Zo pak je een one night stand aan

close up of woman holding condom

Photo by Pixabay on Pexels.com

 

In theorie is een one night stand net zo simpel als iedere andere vorm van sex. Jij wilt het. Zij wil het. Vooruit met de geit. Was na afloop je gezicht. Poets je tanden. Slaap. Zij vertrekt. Bedankt voor de fijne herinnering. In de praktijk gaat het er nog weleens anders aan toe en een echt soepel verlopende one night stand is zeldzaam. Je mond smaakt de volgende ochtend als een crime scene. Zij blijkt een knuffelberencollectie te bezitten die je de avond ervoor niet is opgevallen. Je kunt je onderbroek niet terugvinden. En dan zijn er ook nog gevoelens: vooral het altijd aanwezige risico dat een van beiden zich gebruikt voelt. Toch zijn er manieren om deze verachtelijke bezigheid tot een goed einde te brengen. Wil je graag op herhaling – en wie wil dat nou niet – dan moet je ervoor zorgen dat je de basisbeginselen onder de knie hebt. Zo doe je dat.

Maak je woning schoon voordat je de deur uitgaat
Het kost je niet meer dan tien minuten. Of misschien vier uur, als je appartement eruit ziet als een zwijnenstal. Het punt is: jouw stulpje moet de indruk wekken dat je de mogelijkheid dat een vrouwelijk menselijk wezen het vanavond zou zien, in ieder geval in overweging hebt genomen. Als vrouw kan ik je vertellen dat niets het prikkelende vooruitzicht op sex met een mysterieuze man sneller om zeep helpt dan de opmerking ‘sorry voor de pizzadozen’ of ‘het toilet werkt niet helemaal optimaal’. Een vreemdeling die zich niet bekommert om de nieuwe levensvormen in zijn badkuip wekt al snel de indruk dat hij het met andere hygiëne misschien ook niet zo nauw neemt.

Geniet ook van het voorspel
Dus je zit in de kroeg en je bent in gesprek met iemand die je later op de avond graag naakt zou willen aanschouwen. Wat is het ergste dat je kunt doen? Je gedragen alsof ‘later op de avond’ voor jou zo snel mogelijk moet zijn. Er is iets verontrustends aan een man die te snel over wil gaan tot het sluiten van een deal. Tenslotte is jouw neiging om te haasten geen goed voorteken voor jouw instelling tijdens plezier later op de avond. Steek er dus tijd in. Wees grappig en nonchalant.

Sla dat laatste alcoholische drankje over
Je bent al zo ver gekomen en hebt dat extra drankje echt niet nodig. Bovendien kan het het omslagpunt betekenen naar een tragisch haperen van jouw uitrusting. Teveel alcohol heeft niet alleen invloed op de correcte werking van je jongeheer. Een vriendin van me dronk in een poging om voldoende moed te verzamelen om met de barman mee naar huis te gaan een keer zo veel pure whisky dat ze een historisch gevalletje droge mond kreeg. Waardoor met haar zoenen net zo aantrekkelijk was als je tong door een emmer zand halen.

Nog iets om rekening mee te houden: het condoom dilemma. Je wilt zeker weten dat dat goed gaat. Ik ben geen wetenschapper maar weet bijna zeker dat als je met je dronken kop probeert om een klein, rekbaar ding over een groot (ik ben aardig) kokervorming ding te trekken, de kans groot is dat het niet helemaal goed gaat.

Breng je eigen bescherming mee. En gebruik het ook.
Duh! Heb je de film Knocked up weleens gezien? Of When Harry met syphilis?

Wees een beetje kinky, maar overdrijf niet
Je hebt sex met iemand die je waarschijnlijk nooit meer ziet. Natúúrlijk moet je jezelf gewoon lekker laten gaan. Net als je een Goliath Strawberry Daiquiri bestelt tijdens je vakantie: grijp je kans, zo vaak kan het niet. De kans is groot dat zij hetzelfde voelt. Dus wees lekker jezelf. Behalve als ‘lekker jezelf zijn’ inhoudt dat je messen, kleine huisdieren of lichaamssappen anders dan sperma inzet. Voor dit soort experimenten vraag je vooraf expliciete toestemming.

Fake geen emoties
Je voelt je schuldig. Dus vraag je om haar telefoonnummer, zelfs als je geen enkele intentie hebt haar te bellen. Of je vraagt haar naar haar werk en toekomstplannen en de naam van haar overleden hond. Of je fluistert ‘je bent een geweldige vrouw’ in haar oor terwijl je lepeltje-lepeltje tegen haar aanligt en haar vasthoudt alsof je een drenkeling bent met een reddingsboei in zijn armen. Je zou haar zelfs kunnen uitnodigen voor een laat ontbijt. Niets van dit alles doe je omdat je geïnteresseerd bent in een relatie met haar. Je doet dit omdat je je slecht voelt over het feit dat jij de man bent die alleen maar eenmalige sex met haar wil. En daarmee maak je het onnodig ingewikkeld. Je gedraagt je enkel en alleen voor je eigen gemoedsrust op deze manier.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.