Lastige werkweek achter de rug? In deze kamer kan je het beest in je loslaten

“Het voelde fantastisch”, klinkt het bij een kleuterleidster die haar frustraties de vrije loop kon laten in een ‘Rage Room’, een “nieuwe vorm van entertainment én therapie” in de Verenigde Staten. Het principe is kinderlijk eenvoudig, maar een natte droom voor velen: sla een volledige kamer kort en klein met een knuppel of sloophamer om alle problemen even te vergeten en kom met een goed gevoel – en een stralende glimlach – weer buiten.

Volgens het bedrijf achter Rage Ground is het een “volkomen veilige omgeving” waar gefrustreerde mensen zonder problemen hun ei kwijt kunnen. De meubels, glazen of keramische voorwerpen, en elektronische apparaten worden verzameld op lokale vuilnisbelten of bij liquidaties na faillissementen en alle gevaarlijke of recycleerbare materialen worden er eerst uit verwijderd.

construction destruction power steel

Daarna kan, mag en moet alles kapot. “Ik wist niet waar ik aan begon”, klinkt het bij Haley Spielberg, die in het dagelijkse leven voor de klas staat. “Maar nadat je begonnen bent met de boel kort en klein te slaan, voel je een grote voldoening en krijg een bevrijdend gevoel.”

Rage Rooms zijn al enkele jaren populair en zelfs in België – onder andere in Brugge – kun je met verschillende ‘wapens’ aan de slag om dagelijkse beslommeringen even aan de kant te zetten.

Bron

Rage room in België? Ja hoor! Voor het luttele bedrag van €150 mag u naar hartelust dingen stuk slaan en het boeltje de vernieling in drijven!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.