Waarom vrouwen op dikke mannen vallen

 “Mollige mannen zijn sexyer dan magere exemplaren”, dat beweert journaliste Samantha Wostear van The Sun. Ze vindt dat dikke mannen de ideale partners zijn. “Ze zijn met belangrijkere dingen bezig dan met hun gewicht en zijn grappig, charmant en interessant.”

adult black and white dark face

Photo by Snapwire on Pexels.com

Vechten om spiegel
“Als je partner je knuffelt, wil je dat dit een warme ervaring is, in zijn armen wil je je veilig en geliefd voelen. Het mag niet lijken alsof je vastzit tussen de deuren van de bus. Er is onaantrekkelijker dan een man die geobsedeerd is door zijn uiterlijk. Geen enkele vrouw wil namelijk in de badkamer vechten voor de spiegel”, verdedigt Samantha Wostear dikke mannen. “Een ijdele man is saai omdat hij steeds bezig is over hoeveel kilo hij kan heffen in het fitnesscenter.”

Uit eten
“Mannen met een maatje meer zijn vaak echter. Uit ervaring weet ik dat ze minder schrik hebben om hun gevoelens te uiten en dat ze beter kunnen omgaan met afwijzing. Het is ook veel leuker om met dik gezelschap uit eten te gaan. Zo kan je bestellen wat je zelf wil, zonder dat je je zorgen moet maken om welke indruk je zal maken wanneer je een caloriebom bestelt. En je kan dan ook met volle teugen van je ‘dikke maaltijd’ genieten. Als laatste vind ik het heel geruststellend om samen te zijn met iemand te zijn die dikkere billen heeft dan ik. Dan moet ik alvast geen zorgen maken over mijn eigen lijn.”

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.