Niet getest door de redactie! Maar als het in de Flair staat…

Dit artikel vonden we bij Flair. Het is een wat ouder artikel, uit 2015. Misschien zijn bepaalde dingen reeds voorbij gestreefd en weten jullie betere alternatieven en zijn er ‘sappige’ anekdotes die je met plezier deelt.

Endulge yourselves. ’t is tenslotte bijna Naughty Friday!

Flair: Spannende seksapps voor singles

Als het op de zoektocht naar een bedpartner of inspiratie voor sensuele spelletjes en standjes aankomt, kunnen we allemaal wel een beetje hulp gebruiken. Thank god voor de overvloed aan seksapps die anno 2015 beschikbaar zijn. Downloaden en genieten maar!

Voor de singles:

  • Blendr:

Blendr

Blendr is voor singles die heel openlijk op zoek zijn naar losse seks. Deze app vraagt namelijk toegang tot al je informatie én vrienden op Facebook. Zo word je dan gelinkt aan mensen die in dezelfde postcode wonen en eveneens op zoek zijn naar een avontuurtje. Hoe meer info je over jezelf ingeeft, hoe meer info over anderen aan jou wordt getoond. Voor als je helemaal open en blootwil gaan dus.

Download de app voor Android of iPhone!

  • Pure:

Pure

Pure is de ideale app voor die momenten waarop de nood plots wel héél hoogis. Je stuurt een request uit waarin je aangeeft of je een vrouw of man zoekt en waar je zou willen afspreken, waarop dan enkele mogelijke matches worden voorgesteld. Snel beslissen is de boodschap, want jouw bootycall blijft slechts één uurtje op het overzicht staan. Daarna verdwijnen je foto en taglinevolledig, waardoor je privacy toch wat beschermd blijft.

Download de app voor Android of iPhone!

  • SexyVibes:   

Sexy Vibes

Je raadt het al: met deze gratis app kan je je smartphone als vibratorgebruiken. Om het helemaal kinky te maken, kan de app ook bediend worden vanop een afstand door een speelkameraadje dat je hebt leren kennen op de app. Misschien toch liefst een oude smartphone gebruiken en niet het toestel dat je geregeld in de buurt van je mond houdt. Gewoon een ideetje.

Download de app voor Android! (niet verkrijgbaar voor iPhone)

  • Down:

Down app

Het principe is simpel: get down or get a dateNet als op Tinder is het de bedoeling dat je door mogelijke matches swipet, maar er zijn twee verschillen. Zo zijn de gezichten die op je scherm verschijnen je meestal niet helemaal onbekend, het zijn namelijk je Facebookvrienden of vrienden van Facebookvrienden. Daarnaast swipe je niet naar links en rechts. Op Down sleep je de foto naar boven als je een date wilt en naar beneden als je de persoon in kwestie gewoon eens wil doen. Geen vervelende misverstanden zoals op Tinder dus, we like!

Download de app voor Android of iPhone!

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.