7 tips voor het flirten en daten via sms en WhatsApp

 Maar hoe flirt je dan effectief via sms en hoe regel je precies een date? De nu volgende tips en voorbeelden helpen je op weg.

blur car cellphone contemporary

Photo by Roman Pohorecki on Pexels.com

Tip 1: Begin een gesprek via WhatsApp zo origineel mogelijk.
Menigeen vindt creatief en origineel zijn met tekst maar een lastig iets. Met als gevolg dat vrouwen met grote regelmaat nogal saaie tekstberichten ontvangen. Hierdoor zul je juist positief opvallen wanneer jij wel een origineel bericht weet te produceren.

Dus doe je best om met flirten via sms en WhatsApp iets origineels te verzinnen. En dan het liefst ook nog iets wat degene die je het tekstbericht stuurt aan het lachen maakt, nieuwsgierig maakt of verbaast. Een combinatie van die 3 mag natuurlijk ook.

Zo kun je op een originele manier en heel eenvoudig bij je eerste leuke gespreksonderwerp met een vrouw terechtkomen. Namelijk: Sinterklaas. Want bijna iedereen heeft wel leuke jeugdherinneringen aan Sinterklaas. Jeugdherinneringen zijn doorgaans een perfect gespreksonderwerp. Omdat het positieve gevoelens bij iemand opwerkt. En je lachwekkende dingen met elkaar delen kunt.

Iets wat je nog eens verder kunt aanwakkeren met een vraag als: ‘Wat is het stomste dat jij ooit hebt gedaan?’

En voordat je het weet ben je in een leuk gesprek verwikkeld met een vrouw. Waarbij je het gesprek voor een vrouw nog leuker en interessanter kunt maken, door er zomaar een verrassende wending aan te geven.

Bijvoorbeeld door uit het niets terug te komen op de vraag waar je het gesprek mee begon, en te zeggen: “Wat gemeen van je dat je probeert me te laten vergeten dat ik een foto van jou gevraagd heb. Ik verdien nu zeker een foto van je. Om het goed te maken.”

Hiermee geef je niet alleen een verrassende wending aan het gesprek, maar tevens plaag je een vrouw door haar van iets heel sufs te beschuldigen en dat buiten proporties op te blazen. Waardoor ze wel vermoedt dat je haar plaagt, maar er nog niet helemaal zeker van is. Vrouwen kunnen daar enorm van genieten. Ik kom hier zo op terug.

Tip 2: Wees geduldig en verwacht niet teveel
Wees niet te gretig en houd tekstberichten altijd kort, luchtig, vrijblijvend, humorvol en vooral ook makkelijk te beantwoorden. Stuur een bericht, wacht vervolgens geduldig af en verwacht vooral niet teveel.

Maak je zeker niet druk wanneer je niet direct een bericht terugkrijgt. Antwoord alleen wanneer je er zin in hebt en tijd voor hebt. En wees tevens niet altijd degene die als eerste een bericht stuurt. Want iemand die echt geïnteresseerd is in je, en graag contact met je wil die sms’t je ook wel uit zichzelf.

Tip 3: Let op spelling en taalgebruik
Let op spelling en taalgebruik. Dit klinkt wellicht wat mierenneukerig. Maar als je goed op je spelling let en juist gebruik maakt van hoofdletters, komma’s en punten, dan val je positief op. Ook maak je een intelligentere indruk op een vrouw.

Bovendien maakt het je tekstberichten makkelijker te lezen en te begrijpen. Waardoor een vrouw zonder meer sneller zal reageren.

Tip 4: Doe iets met wat een vrouw je vertelt
Doe iets met wat een vrouw je vertelt. Daarmee laat je namelijk merken dat het je interesseert wat ze vertelt, en dat je geïnteresseerd bent in haar als persoon. Dat geeft een vrouw een goed gevoel over zichzelf. En een man die een vrouw een goed gevoel weet te geven, heeft absoluut haar aandacht.

De simpelste manieren om iets te doen met wat een vrouw vertelt is: jouw mening en ervaringen met haar delen over wat ze vertelt en doorvragen. Probeer daarbij vragen altijd zo te stellen dat een vrouw ze niet met slechts een ‘Ja’ of een ‘Nee kan worden beantwoord.

