Chinese horoscoop: relatiematches

We kennen allemaal wel onze normale horoscoop. Deze volgt ongeveer de stand van de dierenriem. Maar er bestaat ook een Chinese horoscoop. Deze is in functie van een geboortejaar.

architecture asian building castle

Photo by zhang kaiyv on Pexels.com

Ken je jouw chinese horoscoop niet? Geen probleem. Je kan deze bepalen via deze link: test

Rat in de liefde en romantiek

Wat betreft de liefde zijn ze erg gepassioneerd en geliefd. En ze zijn ook nog eens aandachtig! Ze zijn niet bang om hun genegenheid te tonen aan hun geliefden. Ze zijn vol van emoties en zijn erg trouw in hun relaties met anderen. Maar ze verwachten ook dezelfde mate van oprechtheid van anderen naar hen. Wanneer dit niet het geval is, dan zullen ze koud en onpersoonlijk overkomen. Het tegengestelde geslacht zal hun best moeten doen om een relatie met Rat te laten werken.
Mensen geboren in het jaar van de Rat hebben altijd een behoefte aan veiligheid in hun relatie. Wanneer ze een bepaalde mate van zekerheid krijgen van hun partner, dan kunnen ze erg aandachtig en liefdevol zijn. Ze houden er ook van om te genieten van het goede des levens, en ze zullen er ook voor zorgen dat hun partner hetzelfde behandeld wordt! Als men Rat tegemoet komt, dan kan Rat de beste partner zijn die je je kunt wensen!

Rat relatiematches

Gaat goed samen met:

Een Rat kan uitstekend overweg met de Draak en de Aap. Zij worden alle drie tot de groep van de doeners gerekend. Het zijn doorzetters, harde werkers, die iets willen bereiken. Ze nemen zelf graag het initiatïef, zijn leiders, eigenwijs en positief in hun denken.
Omdat ze deze eigenschappen in de anderen ook waarderen, zullen ze elkaar stimuleren en met hun praktische geest en ondernemingslust weten ze ook in roerige tijden te overleven. De Rat wordt aangetrokken door de vitaliteit en kracht van de Draak. De Aap maakt indruk met zijn vindingrijkheid op de Rat die weer bewondering oogst van de Aap voor zijn intelligentie. Ze hebben bovendien allebei gevoel voor humor.

Gaat minder goed samen met:

Met het onafhankelijke karakter van het Paard kan de Rat botsen. Ze komen al snel in een machtsconflict. De Rat wordt nerveus van het zorgeloze Paard dat snel zijn belangstelling voor iets kwijtraakt, terwijl de Rat juist niet kan loslaten.
De Rat wordt kriegel van iemand die zo veranderlijk is en hem het gevoel geeft in de steek te worden gelaten. Op zijn beurt krijgt het vrije Paard het al snel benauwd van de bezitterige Rat.

Os in de liefde en romantiek

Hoewel de Os erg praktisch en calculerend is, kunnen ze erg naïef zijn naar alles met betrekking tot liefde en relaties. Maar wanneer ze zich geven, dan gaan ze er helemaal voor. Een Os kan echt tonen hoe oprecht en toegewijd ze zijn naar hun geliefden. De Os zal voorzien in veiligheid en beveiliging binnen de relatie. Wanneer ze eenmaal het vertrouwen hebben gewekt bij anderen, dan kan het er ontzettend romantisch aan toegaan.

De ideale partner voor een Os is iemand die slim en sluw is, omdat ze weten hoe ze Os kunnen vleien en uitlokken voor een productieve relatie. Maar een Os kan heel gevoelig en zwak zijn wanneer meningen van geliefden bij hem/haar in het verkeerde keelgat schieten. Het resultaat kan verwoestend zijn. Wees dus voorzichtig in hoe je een Os aanspreekt of plaagt. Maar uiteindelijk kan een Os een heel lang en gekoesterde relatie hebben als alles volgens plan loopt.

Os relatiematches

Gaat goed samen met:

De Os past het best bij de Haan en de Slang, doelgerichte denkers die zich niet snel uit het veld laten slaan. Het zijn de plannenmakers, die uitgaan van feiten en de realiteit. Harde werkers die dat van elkaar ook respecteren en daardoor zowel in zaken als privé het goed met elkaar kunnen vinden en elkaar stimuleren. De Os zal voor de uiterst slimme en ambitiuze Slang een trouwe bondgenoot zijn en met de Haan deelt de Os zijn liefde voor orde en overzicht. Ze houden niet van vluchtige relaties en hebben behoefte aan zekerheid.

