Top 10 seksuele fantasieën van vrouwen en mannen

Wist je dat vrouwen gemiddeld tien keer per dag erotisch getinte gedachten hebben? Dit kwam naar voren in een studie uit 2011, gehouden door Dr. Terri D. Fisher professor in de psychologie aan de Ohio State University in Mansfield. uit studies en een literatuuronderzoek blijkt dat vrouwen nogal uiteenlopende en soms opvallende fantasieën hebben. De tien meest genoemde lees je in dit artikel.

photo of two women

Photo by Mahrael Boutros on Pexels.com

Verschil man en vrouw
Eén van de opvallende verschillen tussen vrouwen en mannen is dat vrouwen vooral fantaseren over seks op een romantische locatie, terwijl mannen eerder zullen fantaseren over het ontvangen van orale seks of een triootje. De seksuele fantasieën van vrouwen hebben over het algemeen een grotere emotionele lading dan de fantasieën van mannen.
Mannen denken overigens bijna tweemaal zo vaak aan seks als vrouwen, zij denken 19 keer per dag aan seks.

Fantaseren
Vrouwen fantaseren over aanraking, de gevoelens van de sekspartner, haar fysieke en emotionele reactie op wat er gebeurt, de stemming en de atmosfeer van het avontuur. Bij veel vrouwen gaan fantasieën over iemand die ze uit haar omgeving kent waarbij de nadruk ligt op de persoonlijke details van de sekspartner zoals zijn capaciteiten om haar emotioneel en seksueel te raken en op te winden.

Seksuele fantasieën gedurende de menstruatiecyclus
Tijdens de ovulatie zal je als vrouw vaker seksuele fantasieën hebben dan anders. Dit komt door de stijging van het testosteron. Bij zowel vrouwen als mannen zorgt testosteron voor de geslachtsdrift.
Tijdens de eerste helft van de menstruatiecyclus hebben vrouwen door het stijgen van de oestrogeenwaarden eerder fantasieën over de fysieke kenmerken van de fantasie sekspartner. Zodra de ovulatie begint, zullen fantasieën een meer opgewonden lading krijgen en meer gericht zijn op emoties.

Top 10 seksuele fantasieën
Nu we wat achtergrond informatie over seksuele fantasieën hebben doorgenomen, is het tijd voor de seksuele fantasieën (!) top 10 van vrouwen. Deze top 10 is opgesteld op basis van diverse internationale bronnen*. In de volgorde van 10 naar 1:

Hoe meer hoe beter
Groepsseks blijkt bij veel vrouwen populair te zijn. Het idee is dat je je helemaal vrij voelt als je naakt bent in een groep mensen die ook allemaal naakt zijn. De gedachte dat andere vrouwen en mannen je lichaam vrij kunnen aanraken, stimuleren en penetreren is een ongelofelijk erotische gedachte.

Maak niet de vergissing door nu gelijk spontaan al je vriendinnen en vrienden te bellen voor potje groepsseks. Voorzichtig peilen hoe ze er tegenover staan is het moto. Ook al staat deze seksuele fantasie in de top 10, het is er wel eentje waar mensen of over fantaseren of een afkeer voor hebben.

De vreemdeling
Veel vrouwen fantaseren over een ontmoeting met een knappe vreemdeling waarmee ze een hotel in duiken voor een nacht vol hete en ongeremde seks. De fantasie komt voort uit dat veel vrouwen het idee hebben dat ze zich pas echt durven te laten gaan bij iemand die ze niet kennen, iemand die ze niet zal beoordelen. En lekker belangrijk wat die knappe vreemdeling van je vindt, je kent elkaars naam niet eens, en na de hete nacht zie je elkaar toch nooit meer.

Gefilmd worden voor een seksfilm
Voor veel vrouwen is het een opwindend idee dat anderen naar je kijken terwijl je bezig bent. Het idee dat je anderen opwindt met je optreden is een enorm opwindende gedachte, geeft je een bepaald gevoel van macht en kracht en geeft je het gevoel dat je sexy bent.

