Loont eerlijkheid eigenlijk nog?

 Je denkt de liefde van je leven te hebben ontmoet…. De gevoelens zijn er, de klik is er wederzijds bij de ontmoeting, de zoen is zalig…..

Tot je eerlijk bent en vertelt dat je in schuldbemiddeling bent… Dan zijn die gevoelens plots een stuk minder en gaat haar verstand meespelen………

Gevolg: bleiten op de terugweg, slecht slapen en deze morgen het bericht krijgen dat ze niet verder met me wenst verder te gaan….

Blijkbaar ben ik gedoemd om voor de periode van schuldbemiddeling alleen door het leven te gaan….

Ik dacht dat de basis van een relatie liefde was, gevoelens waren, ‘de klik’ bij beiden is….

Ja, ik ben in schuldbemiddeling. Ben ik daarom een minder mens? Ben ik minder waard?

En dat voor een keer dat er die bewuste ‘klik’ was….. Ik kan enkel maar aanhoren dat ik ne crème ben, dat ik zowat alles heb om een goede relatie te hebben…

Al vele keren was er geen wederzijdse klik, vooral van haar naar mij toe…. Nu was er wel een….. en dan ben je eerlijk en zijn die gevoelens er plots niet meer….

Heeft schuldbemiddeling een invloed op een relatie? Ongetwijfeld.

Kan er mee omgegaan worden? Zeker….

Eén gedachte over “Loont eerlijkheid eigenlijk nog?”

  1. II heb het allemaal meegemaakt kan er van meespreken ik ben nu gelukkig uit schuldbemiddeling waar ik totaal geen schuld aan had kwam. Door men ex maar waren getrouwd zonder kontrakt dus deelde mee in de schulden die hij vooraf al had en ook door zijn schulden nog dieper geraakt meneer naar buitenland getrokken daar getrouwd en buitenlandse nationaliteit gekregen Ik bleef alleen achter let drie kinderen en geen alimentatie had ik een relatie en. Ik durfde dat niet zeggen van csb en het kwam uit was men relatie gedaan omdat ik. Niet eerlijk was. Dan weer alleen door het leven leerde ik iemand kennen was dan wel eerlijk Maar dan was het al gedaan vooral eer het begint en toch ken ik mensen die in schuldbemiddeling zitten en toch en goeie relatie hebben Ma ja meesten zijn bang dat ze je moeten onderhouden of niets kunnen gaan doen je moet je veel. Ontzeggen niet gaan eten. Of op reis gaan Je krijgt een stempel het is niet simpel ik zou zeggen veel succes die persoon die je gedumpt heeft is je liefde niet waard kop op en veel succes wie weet zit er een goeie ziel. Bij

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.