Gaat minder goed samen met:

Met de Geit kan de relatie moeizaam zijn. Ze zijn elkaars tegenpolen en hebben een heel andere manier van denken en handelen. Terwijl de Os alles goed overdenkt en calculeert, maakt de Geit er een potje van en is meer creatief en emotioneel. De nuchtere en stipte Os ergert zich enorm aan het ietwat chaotische Geit, dat zich niet in een keurslijf laat persen.

Tijger in de liefde en romantiek

De meeste Tijgers zijn gevoelig en emotioneel tijdens hun relaties. Velen zijn in staat om echte liefde en genegenheid te tonen, zowel naar vrienden als hun partner. In het liefdesleven kunnen ze bezitterig en jaloers zijn, maar ook territoriaal. Tijgers kunnen eigenzinnig zijn op het gebied van passie, wanneer ze loslaten aan bescheidenheid.

Ze houden van mensen die onafhankelijk zijn, zowel in persoonlijkheid als karakter. Aan de andere kant, mensen die Tijger willen liefhebben moeten zich kunnen meten aan Tijger’s intensiteit en passie. Tijger kan zijn gedachte alleen uitspreken wanneer zijn partner hem ook de kans geeft. Een typische Tijger heeft een partner nodig die een vaste en betrouwbare metgezel is voor de rest van zijn leven.

Tijger relatiematches

Gaat goed samen met:

Met de Hond zit de Tijger op dezelfde golflengte, ze horen samen met het Paard tot de groep van de beschermers die strijden voor kansen voor iedereen. De Hond is wel praktischer en kan de Tijger behoeden voor al te veel impulsiviteit en meer matiging leren. Terwijl het Paard dezelfde energie en behoefte aan actie heeft als de Tijger en ze daardoor met veel vaart van alles aanpakken. Omdat ze alledrie zeer strijdlustig zijn, er geen dubbele agenda op nahouden en wars zijn van jaloezie of berekening, vormen ze een prima team.

Gaat minder goed samen met:

De Aap is de tegenpool van de Tijger – ze zijn totaal verschillend. Ze hebben weliswaar beiden een groot gevoel voor theater, maar de bijna naiëve Tijger snapt weinig van de trucs en grollen van de Aap. Ze kunnen in een soort machtsstrijd terechtkomen die de oprechte Tijger niet wint en zijn slechtste kanten als achterdocht en drift naar boven brengt.

Konijn in de liefde en romantiek

Een Konijn is een goede partner, zowel in een relatie als een huwelijk. Ze zijn Romanthisch, minzaam, aanhankelijk, lief en trouw. Maar ze verwachten wel trouw en betrouwbaarheid terug te ontvangen van hun partner. Ze hebben veiligheid en tederheid nodig in hun relatie. Een Konijn kan de gelukkigste persoon op aarde zijn wanneer ze vrede en ontspanning in hun relatie kunnen vinden. Één negatieve eigenschap van hun karakter is echter dat ze de baas kunnen zijn in een relatie, maar zodra er iets misgaat dan trekken ze zich terug in hun schulp todat hun partner de situatie weer onder controle krijgt. Achteloze en ongepaste opmerkingen kunnen leiden tot bittere gevechten tussen het koppel. Maar Konijn is best vergeefs. Ze zijn in staat het verleden te vergeten en door te gaan met hun tevreden leven.
Een Konijn kan heel kieskeurig en selectief zijn als het aankomt tot het kiezen van een partner. Ze wachten een tijd totdat ze een geschikte partner tegenkomen op hun pad. Een persoon geboren onder het teken Konijn discussieert over de problemen des levens met zijn partner en deelt de gelukkige en trieste momenten van zijn leven met ze.

Konijn relatiematches

Gaat goed samen met:

Met het Schaap deelt het Konijn de liefde voor harmonie en schoonheid. Ze zijn beiden begripvol van aard en houden ook niet van ruzie, maar laten elkaar wel voldoende hun eigen gang gaan. Ze hebben gezamenlijke belangen en voelen zich daardoor door elkaar versterkt. Met het Zwijn vormt het slimme Konijn ook een goed team omdat het Zwijn een enorm doorzettingsvermogen heeft. Samen met het Schaap hoort hij tot de groep van de bemiddelaars. Het Schaap en het Konijn vullen elkaar aan. Ze begrijpen en waarderen elkaar waardoor ze samen sterker zijn dan alleen.

