Waarom vrouwen minder snel op lieve mannen vallen

 Lieve, aardige, respectvolle en vriendelijke mannen blijven zich erover verbazen. Waarom willen vrouwen wel daten met een foute man en niet met hen?

man wearing black top

Photo by Min An on Pexels.com

De frustratie van menig zachtaardige, vriendelijke single man: waarom hebben die onbetrouwbare kerels stroop aan hun kont, krijgen ze binnen no-time tig berichtjes van een tiental dames terwijl zij amper respons ontvangen op hun datingprofiel? Het is niet eerlijk! Wat zien ze in die kerels? Waarom willen ze niet een partner die belangstellend, attent, zorgzaam en lief is. Dat is inderdaad een interessante kwestie.

Lieve versus foute man
Want hoewel heel veel van deze vrouwen drommels goed weten dat ze op den duur ongelukkig worden met z’n fout type, is de spanning van het onvoorspelbare en het feit dat ze moeite moeten doen om hem te behouden vaak de trigger om halsoverkop verliefd te worden en zich in de relatie te storten.

Kenmerken van de lieve man: hij is netjes op tijd, houdt zich aan de afspraken, gaat niet vreemd, adoreert zijn vriendin, heeft alles voor d’r over, overlaadt haar met complimentjes, brengt cadeautjes mee en kijkt niet eens naar andere vrouwen. Hij zakt nooit door tot diep in de nacht met z’n vrienden, je weet altijd waar hij is en met wie, is aardig tegen je familie en vrienden en iedereen vindt hem een dooie goedzak. Hij is hartstikke betrouwbaar en daarmee meteen voor heel veel vrouwen ‘niet spannend genoeg’. Ze hoeven voor de lieve man geen enkele moeite te doen om hem aan zich te binden of hem te behouden. De lieve man biedt hen onvoldoende prikkeling en uitdaging en daarom gaan ze zich binnen de kortste tijd vervelen.

Weinig emoties
De eerlijke, oprechte, lieve, serieuze man maakt vaak onvoldoende emotie los bij vrouwen. Vrouwen vinden het spannend om voor een man te moeten vechten. Ze vinden het een uitdaging als de man waar zij hun oog op hebben laten vallen ook begeerd wordt door andere vrouwen. Dat is de reden waarom de ‘foute man’ met gemak de ene na de andere vrouw aan de haak slaat en de lieve man beteuterd achterblijft.

Ben jij die lieve man?
Ben jij zo’n lieve single man, die gewoon een leuke vrouw zoekt om zijn leven mee te delen? Graag je aandacht en genegenheid aan die ene speciale geeft en niet aan ‘jan en alleman’. Dan is geduld een schone zaak. Want jezelf voordoen als ‘bad guy’ past niet bij je en ten tweede trek je vrouwen aan die niet gelukkig worden met jou en jij dus ook niet met hen.

Door gewoon je aardige, lieve zelf te blijven zul je zien dat er vanzelf iemand op jouw pad komt die je waardeert en goed bij je past. Heel veel vrouwen hebben op een gegeven moment namelijk hun buik vol van die ‘spannende foute types’ en willen op den duur niets liever dan een betrouwbare lieve vent. En dan ben jij daar: het ideale relatiemateriaal voor de toekomst!

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.