Er bestaan 4 types dronken personen.

alcohol event fun hangover

Eerlijk zijn, wie kijkt er af en toe wel niet eens te diep in het glas? De meesten onder ons lusten wel een verfrissende cocktail, een goed fles wijn of een biertje. En soms drinken we wel eens een glaasje te voelen en zijn we tipsy of zelfs ronduit dronken. Volgens Grazia bestaan er vier verschillende types dronken mensen. Soms zijn we zo dronken dat we ons de volgende dag niet veel meer herinneren. Daarom moet je misschien maar eens aan je vrienden vragen wat voor een type dronken persoon jij bent!

1 – Mary Poppins

In de eerste plaats zijn er de zogenaamde Mary Poppins. Tot deze groep behoren voornamelijk vrouwen. Wanneer ze nuchter zijn gedragen ze zich voortreffelijk en worden ze zelfs een beetje als een meelopertje beschouwd. Maar eenmaal een glaasje teveel op? Dan gaan ze zich plotseling erg extravagant gedragen en vallen ze soms compleet door de mand. Niet uitzonderlijk zijn de Mary Poppins later op de avond boven de pot te vinden.

2 – Hemingways

De Hemingways daarentegen zijn echt koele kikkers. Zelfs wanneer ze dronken zijn merk je eigenlijk geen verandering op in hun karakter en gedrag. Ze zijn altijd erg bij de pinken en alert. Ja hoor, tot deze groep personen wil je echt horen. De Hemingways weten immers altijd hun cool te bewaren, ook als ze stapeldronken zijn.

3 – Mr. Hydes

Dit is niet zo’n fijne groep om deel van uit te maken. Deze types hebben immers een ‘kwade dronk.’ Onder invloed van alcohol gaan ze zich plotseling onverantwoordelijk, onbeschoft en gewelddadig gedragen. Niet echt gezellig dus. Een ander nadeel is dat je meer kans hebt om gearresteerd te worden of je achteraf niets meer te herinneren.

4 – Nutty Professors

Deze personen zijn in het dagelijkse leven eerder verlegen en schuchter en hebben een glaasje nodig om een beetje los te komen. Het zijn ‘nerds’ die dronken erg dramatisch worden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Nutty Professors op feestjes compleet onverwacht hun shirts uittrekken, luidkeels beginnen zingen en schreeuwen.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.