Gaat minder goed samen met:

De Haan is de tegenpool van het Konijn. Ze zijn beiden koppig en geven hun ongelijk nooit toe. Bovendien is de Haan nogal protserig en wil hij graag laten weten hoe slim hij is. Dat is zeer tegen de regels van het welgemanierde Konijn, die dat uiterst onbeleefd en onbehoorlijk vindt.

Draak in de liefde en romantiek

Mensen geboren onder het teken Draak zijn erg gepassioneerd in hun persoonlijke leven. Wanneer ze verliefd zijn geldt het spreekwoord ‘liefde maakt blind’ voor ze. Ze beschermen hun sekspartner wanneer ze in de problemen zitten. Ze houden er absoluut niet van als hun liefdesleven op het spel staat door onvoorziene omstandigheden. In de liefde tonen ze ontzettend veel kracht en vastberadenheid. Ze zijn heel vleiend en imposant. Met hun charisma kunnen ze anderen heel makkelijk tot zich winnen. Aan de negatieve kant, ze zijn overontwikkeld op het vlak van egoïsme wanneer niets gaat zoals ze willen. Ze hebben constante aandacht en verzorging nodig van hun partners of geliefden, of anders raken ze hun geduld kwijt en raken ze gefrustreerd. Als Draak een succesvol liefdesleven wilt, dan zullen ze rekening moeten houden met andermans gevoelens en meningen.

Draak relatiematches

Gaat goed samen met:

De Draak hoort samen met de Rat en de Aap tot de doeners. Positief, praktisch gericht en mensen die pit hebben. Ze zijn eerzuchtig en van zichzelf overtuigd en zullen niet lang zitten wachten vooraleer ze tot actie overgaan. Ze weten elkaar dus wel te vinden ! Met de Rat vormt de Draak een prachtig paar. Ze zijn beiden plichtsgetrouw en zullen het vuur bij elkaar nog meer opstoken. De Draak mag op de voorgrond, de Rat regelt het liever op de achtergrond. De Draak heeft de kracht en de Aap weet er vaak een slimme draai aan te geven. Hij weet de Draak ook zo te manipuleren dat beiden er voordeel van hebben. Toch waarderen ze elkaars energie en inzet ook enorm.

Gaat minder goed samen met:

Met de trouwe dienstbare Hond; Draak en Hond zijn elkaars tegenpolen. De Hond is te realistisch en wordt doodmoe van de opgetogen plannen van de Draak die niet luisteren wil. De Draak vindt de terechtwijzigingen niet bepaald leuk en beschouwt die al snel als gezichtsverlies.

Slang in de liefde en romantiek

Slangen zijn prachtige mensen en beschikken over een behoorlijke seksuele aantrekkingskracht. Ze zijn glad en verleidelijk en als ze willen dan betoveren ze je waardoor je niet meer kunt stoppen over ze te denken. Maar Slangen-personen zijn vrij bevooroordeeld als het komt tot hetkiezen van een partner. Ze kiezen niet enkel op basis van fysieke kenmerken. Slang heeft een partner nodig die zijn eigenaardige gevoel voor humor begrijpt en zijn manier van omgaan met situaties. Hoewel ze heel aantrekkelijk en verleidelijk zijn, neemt Slang toch altijd het initiatief.

Slang relatiematches

Gaat goed samen met:

Met de serieuze degelijke Os kan de Slang het goed vinden, net als met de Haan. Ze behoren alle drie tot de praktische denkers en zijn uiterst precies. Met de Os deelt de Slang zijn behoefte aan privacy en ze respecteren elkaars talenten. Ze gaan niet over één nacht ijs en zullen altijd goed voorbereid aan iets beginnen. Hoewel de Slang de grootste planner is, zal de efficiënte Haan het graag willen helpen uitvoeren. Ze zijn weliswaar heel verschillend, maar vinden elkaar ook in hun harde manier van werken en hun doelgerichtheid.

Gaat minder goed samen met:

Het Varken is de tegenpool van de Slang. Is de Slang voorzichtig aftastend en bekijkt hij alle kanten voordat hij tot handelen overgaat, het impulsieve, naïeve Varken stort zich overal met veel plezier in. Het Varken geeft ook veel te snel en te makkelijk geld uit naar de zin van de Slang. Terwijl de Slang intensiteit en diepgang wil, zoekt het Varken het eerder in een veelvoud van zaken.

