Dit zegt jouw onderbroekkeuze over jouw persoonlijkheid

Oma-onderbroeken, vrouwelijke slotjes of pikante lingeriesetjes: iedere onderbroek vertelt iets over je persoonlijkheid. Lees hieronder welk signaal jij naar mannen zendt wanneer je bijna naakt voor hem staat.

white clothes line trousers past

Photo by Pixabay on Pexels.com

KANTEN SLIP

De kans is groot dat jij je vroeger niet echt sexy voelde, maar deze onzekere periode is nu verleden tijd. Je beseft je maar al te goed dat je vrouwelijke vormen iedere man kunnen bekoren. Jouw motto: wie sexy lingerie (kant jarretelles) draagt, voelt zich erg zelfverzekerd en straalt dit ook uit.

VROLIJK SHORTJE

De sportzaal is jouw natuurlijke habitat. Hoewel je graag iedere sport beoefent, heb je toch een lichte voorkeur voor nieuwe trends à la zumba en Ubound. Je loopt thuis graag grond in je onderbroek en matching topje en kunt de drang om voor de spiegel en gek dansje te doen niet weerstaan. Let er wel op dat je je niet te kinderachtig gedraagt in het bijzijn van jouw droomman.

OMA’S ONDERBROEK

In jouw onderbroekenlade liggen geen strings en kanten niemendalletjes. Ouderwetse doch erg comfortabele onderbroeken uit je oma’s tijd heb je in veel verschillende kleuren. Je houdt van comfort en daar is niets mis mee. Je ligt wellicht in je vrije tijd het liefst languit in de zetel met een gezonde snack, kijkend naar je favoriete series.

STRING

Je gedraag je super vrouwelijk en weet perfect hoe je mannen om je vinger kunt winden. Dit is echter niet altijd zo geweest: toen je jong en onervaren was, kreeg je vooral aandacht omdat je string net iets te hoog uit je broek kwam. Je hebt geleerd van deze gênante situaties en hebt zelfs een aantal huidkleurige strings in je kast liggen zodat je zonder problemen een wit jurkje kunt aantrekken. Sommige mannen vinden je nude ondergoed waarschijnlijk oubollig, maar daar trek jij je helemaal niets van aan.

GEEN ONDERBROEK

Als je heel eerlijk bent, is beroemd worden een van je grootste prioriteiten. Je verbreekt regels die anderen volgen zonder te veel naar te denken en doet lekker waar je zin in hebt. Als dat ondergoedloos naar een belangrijk feest gaan inhoudt, dan is dat zo. Je doet er graag een schepje bovenop door weinig verhullende outfits te kiezen. Bovendien denk je – terecht – dat je heel bijzonder bent.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.