Seks met een andere vrouw
Vrijwel iedere vrouw heeft fantasieën over seks met een andere vrouw. Het idee om eens een zacht en haarloos lichaam aan te raken is erg uitnodigend. Bang dat je man jaloers wordt? Geen probleem, de meeste mannen fantaseren erover dat ze mogen toekijken als hun partner seks heeft met een andere vrouw. En de meeste vrouwen zouden graag willen dat hun man toe zou kijken als ze bezig is met een andere vrouw.

Keihard domineren
Veel vrouwen hebben de fantasie om eens verschrikkelijk dominant tegen de partner te kunnen zijn. Hem een pak slaag geven, hem opdracht geven om bepaalde seksuele handelingen te verrichten, hem laten bedelenen voor wat hij wilt, hem te laten zuigen aan je hoge haken etc.

Gedomineerd worden
Deze fantasie is het tegenover gestelde van die hierboven (nummer 6 in de lijst). Veel vrouwen fantaseren over het hebben van een meester. Er is bij deze fantasie een verschil tussen vrouwen welke de bevelen van hun meester opvolgen en vrouwen die tegen de bevelen van hun meester ingaan totdat hun meester ze aan hun bed vast bind en ze kalmeert met het ritme van zijn penetraties.

Een triootje
Deze kon natuurlijk niet ontbreken in de top 10. Seks met 2 mannen is een fantasie welke de meeste vrouwen wel hebben. Gefantaseerd wordt over hoe de ene man aan de clitoris likt terwijl de andere man aan de borsten likt, en dat voor uren achter elkaar. Of hoe de ene man je penetreert terwijl de andere man je clitoris bewerkt.

Een man zijn voor een nacht
Eén van de populairste fantasieën is dat je als vrouw voor een keertje de man bent. Je als man gedragen en kleden inclusief een voorbind penis. We spraken een vrouw die haar fantasie in vervulling zag gaan, haar vriend was bereid om zich van achteren te laten nemen door haar voorbind penis. Ze verklaarde dat het haar een onwerkelijk gevoel van macht gaf om een man te penetreren. De man in een kwetsbare positie hebben zorgde voor enorme opwinding.

Betaalde seks
Betaalde seks is iets waar veel vrouwen over fantaseren. Het opvoeren van een striptease voor een volle zaal, klanten welke je smeken voor een lapdance. Een rijke zakenman welke je oppikt met zijn limousine en je trakteert op een leuke avond uit waarna je betaald wordt voor je diensten in zijn slaapkamer.

De verkrachtingsfantasie
Hebben je fantasieën weleens iets weg van een verkrachting? Wees dan gerust, dat is normaal, het is zelfs de meeste populaire fantasie onder vrouwen. Maar liefs 60% van de vrouwen fantaseert hier wel eens over. Wat overigens niet wilt zeggen dat vrouwen willen dat deze fantasieën vervult worden! Bij een fantasie heb je controle over de situatie, dat is het mooie van fantasieën, in het echt heb je deze controle niet.
De fantasieën variëren tussen vrouwen onderling behoorlijk in heftigheid maar de fantasieën hebben allemaal iets weg van verkrachting, waarbij de vrouw zich zelf vaak ziet in de rol van een onschuldige, naïeve, onwetend en onderdanige vrouw.

Bron

Dames, wens jij een betere relatie met jou man, jou wederhelft, en de manier om het te doen is makkelijk en leuk. Het enige wat je hoeft te doen is te begrijpen hoe je man denkt. Ik bedoel niet dat eens moet zijn met zijn beslissingen, ik bedoel zijn fantasieën, en zijn verlangens. Mannen leven meestal hun seksuele leven binnen in hun eigen hoofd en elke vrouw die een weg weet te vinden, zal cartblanche hebben met haar mans seksuele stemmingen.