Paard in de liefde en romantiek

Mensen geboren in het jaar van Paard zijn echte emotionele avonturiers. Veel van hun tijd zijn ze verliefd. Maar hun verliefdheid is vaak maar van korte duur. Deze charmeur is nooit in gebrek aan mensen die bezwijken aan hun fysieke aantrekkelijkheden. Maar omdat ze houden van makkelijke overwinningen, verliezen ze hun interesse snel als deze interesse niet gelijk wordt beantwoord. In China is dit zo’n bekende eigenschap van dit Chinese sterrenbeeld dat ze geloven dat vrouwen geboren in het jaar van het Paard geen goede vrouw in het huwelijk kunnen zijn.
Als je partner geboren is in het jaar van het Paard, dan zal je relatie niet saai zijn. Ja, er zullen onstuimige momenten zijn, maar er zullen ook opwindende en intieme momenten zijn. Soms is het ontzettend lastig voor een Paard om rustig aan te doen en zich eens te focussen op één partner. Maar zo lang ze dit gedrag de baas kunnen zijn dan is het goed mogelijk voor ze om een serieuze relatie aan te gaan. Het is niet lastig om mensen geboren in het jaar van het Paard te charmeren. Het vraagt enkel wat tederheid en genegenheid.

Het Paard-persoon moet leren om wat voorzichtiger aan te doen in de liefde. Wanneer ze volwassener zijn en meer ervaring hebben opgedaan zullen ze veel succesvoller zijn in relaties. Veel hangt ook af van Paard’s partner. Ze mogen niet te veel bezwaren uiten wanneer ze bezig zijn met het opmaken en verzorgen van zichzelf. Maar in het huishouden zijn ze dan juist weer heel ongeordend. Maar dit is zo erg nog niet, want ze zijn zo levendig en geliefd.

Paard relatiematches

Gaat goed samen met:

De Tijger en de Hond horen samen met het Paard tot de beschermers. Zij die opkomen voor de kwetsbaren en met veel energie en actie door het leven gaan. Onzelfzuchtig, extravert, zonder streken en valsheden. Wel met veel ongeduld, maar ook zeer communicatief. De Tijger en het Paard zijn even bruisend en onafhankelijk, ze herkennen elkaars eerlijkheid en gaan makkelijk met elkaar om. De meer emotionele Tijger heeft wel wat steun aan het Paard, dat iets nuchterder is. De Hond en het Paard zijn aan elkaar gewaagd en overheersen elkaar niet, hun privacy is hen veel waard. De Hond is voorzichtiger, maar ze zijn beiden eerlijk en loyaal.

Gaat minder goed samen met:

De Rat is de tegenpool van het Paard. Hij wordt nerveus van de overmoed van het Paard, die op zijn beurt niet tegen het gemanipuleer van de Rat kan. Ze komen al snel in een machtsstrijd, omdat ze zich allebei niet laten overheersen.

Geit in de liefde en romantiek

Een Geit kan erg lief en genegen zijn in relaties. Maar bij pure liefde kunnen ze wel eens bazig en lui zijn naar hun partner. Een Geit kan erg zwak zijn op het gebied van de liefde en romantiek en kunnen soms zo emotioneel worden dat ze huilen wanneer de emoties te hoog oplopen. Ze hebben ook moeite met het uiten van hun ware gevoelens en meningen, wat ze vaak goede kansen doet voorbij gaan op het vlak van de liefde. Ze hebben daarom behoefte aan bescherming van hun partner.

Geit relatiematches

Gaat goed samen met:

Samen met de Geit horen het Konijn en het Varken tot de groep van mensen die goed zijn in bemiddelen, in de vrede en harmonie handhaven. Ze zijn behulpzaam en kunnen goed luisteren. Het slimme Konijn weet de Geit zo te stimuleren zodat zijn creatieve kanten het meeste naar boven komen en het Konijn doorziet de slachtofferrol die de Geit soms aanneemt. Ze houden beiden niet van ruzie en zijn vriendelijk naar elkaar. De Geit vindt in het Varken ook een medestander die praktischer is maar wel net zo onzelfzuchtig en royaal en van evenveel schoonheid en plezier houdt. Ze moeten wel een dikke portemonnee hebben samen!

Gaat minder goed samen met:

De Os en de Geit zijn elkaars tegenpolen. De strenge en gedisciplineerde Os wordt kribbig van de royale uitgaven van de Geit en zijn grillige natuur. De zachtmoedige Geit kan slecht tegen de dominante en autoritaire Os en maakt liever dat hij wegkomt.

