Je verslaving volgens je sterrenbeeld

 
Heb jij iets wat je leuk vindt om te doen in je vrije tijd? Drink je veel koffie of game je veel?

We hebben allemaal onze eigen verslavingen, soms erger dan andere, maar je verslaving is eigenlijk gelinkt aan je sterrenbeeld.

landscape nature sky person

Photo by Pixabay on Pexels.com

Hier zijn een aantal verslavingen die vaak gelinkt worden aan ieder sterrenbeeld:

Ram: Cafeïne

Een Ram haalt altijd koffie gaat of is een voorraad energiedrankjes in aan het slaan. Het is moeilijk om de leider van een groep te zijn, maar iemand moet deze taak op zich nemen!

Ram is het eerste sterrenbeeld, en ze weten het zeker. Als je een Ram bent, dan ben je een geboren leider en een trendsetter in hart en nieren. Je bent niet bang om productieve gesprekken aan te gaan en nieuwe ideeën met vertrouwen te delen.

Je hebt veel energie om dingen op gang te helpen en samen te werken, dat het helemaal niet gek is dat je zo van cafeïne houdt. Een Ram gebruikt cafeïne als een manier om aan meer energie te komen gedurende de dag. Wanneer er zich iets uitdagends voordoet, moet je vanaf het moment dat je dit doorhebt meer energie kunnen krijgen.

Stier: Eten

Als je een Stier bent, waardeer je de passie en de mooiere dingen in het leven. Met zoveel passie besef je dat er andere manieren zijn om passie te hebben, en dat doe je door lekkere dingen te eten.

Stieren kunnen emoties linken aan eten. Ze eten als er een feestje wordt gevierd of als iets niet zo goed gaat in hun leven, zoals een relatie die kapot gaat. Het is voor jou niet moeilijk te begrijpen dat eten een van de meest fundamentele instincten van de mens is en om op deze manier te genieten en plezier te hebben.

Je plant altijd afspraakjes en bijeenkomsten waarbij gegeten kan worden en geniet van het lekkere eten wat er op tafel zou kunnen komen te staan.

Tweelingen: Nicotine

Met alle rijkdom en innerlijke emoties van Tweelingen, heb je soms even wat tijd voor jezelf nodig. Een Tweelingen zal hoogstwaarschijnlijk sigaretten roken of rookapparatuur gebruiken als een manier om alles even los te laten en te kunnen ontspannen.

Je weet dat iedereen wat tijd voor zichzelf nodig heeft en roken geeft biedt je wat troost om je drukke geest tot rust te kunnen laten brengen.

Sigaretten zijn ook een manier om een gesprek aan te gaan en je geniet van de intieme gesprekken die mensen kunnen voeren tijdens een rookpauze. Of het nu op het werk, een feestje of gewoon alleen is, soms moet je even een momentje voor jezelf nemen om tot rust te komen.

Kreeft: Pijnstillers

Een van de meest uitdagende sterrenbeelden is de Kreeft. Kreeften zijn zeer intuïtief en gevoelig. Als je een Kreeft bent, dan neem je alles wat er om je heen gebeurt in je op, of het nou negatief of positief is.

Maar je volgt je hart, en soms kan dat ervoor zorgen dat je waardevolle lessen leert en heb je moeite om je aan te kunnen passen aan de rest van de wereld.

Met zoveel passie voel je alles veel zwaarder. Emotie kan een Kreeft het gevoel geven dat je gewoon iets moet innemen om het gevoel van alle negatieve emoties te verminderen. Je hoeft niet per se pijnstillers te nemen. Misschien kan je wel alternatieven vinden die gezonder zijn.

Leeuw: Shoppen

Leeuwen zijn het trotst van alle sterrenbeelden, en ze weten hoe ze goed voor zichzelf moeten zorgen. Terwijl ze het middelpunt van de aandacht zijn, zal een Leeuw dingen voor zichzelf kopen waardoor ze een hogere status krijgen of ze kopen dingen die indruk zullen maken op anderen.

