Dit zijn de soorten singles die er zijn

photo of woman using her laptop

Iedere vrouw viert of treurt anders om het vrijgezellenleven. Zo heb je de ‘vrije vogel’ maar ook de vrouw die voortdurend schreeuwt dat ze ‘forever alone’ is. De één kiest er bewust voor en de ander heeft geen idee wat ze fout doet. 
Of je nou zelf het single leven leidt of één van je beste vriendinnen nog steeds geen lover heeft. Deze soorten single ladies herken jij zonder enige twijfel. Namelijk de single lady die;

#1. Elke keer op de verkeerde man valt 
Elke keer krijgt deze vrijgezel het voor elkaar om op de verkeerde man te vallen. Bezet, niet op zoek, onbereikbaar, bindingsangst of gewoon een bad boy. Enough said, toch?
#2. Nooit lang single is 
Haar break-up met haar ex is nog vers van de pers, maar ze heeft nu al hele gezellige gesprekken op WhatsApp met een nieuwe jongen. Het duurt misschien uiterlijk drie weken voordat ze alweer als bezet door het leven gaat. En het enige wat jij je op dat moment afvraagt is waar ze die mannen zo snel vandaan haalt.
#3. Een deal sluit met haar beste vriend 
‘Als we op onze 30e nog steeds single zijn, dan gaan we met elkaar trouwen!’
#4. Als een vrije vogel door het leven gaat 
Deze single heeft geen tijd voor een hubby. Ze heeft het druk genoeg met andere dingen in haar leven en stelt hele andere prioriteiten. Reizen, sporten, studeren, werken en dus heel veel genieten.
#5. Voortdurend schreeuwt dat ze forever alone is 
Elke keer als iemand aan haar vraagt hoe het met haar liefdesleven gaat, krijg je standaard als antwoord: ‘Ik ben ‘forever alone’, omdat ze in haar hele leven nog geen enkele leuke man heeft ontmoet.
#6. Haar ex niet kan vergeten
Na één jaar, twee maanden, drie dagen en 24 uur is het al uit met haar vriend en nog steeds draait ze het nummer ‘Never mind I’ll find someone like you’ van Adele.

#7. Een allergie voor relaties heeft
‘Het is gewoon hartstikke fijn dat je altijd met iemand kunt praten of gewoon even kunt knuffelen’. Het enige wat zij na deze uitspraak denkt is ‘BLEGH!’.
#8. De enige single van de hele vriendengroep is 
Deze single voelt zich als een derde wiel. Ze wordt omsingeld door alleen maar stelletjes en heeft dus geen idee hoe ze iemand moet vinden.
#9. Eeuwig aan het flirten is 
Ze ontmoet allerlei mannen, gaat op date en houdt van flirten, maar zodra ze merkt dat het allemaal iets te serieus wordt, weet ze niet hoe snel ze weg moet rennen.
#10. Te laat verliefd wordt
Ze blijft het uitstellen en uitstellen, hard-to-get spelen is haar tweede naam en als de man na alles wat hij gedaan heeft het opgeeft wordt ze verliefd. ‘Is it to late now to say sorry?

#11. Die wel ziet hoe het loopt
Als het komt en ze iemand ontmoet ontvangt ze het met openarmen, zo niet ook helemaal goed en geniet ze van het leven als vrijgezel!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.