In dit artikel zal ik u leiden in deze geheimen. Welk geheim zul je vragen? Nou ja, de sexuele fantasie van mannen., Let wel niet iedre man heeft alle wensen op zijn lijstje staan. Ik heb toevallig een paar dingen over mannen leren kennen. Hoe we denken en wat ze echt willen. Ik ben bereid om deze informatie te geven aan jou, maar je moet geen misbruik maken van je nieuwe vrije kennis, voor doeleinde als de nieuwe controle over jou partner of om het kwaad te dienen. Bestudeer de top tien fantasieën van mannen en dan weer gauw aan het werk, letterlijk, en vergeet niet eerlijk spelen, en plezier hebben. WAARSCHUWING! Sommige van deze fantasieën zijn voor het sterken van het hart als andere zijn specifiek voor het wild en onbevangen.
Let wel het moet wel veilig zijn, maak gebruik van bescherming, zoals condooms en andere seksuele voorbehoedsmiddelen.

Fantasy # 10
Sex met een andere man.

Of ze het toegeven of niet, veel mannen willen betrokken worden met andere mannen. Dit geldt niet altijd voor seks, maar het is altijd seksueel van aard. Als je man deze fantasie heeft, wees niet ongerust, het hoeft niet te betekenen dat hij homo is. Hij kan alleen maar willen experimenteren of om te weten of zij met hem willen experimenteren.

Tip: dit is een gevoelig onderwerp voor mannen,houd rekening met wat voor soort relatie je hebt en wat voor soort man je hebt. En verder, haal NOOIT je man naar beneden of bezorg hem laster voor de toelating van de waarheid voor jou.

Fantasy # 9
Seksuele controle.

Mannen zijn dominant, en als zodanig willen we volledige controle. Veel mannen dagdromen en fantaseren over het hebben van volledige seksuele controle van hun vrouw, tegen verkrachting aan, niet echt maar gespeeld natuurlijk. Dit werkt ook in omgekeerde richting. Wreek je man en maak hem je te dienen, wij mannen geven graag de controle op en zijn onderdanig.( dit laatste zie je veel bij mannen die op hun werk een machtspositie hebben) Verschillende outfits stimuleren de fantasie, kunnen helpen voor de juiste stemming. (gescheurde kleren, lingerie, leder, etc.)

Fantasy # 8
Bondage.

Bondage kan werken op zichzelf, maar werkt het beste met fantasie # 9. Bind je man vast armen en/of benen op basis van uw voorkeuren. Zorg ervoor dat je man zich wel vertrouwt voelt. Je hebt hem volledig in jou macht. Mannen willen echt vast zitten, terwijl ze in het echt alleen willen worden vastgebonden, zodat ze gemakkelijk los kunnen.(Als ze het idee krijgen de controlle te verliezen, hoe slaafs ook, dan raken ze in paniek. Investeer in zijden linten, handboeien, en andere dergelijke apparaten voor dit doel.
TIP: spreek een stop woordje af. Hierdoor kan aangegeven worden wanneer de grens wordt overschreden en hij of zij het niet meer als prettig ervaart.

Fantasy # 7
Anale seks.

Het spijt me om dit dames zeggen, maar mannen zijn sick puppies. We hebben niet alleen graag in de hand, maar we degraderen ook tot op zekere hoogte. De uiteindelijke afbraak is anale seks. Als u niet beschikt over een probleem met dit, dan is olie de scharnieren van die achterdeur en laat je man aan het werk gaan. Hij zal van je houden zoveel meer. Sommige mannen zweren dat ze niet deze vorm van geslachtsgemeenschap willen. Als jou man hierbij hoort, laat hem zijn. Waarschijnlijk is hij bang van het beest in zichzelf. Zorg voor anale stimulators. Denk aan fiberatoren, bolletjes, etc.

Tip: Mannen, zorg ervoor dat uw vrouw volledig ontspannen is, en u volledig vertrouwt, voordat u een poging doet. Ze moet weten dat zij u niet kwetst.

Fantasy # 6
Masturbatie.