Je bent ook vrijgevig en houdt ervan om overdreven cadeaus voor anderen te kopen, misschien om anderen zich goed te laten voelen of alleen maar om te kunnen pronken dat je zoiets voor ze hebt hebt gekocht.

Mensen kunnen denken dat je shopverslaafd bent en zullen merken dat je altijd met je neus tussen de rekken te vinden bent als je op zoek bent naar iets nieuws. Je kunt iedere cent uitgeven zonder het door te hebben, dus het is het beste om niet al te veel geld bij de hand te hebben of stel een budget in voor jezelf.

Maagd: Slechte relaties

Als je een Maagd bent, ben je een van de meest onbaatzuchtige mensen die er bestaan. Je houdt ervan om alles wat je kan bieden aan één persoon te geven, zelfs als dat betekent dat ze het niet terug zullen doen.

Als je geliefde of partner je kleineert, sta jij aan hun zijde en zeg je niks, omdat je zo geïnvesteerd in hen bent dat je het gewoon niet kunt loslaten.

Je kan emotioneel kapot gaan, omdat je anderen te ver zou kunnen laten gaan en je pijn zou kunnen doen, omdat je standvastige loyaliteit niet voor iedereen bedoeld is die het niet terug kan geven, en dat is iets wat je altijd vergeet als het aankomt op gezonde relaties.

Weegschaal: Social media

Een Weegschaal zijn betekent dat je een van de grootste sociale dieren bent die er zijn, en daarbij komt ook FOMO kijken (Fear Of Missing Out – angst om dingen te missen). Je zal altijd berichten op verschillende socialmediakanalen plaatsen en altijd op zoek zijn naar iets dat je leuk vindt.

Alles in de gaten blijven houden is voor jou het belangrijkst, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends.

Je zorgt er ook voor dat je de berichten van al je vrienden ziet en dat je genoeg foto’s van jezelf maakt als je op dat ene feestje bent, zodat iedereen er net zo veel van kan genieten als jij.

Schorpioen: Intimiteit

Als je een Schorpioen bent, neem je seks en liefde heel serieus. Het is een van de belangrijkste dingen in je leven en kan soms andere aspecten van je leven beïnvloeden. Hier sta je bekend om.

Je besteedt veel tijd aan het nadenken over manieren hoe je meer sensualiteit in je leven kunt brengen. Dit leidt tot een bevredigend liefdesleven, maar kan ook voor het tegenovergestelde zorgen als je niet uitkijkt.

Boogschutter: Avontuur

Je bent altijd op zoek naar het volgende grote avontuur. Je reist graag en je hebt altijd een lijst met plekken om naartoe te gaan of dingen die je nog wil doen.

Je houdt ervan om nieuwe dingen te ervaren en altijd spontaan plannen te maken met anderen.

Steenbok: Werk

Je hebt geen tijd om je te laten afleiden door dingen die je niet helpen bij het bereiken van je doelen. Voor jou is het heel belangrijk dat je je focust op hard werken zodat je je doelen kunt bereiken. Je richt je op de details en hebt altijd iets belangrijks te doen.

Doordat je dit doet, kan je andere dingen misschien een beetje vergeten die ook belangrijk zijn in je leven. Misschien geef je je sociale leven wat minder aandacht, omdat je wat meer bezig bent met werken en je eigen prestaties.

Waterman: Games en boeken

Waterman zijn betekent dat je gewoon zonder moeite door het leven gaat en altijd fantaseert. Mensen zullen vaak zien dat je boeken leest of games speelt. Je houdt ervan om het verhaal van een ander te kunnen lezen en jezelf volledig op te laten gaan in de details en personages van het verhaal.

Soms kan dit ervoor zorgen dat je op een of andere manier het contact met de werkelijkheid verliest, waardoor je je altijd dingen verbeeldt en nieuwe dingen creëert.

Vissen: Romantiek

Als Vissen jouw sterrenbeeld is, heb je je hart op de tong, maar je geeft zoveel liefde dat je makkelijk gekwetst kan worden. Romantisch zijn is gemakkelijk voor je en je zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het uiten van jouw emoties wordt erkend.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.