Waarom single zijn tijdens de wintermaanden niet zo erg is

 

Je vriendinnen gaan romantisch dineren met hun vriend tijdens de kerstdagen, terwijl jij naar je familie moet die je al sinds vorig jaar kerst niet meer hebt gezien. Er is ook altijd wel een oom die aan je vraagt waarom je nog steeds geen vriend hebt. Super fijn die gesprekken. Maar single zijn tijdens de koude wintermaanden is helemaal niet zo erg en dit is waarom.

adolescent beanie casual cold

Photo by freestocks.org on Pexels.com

Geen keuzestress
Je vriendinnen hebben elk jaar weer dezelfde struggle. Kerstavond willen ze eigenlijk met vriendinnen op stap, maar ze willen ook bij hun vriend zijn. Eerste kerstdag is het vaste prik bij verschillende families. En waar willen ze nu weer nieuwjaar vieren? Ze willen samen met hun partner zijn, maar een avondje helemaal los gaan met enkel de meiden zien ze ook wel zitten. Struggles waar jij totaal geen last van hebt. Jij hoeft met niemand rekening te houden en kunt lekker doen waar jij zin in hebt.

De kruik is je beste vriend
Je vriendinnen vertellen hoe fijn het is om ’s nachts lekker warm tegen hun vriend aan te kruipen, maar vervolgens worden ze wel midden in de nacht wakker omdat hij door zijn verkoudheid ligt te snurken. Daar heb jij geen last van. De kruik is je allerbeste vriend. Hij houdt je lekker warm, hij maakt geen geluid, hij neemt je plek niet in en hij pakt de dekens niet af.

Je bespaart geld
Eerder schreven we al hoe je dagelijks heel wat geld kunt besparen, maar de beste manier is natuurlijk om single te zijn. Geen vriendjes waar je Sinterklaas- of kerstcadeaus voor moet kopen en daarmee bespaar je héél veel geld.

Je hebt de hele dag tijd voor jezelf
Maskertjes, uren in bad naar je favoriete serie kijken, genieten van 3 koppen heerlijke warme chocomel. Je hebt alle tijd voor jezelf. Maar hier gebruik van en verwen jezelf.

Kerst vieren in de zon?
Heb jij behoefte aan de zon? Wat houd je tegen? Als jij Kerst of Oud & Nieuw wil vieren in de zon of gewoon de kou wil overslaan, dan ga je toch lekker op vakantie naar een land waar het warm is? Volgend jaar kun je weer naar dat feest waar je ieder jaar heengaat. Lekker met je billen in het zand. En Oud & Nieuw wordt in verschillende landen ook heel anders gevierd. In Thailand wordt bijvoorbeeld in plaats van vuurwerk, de hemel verlicht door duizenden lampionnen die door iedereen de lucht in worden gelaten, wat voor een magisch moment zorgt. Dit wil je toch een keer meemaken?

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.