Dít zegt je geboortemaand over je seksleven

 

Rustig, teder of juist vól passie en wild: iedereen heeft zo zijn of haar maniertjes in de slaapkamer.

Maar wist je dat de maand waarin je geboren bent veel zegt over je seksleven?

man and woman holding heart boards

Photo by rawpixel.com on Pexels.com

Januari
Mensen die in januari zijn geboren zijn niet zo van het scharrelen. Als ze eenmaal iemand leuk vinden, laten ze diegene ook niet snel meer gaan. Maar vergis je niet: januari-baby’s beleven de meest spannende avonturen tussen de lakens. Nog op zoek naar een nieuwe vlam? Samen met mensen die in november geboren zijn kun je in bed vuurwerk verwachten.

Februari
Februari-mensen houden wel van een mooi avontuur. Ze hebben veel passie – maar laten hun emoties niet graag zien. Hoe stoer ze van de buitenkant ook kunnen overkomen: ze hebben een heel klein hart. Ze zijn namelijk ontzettend gevoelig voor wat de ander van hen vindt of denkt.

Maart
Mensen die in maart geboren zijn houden ervan om veel tijd in bed door te brengen. Sex is voor hun heel intens omdat ze hun partner werkelijk álles geven. Maart-mensen trekken daarom graag alles uit de kast als het ervan komt in bed, of ze nou al langer samen zijn met iemand, of dat het om een nieuwe bedpartner gaat.

April
Mensen die hun verjaardag vieren in april zijn in de slaapkamer heel onafhankelijk. Ze houden van hete, passionele avonturen. En het mooie is: als ze eenmaal iemand hebben gevonden die bevalt, is het algauw dikke mik. Maar is de passie weg en de liefde over – dan is het ook gelijk definitief klaar. Terugkrabbelen – daar zijn april-baby’s niet van.

Mei
In mei geboren mensen willen dat sex comfortabel, sensueel en warm is. Ze houden van romantiek: kaarsjes, rozenblaadjes op bed en satijnen lakens. Vlug en hardhandig hoeft niet, maar van de zachte en lieflijke sex krijgen mei-mensen nooit genoeg. Ze hechten veel waarde aan lieve woorden of berichtjes na de vrijpartij.

Juni
Mensen die in juni zijn geboren willen elke positie die bestaat uitproberen, omdat ze ontzettend nieuwsgierig zijn. En ook van wat telefoonsex is een juni-romanticus niet vies… Maar ze doen alles voor hun partner, want ze willen graag dat de ander het fijn heeft. De emotionele band is daarom heel belangrijk.

Juli
Mensen die zijn geboren in deze zomermaand willen graag diepe gesprekken met iemand hebben gevoerd voordat ze het bed induiken. Als ze zich eenmaal veilig bij iemand voelen, hebben ze alles voor diegene over. Het zijn zorgende types die niet willen dat hun partner iets tekortkomt.

Augustus
Mensen die zijn geboren in augustus bepalen graag zelf de regels in bed. Ze houden er niet van om door de ander gecommandeerd te worden. Deze mensen halen bovendien graag alle trucs uit de doos. Ook zijn ze dol op zoenen: dat mag beslist nooit ontbreken.

September
Mensen van september proberen graag van alles uit. Maar voordat ze hun passie en lust delen met iemand, willen ze diegene wel heel goed kennen. Anders voelen ze zich niet op hun gemak. Ze kunnen heel open over sex praten. Soms zelfs tijdens de daad…

Oktober
Oktober-mensen nemen graag de tijd en doen het liever langzaamaan dan dat ze vlug even ‘hun ding’ doen. Romantiek is erg belangrijk: zij moeten iemand wel écht leuk vinden om zoiets intiems te kunnen delen. Zit de bedpartner eenmaal in het hart van iemand uit oktober, dan gaat diegene er ook niet gauw meer uit. Afscheid nemen vindt de oktober-mens heel moeilijk: zeker als het gaat om liefdes.

November
Mensen uit november willen graag heel veel uitproberen. Hebben ze eenmaal een partner met wie het klikt in bed, dan zullen zij daar zo veel mogelijk tijd mee willen doorbrengen tussen de lakens. En ze zijn gemotiveerd: hebben ze eenmaal hun oog op iemand laten vallen die ze leuk vinden, dan doen ze er alles aan om die persoon voor zich te winnen. Ook vinden ze humor in bed belangrijk: om een beetje gestuntel mag je bést lachen.

December
Degenen die in december zijn geboren, zijn creatief in bed. Ze houden ervan om verhalen te maken en rollenspellen te spelen met hun partner. Ze maken de sex keer op keer speciaal. Ze zijn er dol op en betrekken hun partner graag bij alles.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.