Welk bedtype man ben jij?

man standing near building white black turtleneck shirt

1.De lustige zondaar

Maar liefst een op de drie Belgische mannen is een ‘lustige zondaar’. Deze soort bedpartner vindt vrijen en intimiteit een beetje vies. Hij kan dit goed verbergen voor zijn vrienden door stoere verhalen en pikante moppen te vertellen. De lustige zondaar is zelf wel tevreden over zijn seksleven, maar dan kan niet gezegd worden over zijn vrouw. Slechts 8% van de ondervraagde vrouwen zou deze man als bedpartner kiezen. De meest voorkomende Belgische bedpartner is onmiddellijk ook de minst populaire.

2.De vrome romanticus

De vrome romanticus heeft meer succes bij de vrouwen. Maar liefst een op de drie vrouwen zou deze man als bedpartner kiezen. De vrome romanticus heeft een romantische ziel en heeft seks uit liefde. Porno, masturberen, ontrouw, seksspeeltjes en anale seks vindt hij maar niets. Hij heeft gemiddeld één keer per week seks en doet het graag wat rustig aan.

3.De valse missionaris

Ongeveer 19% van de Belgische mannen zijn ‘valse missionarissen’. Deze mannen zijn vrij conservatief, welgesteld en een beetje kleurloos in bed. Valse missionarissen vinden het normaal dat seks verdwijnt met de verliefdheid en ze staan niet open voor nieuwe dingen. Hij deelt zijn seksuele fantasieën niet met zijn partner omdat hij ‘te veel respect heeft voor haar’. Deze vreemde reden wordt zelfs nog hypocrieter als je erbij stilstaat dat deze man het vaakst vreemdgaat en het vaakst betaalt voor seks. Raar maar waar, ongeveer een op de vijf vrouwen kiest voor dit type bedpartner. Misschien zit de materiele stabiliteit daarvoor iets tussen?

4.De romantische acrobaat

12% van de mannen mag zichzelf een ‘romantische acrobaat’ noemen. Ze zijn erg speels in de slaapkamer en proberen graag nieuwe dingen uit. Het genot van zijn eigen partner staat helemaal bovenaan, hij zou alles uitproberen om haar te verwennen. Rollenspelen, de Kamasutra of samen een romantische film kijken, niets is hem te veel. De romantische acrobaat zal niet gauw vreemdgaan en vindt vaste stabiele relaties belangrijk. Ongeveer 16% van de vrouwen verkiest deze man als bedpartner.

 

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.