportieve- en avontuurlijke koppels is deze date meestal al bij voorbaat een succes.

Locatie: Komen

28. Kliminitiatie

Een date waarbij je kunt (leren) boulderen. Op een relatief korte, maar in de regel erg lastige beklimming, op een lage muur de beginselen van deze sport onder de knie krijgen. In een indoor-klimhal ben je, samen met je lief, actief met je lichaam en geest bezig en leer je je eigen grenzen verleggen. Hierbij wordt de veiligheid nooit uit het oog verloren.

Locatie: Hoboken

29. Tao Loungebar

Een date in een hip restaurant in een levendige badplaats is niet zomaar een date. Je kunt hier immers genieten van wereldse gerechten in een stijlvolle omgeving. Aangezien dit restaurant gelegen is in het hart van het gezellige uitgaanscentrum van Oostende kun je een bezoekje bovendien prima combineren met een avondje stappen.

Locatie: Oostende

30. Tandem fietstocht

Tijdens een date de stad Oostende verkennen, is al erg leuk. Wanneer je dit doet op de fiets of een tandem, dan maak je er nog iets specialers van. Je kunt, al fietsend met je lief, bijvoorbeeld op zoek gaan naar een gezellig restaurantje, een gezellig café of een interessante bezienswaardigheid.

Locatie: Oostende

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.