Wat je sterrenbeeld zegt over je kledingstijl

Er staat nogal veel in de sterren geschreven. Je sterrenbeeld zou meer vertellen over je drinkgewoontes, sterrenbeelden hebben blijkbaar een sekshandleiding én je zou hem dan ook kunnen verleiden volgens je sterrenbeeld. We kunnen het lijstje nog wat aanvullen, want blijkbaar zegt je sterrenbeeld ook iets over je kledingstijl. 
time lapse photography of mountain

Photo by Samir Belhamra @Grafixart_photo on Pexels.com

Pittig als een Ram

Een Ram is een koppig en energiek dier. Je hebt een uitgesproken stijl en daar hou je je ook aan vast. Je draagt graag warme tinten en combineert die met eyecatching accessoires. Je make-up hou je echter liever een beetje basic: wat eyeliner, mascara en blush, maar felle lippen zijn niet zo je ding.

Praktisch als een Stier

Stieren zijn van nature praktisch aangelegd. Ze dragen dan ook vooral comfy kleren. Néé, ‘comfy’ anno 2015 betekent niet per se dat je kast volhangt met joggings. Stieren ruilen hun jeans maar al te graag in voor een jumpsuit, een salopette of een los kleedje. Ook je kapsel en make-up hou je liever simpel en elegant.

Tweelingen durven risico’s te nemen

Tweelingen durven te experimenteren: van opvallende kleuren lippenstift tot gekke jurkjes en de meest gewaagde kapsels. Tweelingen zijn áltijd op zoek naar iets nieuws, of beter gezegd iets ongewoons, waarmee ze zichzelf kunnen onderscheiden van de rest.

Elegant als een Kreeft

Een Kreeft straalt elegantie uit. Meestal zijn Kreeften heel emotioneel en dat weerspiegelt zich vaak in hun kledingkeuze. Ze voelen zich het meest op hun gemak in zachte tinten en klassiekere modellen. Ze vinden het geweldig wanneer ze de gelegenheid hebben om álles uit de kast te halen en zich eens volledig op te kleden.

De Leeuw, queen of the jungle (uhm… city)

Een Leeuw staat graag positief in de belangstelling en hecht dan ook veel waarde aan haar voorkomen. Ze zien er graag op-en-top uit. Met heldere kleuren en gewaagde prints willen ze zich onderscheiden van de rest.

Het minimalisme van een Maagd

Dat perfectionisme uit zich ook in hun kledingkeuze. De meeste Maagden zullen steeds teruggrijpen naar klassieke, minimalistische kledingsstukken, zoals the little black dress. Ze gaan meer voor een naturelle look: niet te veel make-up, maar wel een verzorgd voorkomen.

Weegschaal: perfect in balans

Een Weegschaal probeert altijd het evenwicht te bewaren, ook op vlak van kleding. Ze wisselen af tussen verschillende looks om in balans te blijven. De ene dag zijn ze een coole chick en de andere dag een stijlvolle dame.

Uitdagend als een Schorpioen

Schorpioenen houden er wel van om de grenzen af te tasten en uitdagende kledij te dragen. Ook al is iets écht over the top, ze komen er steeds mee weg. Het staat hen en je zal zelden denken: wat een gek loopt daar over straat?. Ze laten hun krachtige persoonlijkheid graag zien, zowel in hun kleren als in hun make-up en kapsel.

Scherp als een Boogschutter

Een Boogschutter houdt wel van gedurfde outfits en gewaagde combinaties. Net zoals Robin Hood hebben ze vrijgevochten persoonlijkheden en dat uit zich in hun kledingkeuze. Ze staan van nature open voor de nieuwste modetrends.

Steenbokken spelen op veilig

In other words: ze zullen niet snel risico’s nemen en zijn niet zo experimenteel ingesteld. Een Steenbok zal vooral kiezen voor aardse tinten, zowel in haar kledij als in haar make-up.

Watermannen don’t play by the rules

Een Waterman zal zich nóóit aan de kledingregels houden. Ze doet gewoon haar eigen ding en draagt wat ze wilt dragen en waar zij zich goed in voelt. Ze weten dan ook perfect wat hen wel of niet staat. Ze proberen graag eens een nieuwe kleur op hun nagels en durven al eens de stap te zetten naar een opvallende haarkleur. 

Vissen houden van de zee

Alle kleuren die je aan de zee doen denken, zal je terugvinden in de kleerkast van een vis. Daarbij accentueren vissen het liefst hun ogen met veel oogschaduw, eyeliner en mascara, zonder twijfel waterproof. They love a little drama.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.