Want je wilt uiteraard altijd een antwoord waar je wat over kan zeggen of nog wat over vragen kan.

Iets wat je goed voor elkaar kunt krijgen, door vragen te stellen die beginnen met ‘Waarom..’. Dergelijke vragen geven een vrouw de gelegenheid om met jou te praten over waar vrouwen het liefst over praten, namelijk: gevoelens, gedachten en emoties.

En dus zullen haar antwoorden doorgaans langer zijn, en kom je bovendien sneller meer te weten over haar.

Tip 5: Flirt met plagerijtjes
Plaag de vrouw die je leuk vindt. Bijna niets namelijk laat aantrekkingskracht sterker toenemen bij een vrouw dan plagen. Want door als man een vrouw te plagen laat je overduidelijk zien dat:

Jij over een gezonde dosis zelfvertrouwen beschikt.
Jij niet bang bent om haar te verliezen.
Jij haar goedkeuring niet nodig hebt.
Jij gevoel voor humor hebt.
Jij jezelf, haar en het leven niet te serieus neemt.
Jij heel goed doorhebt wat een vrouw van een man verlangt.
Stuk voor stuk zijn dit eigenschappen die voor een vrouw bevestigen dat jij een echte man bent, en weet hoe jij jezelf als man moet gedragen tegen een vrouw.

Vandaar dat plagen dan ook zonder meer jouw aantrekkingskracht op een vrouw vergroot.

Een eenvoudige manier om een vrouw te plagen is: door niet direct antwoord te geven op persoonlijke vragen, of om volstrekt belachelijke antwoorden te geven.

Als een vrouw bijvoorbeeld vraagt wat voor een werk je doet, dan zou je haar kunnen vertellen dat je plintenladders schildert, of dat je koekspuiter bent.

Uiteraard moet het niet zo zijn dat je op al haar vragen een ontwijkend antwoord geeft.

Maar niets is zo leuk om na een paar vragen serieus beantwoord te hebben op een volgende, bij voorkeer zeer algemene, vraag te reageren met: “Ik weet niet of ik je dit wel moet vertellen”.

Tip 6: Geef een vrouw soms een oprecht compliment
Een vrouw onverwacht een oprecht compliment geven, is zonder meer ook een prima vorm van flirten met een vrouw. Tenminste, zolang je jezelf weerhoudt van het strooien met complimentjes.

Geef een vrouw bijvoorbeeld een compliment wanneer ze iets zegt wat je echt enorm grappig vond of wanneer je vindt dat ze iets zeer goed en scherp heeft opgemerkt.

Tip 7: Wees spontaan met je voorstellen om iets samen te gaan doen

Een voorbeeld:

Op een plek die jullie beide kennen is een nieuw Grand Café geopend. Van horen zeggen weet je dat de koffie met appelgebak er heel bijzonder is. Dat kun je haar vervolgens vertellen. En op het moment dat ze er op een manier op reageert, waaruit blijkt dat ze best heel nieuwsgierig is, stel je resoluut voor om samen de koffie met appelgebak te gaan proberen.

Een tekstberichtje dat je in dit verband zou kunnen sturen is: “Ik stel voor dat wij vandaag koffie gaan drinken en appelgebak gaan eten. Vanmiddag, 14.30.”

Of ze dan ook echt kan, dat maakt niet uit. Waar het om gaat is wat je haar met jouw actie vertelt. En dat is: ik vind je leuk, ik wil je zien, ik durf te gaan voor wat ik wil en ben niet bang voor afwijzing.

Precies dat is wat een vrouw graag ziet in een man, en wat haar als vrouw wederom een goed gevoel geeft over zichzelf. Waarmee vanzelfsprekend de kans dat ze ‘Ja’ zegt op jouw voorstel een stuk groter is dan dat ze ‘Nee’ zegt.

Zogezegd, sms en WhatsApp zijn prima middelen om vrouwen uit te nodigen om te gaan daten. Flirten via sms en WhatsApp zou er dan ook vooral op gericht moeten zijn om juist dat voor elkaar te krijgen.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.