Penislengte: does size matter?

Vandaag ga ik de eeuwenoude vraag beantwoorden die mannen bezig houdt: is penislengte belangrijk? EINDELIJK zul je vast denken. Want let’s keep it real: die vraag spookt al sinds je puberteit rond in je hoofd toch? Ik beloof je alvast dat ik eerlijk zal zijn, zoals je inmiddels wel van me gewend bent.

42249346_244457556269833_8128842425113247744_n

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt
Daarbij moet ik zeggen, dat ik niet namens alle vrouwen spreek. Maar wel als een kenner. Ik heb als vrouw ervaring met allerlei verschillende soorten mannen. En ik kan je nu alvast goed nieuws brengen: nee, penislengte is niet belangrijk. Of althans, niet zo belangrijk als jij hoogstwaarschijnlijk denkt.

Size does matter
Goed nieuws dus, penislengte is lang niet zo belangrijk als jij denkt. Ook al zeggen ze in het Engels weleens ‘size does matter’ dat is echt niet zo. Ik heb veel verschillende soorten en maten piemels gezien in mijn leven en tuurlijk zit er verschil in prestaties.

Ik heb ooit een relatie gehad met een Surinamer die ook nog eens groter dan twee meter was en ik kan je vertellen: dat is echt niet geil. Af en toe is er niks beangstigender dan een hele grote penis die op je afkomt. Veel beter is gewoon een gemiddelde pik waarmee je heel erg veel kan experimenteren in plaats van een grote piemel waarbij je er niet eens aan moet denken om die in je mond te stoppen.

De beste seks die ik heb gehad is met mannen met een gemiddelde of zelfs onder gemiddelde penislengte. Ik heb het nagevraagd bij de vrouwen in mijn omgeving en ook zij zeggen precies hetzelfde: it’s not the size of the boat, it’s how it floats on the river 😉 Of iemand goed is in bed, hangt namelijk niet af van iemand’s piemel. Het gaat om veel meer dan dat.

Andersom werkt dat toch ook zo? Een vrouw met grote tieten of een mooie kont is toch ook niet beter in bed? Natuurlijk is een penis wel waarmee je bevredigd wordt, maar een lange piemel is geen sleutel tot succes.

Penislengte is voor vrouwen niet belangrijk, de omtrek en chemie wel
Wat ik wel toe moet geven, is dat de omtrek van een piemel wel verschil kan maken. Een vrouw ervaart veel meer genot van een piemel die in de omtrek wat breder is, dan van een piemel die lang is. Beter een korte, dikke dan een lange, dunne dus.

Zoals ik net al zei, gaat het om veel meer dan de penis. Vrouwen zijn namelijk aparte wezens en wij hebben nu eenmaal betere seks met een man waarmee we emotioneel een goede klik hebben. Jij als man kan het met iedere vrouw waarvan jouw penis omhoog gaat staan, maar vrouwen werken zo helaas niet.

We moeten een man wel aantrekkelijk, lief, grappig, leuk en sexy vinden voordat we ons helemaal aan je over willen geven. En hoe beter je iemand leert kennen, hoe beter de seks ook wordt. Het gaat dus vooral om de chemie, in plaats van de penislengte. Ik heb zelfs wel eens gelezen dat de vagina van een vrouw zit aanpast aan de omvang van de penis van een man met wie ze een connectie heeft, maar dat heb je niet van mij.

Penislengte is niet belangrijk, zelfvertrouwen wel
Penislengte is dus niet belangrijk, maar zoals eigenlijk altijd het geval is: zelfvertrouwen wel! Waarschijnlijk heb jij wel een vriend die helemaal niet zo knap is, maar een erg grote piemel heeft. Omdat hij zo zelfverzekerd is over zijn jonge heer, straalt hij dat ook uit en lult hij zo alle mooie vrouwen zijn bed in. Dat kan jij ook!

Vrouwen vallen op zelfverzekerde mannen. Zorg er dus voor dat je altijd een open houding hebt en dat je altijd oogcontact blijft maken. Wees niet verlegen en stap gewoon op vrouwen af om een leuk praatje te maken. Met zelfvertrouwen scoor je namelijk veel beter dan met een grote piemel.

Maak seks afwisselend
Tot slot is het zo dat het gewoon gaat om wat je met je piemel doet, in plaats van de piemel zelf. Een harde piemel die maar gewoon wat op en neer pompt is namelijk best wel saai. Wil je een vrouw echt het hoofd op hol brengen? Til d’r op en neem d’r tegen de muur. Wil je gewoon blijven liggen?

Zorg er dan voor dat je verschillende tempo’s en standjes aanhoudt. Je kan bijvoorbeeld ook eens afwisselen wat betreft locatie en het bed verruilen voor het aanrecht, de keukentafel of de bank. Zo zal zij je ook ongeremd en spannend vinden waardoor ze je psychologisch gezien ook beter vindt in bed.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.