Is het normaal dat ik een relatie heb met mijn scoutsleider?

 Het gebeurt regelmatig dat jongeren een relatie hebben met hun scoutsleider (of chiro, of andere).

person curving wood

Photo by Lum3n.com on Pexels.com

Zolang het leeftijdsverschil niet te groot is, is er geen groot probleem. Doorgaans is een leeftijdsverschil onder de 5 jaar nog wel okee.

Vergeet wel niet dat je leider in eerste instantie een leider moet zijn in de jeugdbeweging, en niet je lief. Ook al weet iedereen van jullie relatie, let er op dat jullie de relatie niet tentoonstellen in de jeugdbeweging. Uiteindelijk is je leider ook de leider van de andere jongeren en moet hij aan iedereen evenveel aandacht gunnen.

Daarnaast heeft niet iedereen zin om tijdens de activiteiten erbij te staan terwijl jullie twee aan elkaar plakken of zoenen. Het weerhoudt de anderen misschien om vragen te stellen. Geniet van elkaar zolang het buiten de uren van de jeugdbeweging is.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.