100 Beste complimenten ooit om aan iedereen te geven

women s blue and white striped dress

 1. Ik ben oprecht blij dat je er bent vandaag.
 2. Ik wil je bedanken dat je er bent.
 3. Jij verdient:
  Jij verdient een pauze vandaag.
  Jij verdient het allerbeste.
  Jij verdient alle succes.
 4. Het leven is sterk, maar dat ben jij ook.
 5. Ik zal je nooit vergeten.
 6. Ga zo door! Ik wou dat ik eruit zag als jou, vriend.
 7. Ik wou dat ik zoals jou kon zijn later.
 8. Jij bent uniek.
 9. Iemand wil of gaat lesgeven. “Als jij docent was zou ik les van je willen nemen.”
 10. Ik vond het fijn dat je toen … deed
 11. Ik geloof in je en ik meen het.
 12. Jij doet ertoe. Jij bent belangrijk.
 13. Ik zou helemaal niks aan je veranderen.
 14. Je bent het waard.
 15. Je zorgt ervoor dat ik een beter mens wil worden.
 16. Je inspireert me.
 17. Je bent mijn held.
 18. Wat heb je een verfrissend perspectief!
 19. Met jou omgaan is altijd een feest.
 20. Je bent een geschenk voor de mensen om je heen.
 21. Wat zou ik zonder jou moeten?
 22. Voor zover ik weet, wou ik dat ik jou was.
 23. Hartelijk bedankt voor je bijzondere bijdrage!
 24. Ik zie je waarde nu.
 25. Jij, als een intelligent persoon, zou met gemak kunnen begrijpen hoe {state} al in je zit.
 26. Ik waardeer jou.
 27. Als je iemand of iets nodig hebt ben ik er voor je.
 28. Wat ben je een inspirerend persoon. Je mag echt onwijs trots op jezelf zijn dat je op deze leeftijd al zo naar de wereld kijkt. Je bent heel wijs en neemt alles in je op. Vond t zó leuk, heel erg bedankt!
 29. Jij bent schitterend.
 30. Talent! Je hebt een gave!
 31. Bedankt voor je innemende spontaniteit.
 32. Jij bent het beste wat dit kantoor is overkomen.
 33. Jij bent het beste wat mij is overkomen.
 34. Jij hebt geen idee hoe fijn het is om met mensen te werken die slim en scherp zijn, echt om dingen geven, en helder denken.
 35. Hey, ik mag je en ik vind je gezelschap heel prettig. We zouden meer tijd met elkaar moeten besteden.
 36. Wat een prettig persoonlijkheid heb je.
 37. Als je bij iemand bent, ben je ook bij hem. Je geeft mensen altijd je onverdeelde aandacht, je oordeelt nooit over mensen.
 38. Ik voel me echt begrepen door jou.
 39. Om dit met jou te doen was het hoogtepunt van mijn week.
 40. Ik ben een beter persoon nu ik je ontmoet heb.
 41. Je hebt mijn leven veranderd.
 42. Door jou wil ik een beter persoon zijn.
 43. Jij bent de reden waarom ik constant lach (en andere mensen ook).
 44. Je bent een goed persoon.
 45. Je ziet eruit als een aardig persoon.
 46. Je geeft mensen een goed gevoel over zichzelf
 47. Ik heb de naam Dave altijd mooi gevonden.
 48. Luister, jij bent een volmaakt persoon. Je bent een volmaakt persoon en ik waardeer je.
 49. Ik ben blij je ontmoet te hebben.
 50. Ik ben blij dat ik je ken.
 51. De wereld is een betere plek met jou erin.
 52. Je bent de enige persoon die ik ontmoet heb die me continu imponeert als ik met je praat.
 53. Je bent een fantastisch persoon. Dankjewel voor het feit dat jij jij bent.
 54. Je hebt de eigenschap dat je het beste uit andere mensen haalt.
 55. Je hebt een warme persoonlijkheid.
 56. Je bent een warm persoon.
 57. Je bent heel makkelijk en fijn om mee te praten.
 58. Je hebt verborgen schatten in je.
 59. Je ziet er goed uit.
 60. Hallo prachtige ziel.
 61. Je lach maakt iedereens dag beter.
 62. Je bent een mooi, slim persoon. Mensen vinden je aardig.
 63. Ik voel dat ik je kan vertrouwen (ook al heb ik je pas net ontmoet).
 64. Ik ken je als aardig en netjes, een man met integriteit en schoonheid die alle beproevingen en moeilijkheden van het {beroep}-schap heeft overwonnen met grootsheid en eer, en door blijft gaan met {state} door alles heen, wat een admirabele man met je moeiteloze charme!
