‘Een gigolo is de oplossing voor VEEL VAN MIJN VRIENDINNEN’

man with beard

Photo by Mithul Varshan on Pexels.com

GIGOLO

Maar nu las ik hier van de week in de rubriek Opgebiecht een mooi verhaal van een vrouw die regelmatig een gigolo bestelt. Op zich ook een voorbeeld van emancipatie. Ze had twee relaties achter de rug en was er even klaar mee. En, zoals ze schrijft, omdat ze ‘wel haar behoeftes heeft’, besloot ze na teleurstellende ervaringen met datingsites een gigolo te bellen.

Hij bleek heel goed in bed, ze voelde zich na jaren weer vrouw en na afloop kon ze fijn afrekenen en kreeg geen gezeur over een gebroken hart.

BETAALDE SEKS

Voor een hoop problemen is betaalde seks de oplossing. Ook bij mannen trouwens. Wat mij betreft zouden al die testosteronbommen uit het Midden-Oosten en Afrika met korting naar de betaalde dames mogen; het zou heel wat aanrandingsgedoe voorkomen.

Maar wat is nu mijn punt? Waarom doet zo’n vrouw anoniem haar verhaal? Ik weet wel, ook mannen zijn er niet trots op als ze op deze manier aan hun gerief komen, maar we moeten dit soort zaken echt uit de taboesfeer halen.

VRIENDINNEN

Na het lezen dacht ik meteen: ‘Dit is de oplossing voor heel wat van mijn vriendinnen, van wie sommigen al jaren zonder seks leven en geen idee hebben hoe ze dat kunnen veranderen!’

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.