Hoe drink jij je koffie ’s morgens?

blur business coffee commerce

Uitgebreid ontbijten met je liefde is één van onze favoriete to do’s! Een warm croissantje, verse jus en een lekkere koffie. Maar hoe drink jij je koffie eigenlijk? Dit zegt namelijk veel over je karakter, zo blijkt uit onderzoek van Ramani Durvasula.

Zwart

Drink jij je koffie zwart? Dan is de kans groot dat je rechtdoorzee en no-nonsense bent. Bovendien zijn degene die hun koffie helemaal zwart drinken vaak harde werkers.

Met (geklopte) melk en/of suiker

Voeg jij liever een beetje melk en/of suiker toe aan je bakkie (de zogenoemde latte-drinkers)? Dat zijn, volgens dit onderzoek, vaak mensen die naar comfort zoeken. Bovendien zou je anderen graag van dienst zijn waardoor je jezelf soms -ten onrechte- kunt wegcijferen.

Oploskoffie

Oploskoffie-drinkers zijn vaak een tikkeltje traditioneel. Bovendien zijn ze vrij laid-back, zo bleek uit de resultaten. Wij kunnen ons daar wel iets bij voorstellen. Zo’n oploskoffie is immers een zeer eenvoudige manier van koffie maken!

Cafeïne-vrij

Degene die cafeïnevrije koffie drinken zijn perfectionistisch en bewust met hun gezondheid bezig. Soms kunnen ze zo bewust zijn van hun lichaam en gedrag dat ze neigen naar een controledrang.

Bron

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.