Hij kan niet voor altijd met jou samenzijn voordat je deze 13 dingen hebt besproken

 Communicatie is het belangrijkste in iedere relatie. Hoe openlijker en comfortabeler de communicatie verloopt, hoe groter de kans op geluk en veiligheid. Niemand wil namelijk vastzitten in een relatie en zich afvragen of ze wel de juiste keuze hebben gemaakt met hun partner.

behind of woman gesturing

Photo by Kaboompics .com on Pexels.com

Voordat een relatie serieus wordt is het belangrijk om over grote issues te praten om te bekijken hoe de ander erover denkt. Deze discussies kan veel helderheid scheppen en kan helpen bij het maken van belangrijke beslissingen. Hier zijn 13 dingen waar alle stelletjes het over zouden moeten hebben.

1. Wanneer je van streek bent

Een van de belangrijkste dingen om te bespreken in een relatie is wanneer je van streek bent. Als je een vriendje hebt die niet wil horen over dingen waarvan je niet lekker in je vel gaat zitten, dan zal die relatie niet optimaal werken. Een partner moet er voor je zijn om met een open houding te luisteren naar de redenen waarom je je wat minder goed voelt en zou je moeten steunen.

2. Je menstruatie

Dit is iets waar alle stelletjes openlijk over moeten kunnen praten zonder enig gevoel van schaamte. Je moet over tampons, maandverband en bezoekjes aan het toilet kunnen praten en alle andere dingen die met de menstruatie te maken hebben, zonder dat je partner ervan walgt.

3. Vorige vriendjes

Alle partners in een relatie zijn nieuwsgierig naar eerdere relaties. Je zou je op je gemak moeten voelen als je het over je vorige vriendjes en relaties hebt. Je hoeft het niet over alle details te hebben, maar een klein beetje informatie over relaties uit het verleden kan het vertrouwen van de persoon met wie je samen bent versterken.

4. Wanneer je seks wil hebben

Je hoeft niet altijd op hem te wachten als je zin hebt in seks. Als je zin bent en je hebt zin in iets leuks, wees dan niet bang om hem dat te laten merken door middel van speels gedrag of door het hem gewoon te zeggen. Eerlijk en open zijn over seks is een belangrijk onderdeel van een relatie.

5. Wanneer seks pijnlijk is

Nog een belangrijk onderdeel van het open zijn over seks is dat je het aangeeft wanneer het pijn doet. Een vriend die van je houdt en om je geeft, zal nooit willen dat je pijn hebt of dat je je ongemakkelijk voelt. Hij wil dat je net zo veel plezier beleeft aan de seks als hij.

6. Dromen over de toekomst

Als je er zeker van wilt zijn dat dit vriendje de ware is, dan moet je het kunnen hebben over jullie toekomstplannen. Een vriend die van je houdt zal naar je luisteren en je ook over zijn doelen vertellen. Dit gesprek over de toekomst kan ook inzicht geven in de toekomst van de relatie.

7. Gênante momenten

Al die gênante momenten die je in je leven hebt meegemaakt, hoef je in een goede relatie niet voor elkaar te verbergen. Je moet je op je gemak voelen om deze momenten met je vriendje te delen.

8. Hoe jij geld wil uitgeven

Geld is iets dat een relatie in de weg kan staan. Het is van cruciaal belang om openlijk met je vriendje te kunnen praten over hoe jij geld wil uitgeven.

9. Opvattingen over geloof

Een vriend die van je houdt staat er altijd voor open om te luisteren naar je persoonlijke opvattingen over geloof en religie. Een open gesprek over persoonlijke overtuigingen is belangrijk.

10. Hoe je zijn vrienden en familie ziet

Als je vriendje om jou en je gevoelens geeft, dan zal hij blij zijn om te horen wat je denkt over zijn familie en vrienden. Deze discussies kunnen soms lastig zijn, maar je moet er wel een eerlijk gesprek over kunnen voeren.

11. Do’s (en don’ts) in de slaapkamer

In een gezonde relatie wil je dat jullie allebei kunnen genieten van seks. Wees niet bang om met je vriend te praten over dingen die je wel en niet ziet zitten.

12. Liefde voor beroemdheden

Het is een guilty pleasure van veel mensen om verliefd te zijn op een beroemdheid. Je zou hier gewoon over moeten kunnen praten met je vriend, en je moet ook openstaan voor als hij bepaalde beroemdheden ook wel ziet zitten.

13. Hoe je over hem denkt

Je vriend kan je gedachten niet lezen en je gevoelens zomaar begrijpen. Het is belangrijk om eerlijk en open te zijn tegen je partner over hoe je over hem denkt.

Als je deze 13 dingen op een open en eerlijke manier te met elkaar kan bespreken, dan ben je op de goede weg. Laat je vriendje weten of je het met z’n tweeën over alle 13 dingen kunt hebben, en deel dit advies met een vriendin die het wel kan gebruiken!

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.