Waarom een vrouw een man van wie ze houdt verlaat: alle mannen zouden dit moeten weten

 Mannen denken misschien dat als hun vrouw of vriendin van hen houdt dit betekent dat ze hen nooit zullen verlaten. Dat is niet het geval. Vaak worden vrouwen verliefd op mannen om de verkeerde redenen. Vervolgens verbetert hun zelfbeeld en realiseren ze zich waar het fout is gegaan. Hieronder vind je 12 signalen dat een vrouw misschien een man van wie ze houdt gaat verlaten.

dried red flowers

Photo by Akshar Dave on Pexels.com

Geen gemeenschappelijke interesses

Er wordt gedacht dat tegenovergestelde mensen elkaar aantrekken, maar om ervoor te zorgen dat een relatie sterk blijft moeten er meestal op zijn minst enkele gemeenschappelijke interesses zijn. In sommige gevallen komt een relatie tot stand vanwege gemeenschappelijke interesses, maar twee mensen kunnen verschillende richtingen in groeien. In andere gevallen kan de man ook veranderen. Een vrouw kan bijvoorbeeld haar partner verlaten als hij opeens overal commentaar op begint te leveren in plaats van dezelfde dingen juist te accepteren, zoals hij dat ooit wel deed.

Geen communicatie

Vrouwen willen graag dat er iemand naar ze luistert. Als mannen er fysiek niet kunnen zijn, dan willen vrouwen in contact met ze blijven. Ze willen ook graag op één lijn zitten met wat hun parnter zegt. Ze moeten het gesprek aangaan en moeten beiden wat kunnen inbrengen.

Geen fysieke intimiteit

Het is een mythe dat vrouwen seks niet net zo veel als mannen nodig hebben. Als een man geen seks wil hebben met zijn vriendin, dan gaat ze zich ongewild voelen. Mensen die verliefd zijn willen fysiek intiem zijn, en omdat lust niet voor altijd zal blijven betekent dat niet dat de behoefte aan intimiteit verdwijnt.

Te veel egoïsme

Vrouwen verwachten om als prioriteit behandeld te worden. Misschien kunnen ze het een tijdje uithouden met een man die liever alleen gelaten wil worden, maar er komt een punt waarop ze er genoeg van hebben. Vrouwen zijn praktisch en gaan niet proberen om met een man verder te gaan die blijkbaar niet bij hen wil zijn.

Te veel onzekerheid

Een man die onzeker is is niet aantrekkelijk. Mannen die altijd onzeker zijn bij hun vriendin zorgen ervoor dat de vrouw er uiteindelijk geen zin meer in heeft. Vertrouwen gaat gepaard met liefde, en als een man echt van een vrouw houdt zal hij haar vertrouwen.

Liegen

Tegen iemand liegen is niet de manier om een relatie in stand te houden. En nog erger, de ene leugen leidt tot de volgende leugen om alles te kunnen blijven verbergen. Het is beter om overal eerlijk over te zijn, ook al is het moeilijk.

Elkaar te weinig ruimte gunnen

Iedereen heeft wat vrije tijd nodig en wil tijd doorbrengen met vrienden. Vrouwen maken het uit met mannen die hen geen ruimte geven. Een vrouw de ruimte geven die ze nodig heeft laat zien dat de man de vrouw vertrouwt en respect heeft voor haar. Ook is het noodzakelijk voor haar geestelijke gezondheid en de gezondheid van de relatie.

Emotioneel afwezig

Sommige mannen denken dat ze vrouwen in hun leven goed behandelen, omdat ze tijd met hen doorbrengen of ze zelfs meenemen naar lekkere restaurants. Maar als de mannen zich vervolgens emotioneel afsluiten zijn vrouwen het snel zat. Mannen moeten zich open en kwetsbaar opstellen of anders lopen ze het risico om straks te veel afgesloten te zijn van hun vriendin of vrouw.

Willen dat ze verandert

Sommige mannen worden verliefd op een vrouw en hebben als doel om haar te veranderen om haar precies zo te maken zoals ze een vrouw zouden willen zien. Ze zijn helemaal niet verliefd, ze zijn gewoon verliefd op het idee van de vrouw dat ze in hun hoofd hebben gecreëerd. Een vrouw verdient het om bemind en geaccepteerd te worden om wie ze is.

Te weinig tijd

Veel mensen zijn vaak druk, maar mannen die altijd te druk zijn om tijd met hun vriendin door te brengen geven eigenlijk aan dat hun vriendin hen eigenlijk niet echt interesseert. Ze begrijpt heus wel dat er soms tijden zijn dat er harder gewerkt moet worden, maar mannen die er niet kunnen zijn om hun vriendin te steunen in moeilijke tijden en ook de leuke dingen met ze te vieren zullen snel weer alleen zijn.

Te veel vergelijken

Een van de ergste dingen die een man kan doen is door zijn vrouw of vriendin te vergelijken met een andere vrouw, vooral zijn ex. Mensen zouden sowieso al niet vergeleken moeten worden. Iedereen is uniek en iedereen heeft zijn eigen pluspunten. Klagen dat een vrouw niet is zoals een andere vrouw zegt eigenlijk dat de man niet van haar houdt om wie ze is.

Niet genoeg waardering

Plezier zit hem vaker in de kleine dingetjes en vrouwen verwachten dat ze worden gewaardeerd voor de kleine dingetjes. Mensen die de kleine dingen in het leven kunnen waarderen zijn niet materialistisch en mannen zouden dit moeten laten zien aan een vrouw.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.