En we blazen ons allereerste kaarsje uit!

Niet te geloven! Het lijkt gisteren nog dat we dit project (groep / pagina / community / website / zoveel meer) hebben opgestart.

Onze drijfveer een jaar geleden was simpel, namelijk positieve ‘vrijgezellige’ mensen samenbrengen in een groepspagina op Facebook en vooral samen veel plezier maken.

Ah, wat hebben we onze eerste doelstelling zo snel voorbij gestreefd. Al gauw kwamen er de eerste evenementen op de proppen, onze structuur kreeg vorm, we ontmoetten de meest fantastische mensen, we richtten zelfs een website op om alle blogs en evenementen te kunnen bijhouden.

Er kwamen veel mensen bij, we namen afscheid van anderen, anderen namen dan weer afscheid van ons. Maar er kwamen ook mensen terug, mensen die hun weg terugvonden naar onze groepspagina. Eén jaar geleden gingen we met een handjevol enthousiastelingen op weg, we bewandelden onze eigen weg en we maakten alvast één heel mooie reis, namelijk die van het eerste jaar.

En we staan er nog. Sterker nog, vandaag vieren we ons eerste jaar. Er is veel veranderd. Maar er is godzijdank ook heel veel hetzelfde gebleven. We opereren anders (naar ik meen beter en vlotter) maar tegelijkertijd zijn we niet blind voor positieve veranderingen. We lieten het afgelopen jaar 2 nieuwe beheerders toe, we wonnen enkele schrijvende zieltjes (daar hebben we er nooit genoeg van trouwens) en ik meen te kunnen zeggen dat we een leger vertegenwoordigers en helpers achter de schermen hebben. Mensen die onze zaak een warm hart toegedragen hebben en er geen punt van maakten hun steentje bij te dragen aan dit bescheiden succes van ons.

Aan iedereen die ons het afgelopen jaar vooruit gestuwd heeft en ons heeft gesteund als het misschien eens wat minder ging, aan de mensen achter de schermen, aan de mensen op de voorgrond, aan onze trouwste en meest grappige leden, bedankt!

Bedankt voor de steun, bedankt voor het vertrouwen, bedankt om ons gaande te houden.

Zonder jullie is er geen ons.

En als kleine noot van ironie, geven we graag even mee dat het vandaag nationale dag van de klager is (in de VSA toch). Dus klaag gerust vandaag, het kan opluchten. Maar laten we ons daarna opnieuw blijven verzetten tegen het geklaag en er immer positief bij proberen blijven. Nooit een klucht teveel, nietwaar?

Fijne Feestdagen!

Wij hopen dat jullie genieten van warme en gezellige feestdagen en wensen jullie voor 2019 niks dan het allerbeste. We hopen jullie er ook volgend jaar opnieuw toe te kunnen bewegen om samen met ons buiten te komen, connectie te maken met andere vrijgezellen en ons te verblijden met die heerlijke connectiviteit en waanzinnige dynamiek van onze groep.

Op naar TWEE jaar!

met vriendelijke groeten,

Miquel, Fré, Julie & Koen.

s4f.jpg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.