Brits koppel blijkt na dronken avondje tijdens huwelijksreis hotel te hebben gekocht

Een Brits koppel dat op huwelijksreis een avondje flink was doorgezakt in een romantisch hotelletje aan het strand in Sri Lanka, werd de volgende ochtend met een grote financiële kater wakker. De Britten bleken het hotel waar ze verbleven te hebben gekocht.

763.jpeg

foto Facebook
Gina Lyons (33) en Mark Lee (35) reisden al backpakkend door Sri Lanka voor hun huwelijksreis, toen ze vorig jaar terecht kwamen in een hotelletje aan het strand.

Tijdens een dronken avond hoorden ze van de eigenaars dat het huurcontract bijna afgelopen was en dat hotel dus te koop stond. Met meer dan een dozijn glaasjes rum achter de kiezen besloot het koppel dat het een goed idee zou zijn om het hotel te kopen: de huur zou hen zo’n tienduizend pond per jaar kosten. Dat ze nog schulden hadden van hun huwelijksfeest en een klein flatje in Londen bewoonden, daar dacht het dronken tweetal niet aan. “Het hotel zag er goedkoop en bouwvallig uit, maar het was aan het strand en had een soort ‘boomhutgevoel’ dat we fijn vonden”, zegt Gina in de Britse media.

Facebook/rv Gina Gina Lyons (33) en Mark Lee (35) reisden al backpakkend door Sri Lanka voor hun huwelijksreis, toen ze in een dronken bui een hotel kochten.
De volgende dag werden de twee door het hotelpersoneel fijntjes herinnerd aan hun ‘aankoop’ van de vorige avond. Het koppel, dat nog steeds niet helemaal nuchter was, zette de onderhandelingen onder het genot van meerdere glaasjes rum voort. “We vroegen twee vrienden die we onderweg gemaakt hadden om ons te helpen met de vertalingen, aangezien de eigenaars geen Engels spraken”, zegt Gina. “Maar we begrepen de helft van het gesprek niet en werden langzaam maar zeker opnieuw dronken.”

Zwanger
Ondanks dat de deal gesloten werd terwijl het koppel zwaar onder invloed was, zetten de twee Britten alles door. Maar drie maanden nadat ze het eerste deel van de huurovereenkomst betaald hebben, blijkt Gina zwanger te zijn van hun eerste kind. “Ik voelde me al meteen een slechte moeder”, zegt de vrouw. “Ik voelde me schuldig dat ik zoveel geld aan het uitgeven was aan een zaak die misschien niet van de grond zou komen. Zelfs onze vrienden en familie vonden ons ‘idioten’ en zeiden dat we het niet hadden moeten doen.”

Toch zat er niets anders op voor het koppel dan er gewoon keihard voor te gaan. “Ik werd geplaagd door negatieve gedachten en voelde me erg onverantwoordelijk, maar het was ‘zwemmen of verzuipen’, dus we besloten dat we er alles aan moesten doen om het te laten werken”, vertelt Gina. “Vanaf dat moment hebben we onszelf er helemaal ingeworpen, niet alleen voor onszelf, maar ook voor de baby. In juli werden we de officiële eigenaren van het hotel.”

Nuchter
Het harde werk lijkt te lonen. Gina en haar man hebben het hotel grondig verbouwd en opgeknapt en omgedoopt tot het ‘Lucky Beach Tangalle’ en hebben sinds hun officiële opening eind juli van dit jaar al veel gasten ontvangen.

Het ‘dronken avontuurtje’ lijkt dus een happy end te kennen voor de Britten, maar toch raden ze niemand aan om dronken beslissingen te nemen. “Alle volgende beslissingen die we nemen zullen nuchter gebeuren”, verzekert Gina.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.