Waar mannen zich aan ergeren bij vrouwen

woman wearing pink top

… Vrouwen die vissen naar complimentjes en ze vervolgens niet kunnen accepteren. Als de man een complimentje geeft meent hij dit (meestal). Dus niet klagen en accepteren die handel.

… Dames die luidruchtig zijn. Dit is by the way voor iedereen irritant.

… Vrouwen die te veel make-up dragen of te lang bezig zijn met hun uiterlijk. Natuurlijk is het fijn om jezelf op te tutten, maar je hoeft niet te overdrijven.

… Vrouwen die halfnaakt over straat lopen of in een club alle aandacht vragen omdat ze in het middelpunt van de belangstelling willen staan.

… Vrouwen die dronken zijn en zonder schaamte over straat schreeuwen.

… Het laten van boeren en scheten. Mannen vinden het vaak een afknapper als vrouwen zich mannelijk gedragen.

… We prikkelbaarder en onredelijker doen als we ongesteld zijn. We kunnen hier alleen NIETS aan doen. Onze hormonen beïnvloeden nou eenmaal ons gedrag en humeur.

… Vrouwen die hun vriend constant controleren. Een beetje jaloezie is gezond, maar vrouwen die hun vriend constant controleren zijn echt een afknapper. Niet iedere vrouw waar hij mee staat te kletsen is met hem aan het flirten.

… Vrouwen die te veel tijd van hun vriend claimen. Mannen hebben ook tijd voor zichzelf nodig. Dus keep calm en stuur geen 60 appjes.

… Vrouwen die zich overal mee bemoeien en alles beter weten. Please don’t, mannen vinden het namelijk heerlijk als ze af en toe gelijk hebben.

 

 

Bron

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.