 65. Spectaculair, speciaal, glorieuze man, heel aardig, attent en lief.
 66. …is grappig, sexy, mooi, getalenteerd, onbegrijpelijk intelligent, warm, en altijd stralend.
 67. Je warmte, liefde en intelligentie.
 68. Elegant, schitterend, slim, warm.
 69. Russel Brand: ‘Dit doe ik omdat ik je ken als aardig en netjes, een man met integriteit en schoonheid die alle beproevingen en moeilijkheden van het (vul in)-schap heeft overwonnen met grootsheid en eer, en door blijf gaan met (bv grappig te zijn) door alles heen, wat een admirabele man!’
 70. Russel Brand tijdens een interview in een ander land: ‘Die vrouw Fifi Box, is een projectie van alles wat geweldig is aan Australië: ze is leuk, ze is frivool, ze is mooi, uitbundig, vol met leven, moedig, met een ‘ik kan het -spirit’, ze is niet te stoppen, ik ben dol op haar!
 71. Ik houd van je en ik meen het.
 72. Ik kan zelfs plezier met je hebben in de hel!
 73. Je laat me veilig voelen (tijdens een omhelzing).
 74. Jij bent mijn held.
 75. Ik zie energy, ik zie een persoonlijkheid.
 76. Spectaculair, speciaal, glorieuze vrouw, en hij is heel aardig en lief.
 77. Onbegrijpelijke intelligentie.
 78. Je warmte, liefde en intelligentie.
 79. Enthousiast, liefde, energy, mensen om je heen beziel je met je moeiteloze charisma.
 80. Warm, en altijd stralend.
 81. Beeldschoon, modieus, stijlvol.
 82. Aanstekelijk hoe warm en stralend.
 83. Je bent echt geboren om zo’n modeshowprogramma te maken op TV.
 84. Weet je, ik kan echt mijzelf zijn bij jou.
 85. Wees alsjeblieft niet te hard voor jezelf. Ik zou naar je toe willen gaan, op de bank met je willen zitten, pizza eten en je favoriete film kijken als ik zou kunnen. Maar ik kan niet. Dus jij moet aardig tegen jezelf zijn omdat ik nou eenmaal verhinderd ben, oké? Beloofd?
 86. Hey jij! Ja, jij! Kom hier.
  Ik weet dat je het moeilijk gehad hebt. Ik zie je. Je bent een fantastisch persoon. Ondanks je moeilijkheden heb je de moed gevonden om er stevig te staan en een rolmodel te zijn. Misschien gaat het wel eens fout, maar je doet steeds weer je best en dat is te zien, vriend! Er zouden meer mensen moeten zijn die zoveel respect waardig zijn als jij. We hebben meerderen zoals jij nodig in deze wereld maar dat kunnen we niet want jij bent uniek op de best mogelijke manier. Dankjewel dat je deze persoon bent. Zet nu een lach op en hou je kin omhoog want je verdient het.
 87. Lieve Stefan, volgens mij ben jij helemaal jezelf!
 88. Je kunt echt luisteren.
 89. Fijn dat je er bent, mooi mens!
 90. Ik wou dat ik net zo goed als jou kon …
 91. Conan O’Brian: ‘Of ik aan fitness doe? Ik wil op jou proberen te lijken. Ik zou nu meteen mijn lichaam met jou willen ruilen.’
 92. Je krijgt het voor elkaar dat wanneer je met mij praat mijn dag weer helemaal goed wordt.
 93. Rood. Het is jouw kleur! Het staat je goed!
 94. Je ruikt lekker.
 95. Is iedereen in {land} zo {compliment}?
 96. Ik zal mensen aanmoedigen om hun niet-lelijke kinderen naar jou te vernoemen.
 97. Russel Brand: ‘Ik heb naar je show gekeken en ik geniet er echt van. Leuk om hier te zijn, ik ben met plezier hiernaartoe gekomen. Dit is de vervulling van een van mijn vele jeugddromen. Niks kan deze ervaring evenaren, ik voel me vereerd om hier te zitten naast jullie.’
 98. Ik wou dat ik er ook zo goed uitzag in mijn kleren.
 99. Ik mag jou wel.
 100. Ik heb je gemist man.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.