Aap in de liefde en romantiek

Het liefdesleven gaat als het ware vanzelf bij Aap-personen. Ze zijn ervoor geboren. Humor, passie, toewijding, liefde, schattigheid, knuffels, ruzies en goedmakertjes, dat zijn de dingen die je kunt verwachten in een Aap’s persoonlijke leven. Mensen geboren in het jaar van de Aap zijn geboren met passie. Ze tonen hun liefde op een heel uitgesproken manier. Een ander kan ze makkelijk vleien voor een gepassioneerde relatie. Maar een vaste relatie krijgen met een Aap-persoon is vaak erg lastig.

In de beginfase van een relatie kan een Aap onvoorspelbaar en zelfs kinderachtig overkomen. Ze kunnen een lastige noot zijn om te kraken. Mensen geboren onder het sterrenbeeld Aap kunnen bepaalde zaken erg serieus nemen, wat kan zorgen voor stemmingswisselingen. Maar deze stemmingswisselingen zijn vaak van korte duur, en met dezelfde snelheid zijn ze weer terug normaal. Wanneer ze het gevoel hebben dat hun relatie gebalanseerd is, dan zijn ze de liefste personen op aarde!

Gaat goed samen met:

De Aap hoort bij het groepje doeners, zoals de Rat en de Draak. Ze zijn actief, praktisch en oplossingsgericht. Ze zijn toekomstgericht, ambitieus en kunnen goed samenwerken, ook omdat ze op eenzelfde soort manier bezig zijn. De Aap heeft met de Rat gemeen dat ze vindingrijk zijn, al is de Rat meer de vernieuwer en de Aap de meest tactvolle, de strateeg van de twee. Ze hebben met hun slimme geest door dat ze samen meer kunnen dan in hun eentje. Met het Konijn deelt de Aap zijn creativiteit, maar de Aap wil er geld aan verdienen en kijken of hij het kan, terwijl het Konijn meer op het plezier uit is. De Aap zal wel een bepaalde voorzichtigheid houden naar het royale Konijn, net als omgekeerd het Konijn de Aap nogal kil kan vinden. Maar ze zijn allebei te slim en te vriendelijk om ruzie te krijgen.

Gaat minder goed samen met:

De Aap en de Tijger zijn elkaars tegenpolen. De spontane, intuïtieve Tijger voelt zich geremd door de emotioneel gesloten Aap en vindt deze berekenend. Terwijl de Aap niet snapt waar de Tijger zo op afstormt. Ze zijn allebei ambitieus, maar vertrouwen elkaar niet.

Haan in de liefde en romantiek

Voor de meeste Hanen geldt dat liefde een grote verantwoordelijkheid is, en een nogal angstige plicht. Het is tevens nog eens een hele uitdaging! De meeste Hanen tonen fatsoen en goed gedrag bij het verleiden van hun partner. In familierelaties zijn ze oprecht en echt. Hun passie voor liefde is enorm intens. Ze zijn altijd in staat om een hele romantische sfeer om zich heen te creeëren. Ze hebben een indrukwekkende ziel en een geweldig voorkomen, echt kenmerken van een Haan.

In hun drang naar het tonen van goedheid kunnen ze ten prooi vallen aan zelfbedrog. Soms zijn ze gewoon niet in staat om andermans gedachte te lezen. In hun liefdesleven zijn ze vaak simpelweg liever ruw en rechtdoorzee. Hanen zijn betrouwbare levenspartners en vrienden.

Haan relatiematches

Gaat goed samen met:

Met de Os en de Slang; alle drie zijn het zeer eigengereide types, voorzichtig, gesloten en doelgerichte denkers. Ze houden ook allemaal van geld verdienen, ze zijn ambitieus en laten zich niet snel uit het veld slaan. De Haan waardeert de Os om zijn trouw en harde werken en omgekeerd is de Os blij met de efficiënte en precieze Haan. Ze zitten op dezelfde golflengte. De slimme Slang waardeert de talenten van de Haan en laat zich niet door zijn ijdelheid of overtuigingsdrift in de war brengen, terwijl de Haan de kalme vriendelijke waardering van de Slang enorm op prijs stelt. Ze kunnen elkaar goed aanvullen; de Haan ziet vooral de details en de Slang de grote lijn.

