Bevestigd feit over seks en waarom je seks vaak zou moeten hebben

adult black and white breast close up

Photo by Pixabay on Pexels.com

1. Het hebben van seks verlicht hoofdpijn. Elke keer als je vrijt, laat het de spanning in de aderen van de hersenen los.

2. Veel seks kan de verstopte neus verwijderen. Seks is een natuurlijke antihistamine. Het helpt bij de bestrijding van astma en lente-allergieën.

3. Vrijen is een spectaculaire schoonheidsbehandeling. Wetenschappers hebben ontdekt dat wanneer een vrouw seks heeft, het een grote hoeveelheid oestrogeen produceert die glans en zachtheid aan het haar geeft.

4. Seks is een van de veiligste sporten. Liefde bedrijven versterkt vaak de spieren van het mannelijke en vrouwelijke lichaam. Het is leuker dan 20 rondjes in het zwembad te zwemmen en er zijn geen speciale schoenen nodig!

5. Maak de liefde langzaam, soepel en op een ontspannen manier vermindert de kans op lijdende dermatitis, huiduitslag en acne. Het geproduceerde zweet reinigt de poriën en laat je huid gloeien.

6. Vrijen kan alle calorieën verbranden die je hebt verzameld tijdens het romantische diner voor het slapen gaan.

7. Seks is een middel tegen depressie. Het maakt endorfinen vrij in de bloedbaan, waardoor euforie ontstaat en vrouwen en mannen het gevoel krijgen uniek te zijn.

8. Seks is het kalmeringsmiddel en spierverslapper voor een veiligere wereld. Het is duizend keer effectiever dan Valium.

9. Seksueel actief lichaam maakt meer feromonen vrij. .

10. Door elke dag te kussen, houdt u meer tijd weg bij de tandarts. Kussen is een kunst die de schonere tanden en het speeksel de hoeveelheid zuur vermindert die tandbederf veroorzaakt. Deze preventie elimineert veel problemen, naast het aanbieden van een adem constant vernieuwd!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.