Dit zijn dé nagellak kleuren voor dit seizoen

close up photography of a woman in black nail polish holding a mug

Nee, we zijn nog niet klaar met het benoemen van de laatste trends. Want na alle mode, schoenen en beauty trends is het nu de beurt aan onze nagels. Want welke nagellak trends zijn er deze winter eigenlijk?

Nagellak kleuren zijn net zo seizoensgebonden als ál het hiervoor genoemde. Afgezien van de kleur rood natuurlijk, dat is er eentje voor altijd. Deze herfst en winter staan in het teken van donkere diepe kleuren, ook op onze nagels. Van matte nagellak tot mega shiny: met donkere tonen zit je komend seizoen gebakken. Benieuwd? Ik heb vijf nagellak trends van winter 2018 voor jou op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Nagellak trend #1: Mauve nagellak

Nagellak trends: mauve

Mauve is een kleur die het aankomend seizoen hartstikke goed gaat doen op onze nagels. Sterker nog: deze kleur is het nieuwe nude. Wat vind jij van deze kleur?

 

Nagellak trend #2: Donkergroene nagellak

Nagellak trends: donkergroen

Nagellak-technisch gezien is het voordeel in de herfst en winter wat mij betreft dat er hele mooie donkere kleuren te vinden zijn. Neem bijvoorbeeld donkergroen. Deze kleur is chiquer dan je denkt, oftewel zeker het proberen waard!

Nagellak trend #3: Terracotta nagellak

Nagellak trends: terracotta

Op het gebied van kleding is bruin natuurlijk onmisbaar in de herfst. Maar voor nagellak geldt precies hetzelfde. Wat dacht je van deze prachtige terracotta tint?

Nagellak trend #4: Kersenrood nagellak

Nagellak trends: kersen rood

Rode nagellak is here to stay. Dit seizoen mag ook deze een tikkeltje donker; namelijk kersenrood. Het levende bewijs dat de kleur rood ons nooit teleur zal stellen op onze nagels.

Nagellak trend #5: Donkerblauwe nagellak

Nagellak trends: donkerblauw

Zoals eerder genoemd, in de herfst mag het allemaal een tikkeltje donker. Hoe fan wij in de zomer ook waren van een turquoise kleur op onze nagels, dit seizoen gaan we voor een mooie donkerblauw. Onze favoriet? De donkerblauwe Essie nagellak.

Bron

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.