Gaat minder goed samen met:

De Haan en het Konijn zijn elkaars tegenpolen. Het Konijn vindt de Haan maar een strenge en autoritaire persoon die nooit lol maakt en alles onder controle wil houden, terwijl de Haan zich suf ergert aan het spilzuchtige en op pleziertjes ingestelde Konijn. Ze hebben totaal andere ideeën en spreken een andere taal:de Haan is recht voor zijn raap, iets wat het fijnbesnaarde Konijn een gruwel vindt.

Hond in de liefde en romantiek

Een typisch Hond-persoon staat voor balans in hun liefdesleven. Ze houden ervan om een relatie aan te gaan waar ze allebei gelijk zijn aan elkaar. Dat betekent dat Hond houdt van de filosofie van geven en nemen. Hij of zij kan erg genereus zijn in relaties, terwijl hun loyaliteit nooit te betwijfelen valt. Maar momenten van emotionele instabiliteit kunnen erg gevaarlijk zijn voor een koppel met Hond. Aan de andere kant, spannende momenten met meningsverschillen verstoren hun rust te veel.

Hond houdt ervan om vriendschappen te sluiten met hun partner voordat ze daadwerkelijk een relatie aangaan. Als er toewijding is van de andere kant, dan zal Hond de meest betrouwbare partner zijn die je kunt vinden. Negatief gezien kunnen ze erg jaloers en obsessief zijn in relaties. Maar bovenal, een Hond is een erg lief en minzaam persoon die zoekt naar emotionele veiligheid en zekerheid.

Hond relatiematches

Gaat goed samen met:

Met de Tijger en het Paard hoort de Hond tot de groep van de beschermers. Degenen die zich onzelfzuchtig inzetten voor mens en dier. Weliswaar ongeduldig, maar ook idealistisch. De Hond is rustiger dan de onstuimige Tijger die daardoor wat wordt bijgestuurd zonder bedissels te worden. Ze hebben beiden een scherpe tong, maar blijven nooit lang boos. Het Paard en de Hond kunnen het prima met elkaar vinden. De Hond is bedachtzamer en helpt het Paard om eerst adem te halen voordat hij zich ergens in stort en om de dingen wat vaker af te maken. Ze waarderen elkaars onafhankelijkheid en lopen alkaar ook niet voor de voeten.

Gaat minder goed samen met:

De Draak is de tegenpool van de Hond. Ze hebben al snel communicatieproblemen. De Hond is nuchter en kritisch en dat vindt de Draak maar moeilijk te pruimen als hij weer één van zijn briljante ideeën heeft.

Varken in de liefde en romantiek

Liefde en romantiek is niet Varken’s sterkste punt. Ze zullen het echter wel heel goed doen wanneer ze beginnen met experimenteren, en wanneer ze de basisaspecten van romantiek ontdekken.
Over het algemeen zijn Varkens erg gevoelig en emotioneel. Ze zijn lief, maar erg naïef en zorgzaam. Ze zullen blijven zoeken naar de juiste persoon totdat ze iemand gevonden hebben die betrouwbaar en loyaal is. Ze zijn goed op vlak van passie en emotie. Ze houden van de vrijheid van meningsuiting, en die vrijheid geven ze hun partner ook.

Varken relatiematches

Gaat goed samen met:

Het Konijn en het Schaap behoren samen met het Varken tot de bemiddelaars en vredestichters. Goede luisteraars die daardoor ook veel voor elkaar en anderen betekenen. Ze houden alle drie van schoonheid en harmonie en kunnen daarin ook veel bereiken. Het wijze, creatieve Konijn zal een steun zijn voor het aardse Varken. Ze vullen elkaar aan en zitten op dezelfde golflengte. Samen kunnen ze veel plezier hebben. Met het Schaap is er een uitstekende communicatie en ze genieten van dezelfde dingen. Ze steunen elkaar en vullen elkaar aan, maar zijn wel in staat om torenhoge schulden op te bouwen.

Gaat minder goed samen met:

Alleen met de Slang gaat het erg lastig, ze zijn elkaars tegenpolen. Verder kan het Varken eigenlijk met de meeste types goed overweg omdat het zich uiterlijk zo aanpast. Al worden de Tijger en het Paard soms kriegel van hem. De Os heeft moeite om de makkelijke houding van het Varken te accepteren, die is zelf veel degelijker, vooral met geld. Met de Haan gaat het zeker niet vanzelf, maar het Varken weet hem te complimenteren en daar is hij te gevoelig voor.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.