Wat zag jij het eerst? (deel 1)

 

pexels-photo-415779.jpeg

Photo by Pixabay on Pexels.com

Onbewust zien we bepaalde zaken snellen dan andere zaken. Kijken we eerst naar details, of eerst naar het groter geheel. Misschien vallen bepaalde kleuren ons wat meer op of bepaalde figuren. Kijk naar deze afbeelding, het eerste wat je ziet zal iets over jezelf vertellen 😉

Zie je de wagen eerst? Dan is vrijheid belangrijk voor jou.

The mogelijkheid om ten allen tijde de baan op te gaan, nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe plaatsen te verkennen is allemaal belangrijk voor jou. Je volgt jouw leven aan jouw eigen tempo aan een snelheid die natuurlijk aanvoelt.

Zie je eerst de man met de verrekijker dan ben je eerder analytisch.

Je kijkt eerst naar het groter geheel en negeert de details wat. Je bent zelf in staat om visueel te leren en om snel informatie op te slaan. Soms is op details letten een aandachtspunt waar je wat aan moet werken.

Zie je eerst de letter A, dan ben je één van de weinige, aangezien deze het moeilijkst te zien is.

Je hebt meer oog voor details en bent iets meer intuitief dan de mensen die eerst de verrekijker of de wagen zagen.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.