Wie houdt er niet van masturbatie? Ik gok dat niet al te veel mensen het zouden afslaan, een aanbod om te worden gemasturbeerd door hun partner, mannen in het bijzonder. Bied aan te het aan te raken je man zal zich verbazen maar wees gerust, als je hem alvast in de stemming brengt zal hij jou toestaan jou hand heen en weer te laten bewegen over zijn penis. Regelmatig vaseline doet wonderen in dit gebied.
TIP: Vooral handig als hij opgewonden is, maar jij kunt niet terwijl je wel in de stemming bent.(bv. Menstruatie periode, zwanger etc.)

Fantasy # 5
Voyeurisme en exhibitionisme.

Er is de freak in ieder mens. Dit is een goede zaak voor u, dames. Laat je man om het even van zijn “Peeping Tom” fantasieën genieten zonder dat hij stigmatische wordt beschouwd als een pervert. Expleciet toon uw genegenheid, op het moment dat hij het niet verwacht, Zorg ervoor dat er een publiek is. Als hij is een seksueel mentaal gezonde man is, zal hij blozen, maar geniet hij er ook van. Mijn persoonlijke kit bevat, een verrekijker, een digitale camera, en een constructie outfit, voor thuis gebruik. Maak geen inbreuk op iemands privacy, die niet zijn toestemming heeft gegeven.

Fantasy # 4
Seks met meer dan een vrouw.

Hoeveel van jullie wist niet dat dit zou komen? Ook al is je man toegewijd aan u alleen, dan kan hij nog fantaseren over andere vrouwen. Hier is de vangst, hij wil dat met andere vrouwen in jullie beide relatie. Als u denkt dat uw relatie hiertegen bestand is, en je hebt iemand die je kunt vertrouwen, waarom niet het eens te proberen.

Tip: Dames dit is iets wat u beide moet willen, samen moeten jullie het wel eens zijn over diegene die mee doet. Als je niet gelooft dat jullie beiden van de daad zal genieten, dan moet je het niet doen. Als je man aanhouden met fantasie, zoek dan hulp in professionele sferen.

Fantasy # 3
Orale seks.

Zet je geld op waar je mond is. Het is een zekere weddenschap dat uw man van orale seks houdt, hetzij op hem of op haar. Hoe dan ook, iedereen wint. Maar dat is nog niet alles, dit is alleen de “opening”, voor “groter” en betere dingen. Denk aan lip gloss, ijs, fruit, slagroom, etc. en wat je kunt vinden rond het huis om de orale ervaring met de lippen en tong te doen genieten

Tip: Vrouwen, net voor het uitvoeren van orale seks op je man, moet je proberen te gorgelen met een mint mondwater, spuug het uit, maar niet spoelen.

Fantasy # 2
Seks met een verleden partner.

Wees niet beledigd als je partner je vertelt dat hij soms fantasieën over zijn verleden partners heeft. Dit kan werken in uw voordeel. Door het spel te spelen, of rollenspel, het zal zijn verlangen naar die ander verkleinen en de openheid en geborgenheid die jij geeft doen groeien. Vergeet niet te genieten.

Sommige vrouwen zullen het niet eens zijn met dit, en sommige vrouwen wel. Vergeet niet, doe wat past bij u en uw partner. Alleen doen wat voor jullie beiden comfortabel is. Dit is slechts een suggestie, kom met een aantal ideeën van je eigen. Wilt u een eerlijke relatie, moet je een manier vinden om om te gaan met dit. Het is immers een top fantasie van de meeste mannen.

Fantasy # 1
Fantasieën over de huidige partner.

Verrassing, verrassing. U dacht niet dat jij er zou zijn in de lijst? Uw man houdt van jou of op zijn minst wenst u veel. Waarom zou hij geen fantasieën over jou hebben. Geloof me, je man denkt veel over jou, wat hij heeft het gedaan met jou en wat hij wil met jou en voor jou nu en in de toekomst. De toekomst zou de volgende seconde kunnen zijn, ga je gewoon door middel van deze lijst met hem en probeer zoveel mogelijk van deze fantasieën als je er allebei prettig bij voelt. Vraag welke fantasien hij nog meer heeft en verras hem onverwachts op een van zijn stoutste dromen.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.