Vreemdeling rijdt 2.300 mijl zodat hij geliefde hond kan herenigen met een jongen die herstelt van een operatie

In een notedop: Perryn herstelde van kanker toen hij nieuwsverslaggevers vertelde hoeveel hij zijn hond thuis had gemist – en zonder aarzeling bood een totale vreemdeling zich aan hen te herenigen.

stranger_dog

De 8-jarige Perryn Miller en zijn ouders waren met Kerstmis op bezoek bij familieleden in Utah, toen de jongere hoofdpijn begon te krijgen. Zijn ouders brachten hem alleen naar de eerste hulp om te horen dat hun zoon een hersentumor had als gevolg van stadium 4 glioblastoma multiforme, een zeldzame en agressieve vorm van hersenkanker.

De volgende dag onderging Perryn een operatie van 7 uur om de tumor te laten verwijderen. Hoewel de operatie succesvol was, staat hij nu enkele maanden chemotherapie en bestraling te wachten, maar zijn ouders weten niet zeker waar hij de behandeling zal krijgen. 

De Millers komen oorspronkelijk uit Wilmington, North Carolina. Sinds hun huis vorig jaar werd verwoest door de orkaan Florence, hebben ze samen met familieleden geleefd terwijl ze herbouwden.

Dus terwijl de Millers in Utah verblijven voor het herstel van Perry, liet de jongen zien hoeveel hij zijn hond miste: een 8 maanden oude Duitse herder met de naam Frank.

Nieuwsberichten over het verlangen van Perryn naar zijn hondengenoot reisden door sociale media totdat het de aandacht trok van de voormalige langeafstandsvrachtwagenchauffeur Bob Reynolds.

Reynolds was zo ontroerd door het verhaal dat hij zich vrijwillig aanmeldde om Frank helemaal van North Carolina naar Utah te rijden. De vrachtwagenchauffeur reisde vervolgens 2300 mijl door het land in slechts 52 uur, zodat hij de vrolijke pup in de wachtende armen van Perryn kon afleveren.

“Het was een wervelwind. Het was moeilijk. Maar het is overweldigend geweldig geweest op hetzelfde moment, “vertelde Perryn’s vader Jacob Miller aan CBS News.

Hoewel Perryn nog steeds een lange weg naar herstel heeft, is zijn familie ervan overtuigd dat het hebben van de geliefde pup aan zijn zijde het genezingsproces zal versnellen. In de tussentijd heeft een familiegenoot geld ingezameld voor de medische rekeningen van Millers op GoFundMe – en de pagina heeft al meer dan $ 40.000 opgehaald.

Ze weten nog steeds niet of ze voor de rest van de behandeling van Perryn naar North Carolina zullen terugkeren, maar Reynolds heeft al aangeboden om de hele reis te herhalen om Frank in de toekomst weer thuis te brengen.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.