Ontdek de seksuele verlangens van je bedpartner via zijn of haar sterrenbeeld!

Met welk sterrenbeeld heb jij de beste seks?

De seksuele verlangens van de mens staan in de sterren geschreven. Iedereen zit anders in elkaar, ook op seksueel vlak. Via de erotische horoscoop kan je achterhalen hoe je hem of haar volledig zot maakt in bed. Lees hieronder met welk sterrenbeeld jij de beste seks hebt en ontdek het seksuele karakter van je partner en jezelf.

sky space dark galaxy

Photo by Pixabay on Pexels.com

1. Steenbok:

Man

De mannelijke steenbok lijkt wat stroef in het begin. Als partner moet je hem soms uit zijn comfortzone lokken. Maar eens hij zich op zijn gemak voelt bij jou, laat hij alle remmen los. Zijn sterke kant is zijn doorzettingsvermogen waardoor je bij hem uren plezier kan beleven in bed.

Vrouw

Hoewel ze niet vaak over seks praat, kan de vrouwelijke steenbok een echte stoeipoes zijn. Ze laat zich graag leiden door een ervaren man. Eens het ijs gebroken is gaat het er heel passievol aan toe in de slaapkamer.

Beste bedpartner: vissen

2. Waterman:

Man

Een mannelijke Waterman kan soms hard to get spelen, maar eens je hem hebt kunnen versieren is hij niet te stoppen. Hij is een heel fantasierijke liefdespartner en experimenteert graag op andere plekken buiten de slaapkamer.

Vrouw

De vrouwelijke Waterman houdt van avontuur en experimenteren. Diepgang en een emotionele connectie zijn voor haar ook heel belangrijk. Hoe dieper de band met haar partner, hoe heter de seks. Ze houdt ervan om haar partner te verwennen en hem te zien genieten.

Beste bedpartner: Leeuw

3. Vissen:

Man

Voor een tedere en romantische vrijpartij moet je bij de Vissen man zijn. Hij is een echte expert op vlak van romantiek en gebruikt graag kaarsen, rozeblaadjes en zachte muziek. Hij deelt graag zijn fantasieën en probeert die van zijn partner waar te maken.

Vrouw

Ze houdt van lang voorspel en is niet te vinden voor een vluggertje. De Vissen vrouw heeft een erg gevoelige ziel en zoekt steeds een emotionele connectie. Achter haar zachte kant schuilt echter een vamp die haar partner in vuur en vlam zet.

Beste bedpartner: Steenbok

4. Ram:

Man

De mannelijke Ram windt er geen doekjes om en stapt recht op zijn prooi af. Hij houdt van pure seks en tast graag de grenzen af. Met een ram zal je zeker niet in een seksuele sleur geraken, hij houdt ervan om nieuwe dingen uit te proberen.

Vrouw

De Ram vrouw houdt van seksuele spelletjes en avontuur. Ze is vaak te vinden op rode stiletto’s en in sexy lingerie. Ze is expert in het verleiden van mannen en het creëren van seksuele spanning. Met een ram in bed wordt het gegarandeerd een hete nacht.

Beste bedpartner: Tweelingen

5. Stier:

Man

Van rollenspellen wordt de mannelijke Stier helemaal wild. In bed is hij een echte stoere man, maar hij kan ook teder en liefdevol zijn. Hij zal je volledig onder handen nemen, maar hij verwacht er wel iets voor in de plaats. Rode lippenstift doet het altijd voor hem.

Vrouw

De vrouwelijke Stier geniet ervan om verleid te worden. Ze is een levensgenieter en wil echt veroverd worden door een man. Ze heeft graag een man die de touwtjes in handen neemt. Achteraf is ze een knuffelaar en blijft ze graag nagenieten in bed.

Beste bedpartner: kreeft

6. Tweelingen:

Man

De Tweelingen man houdt van speelsheid. Hij is niet echt kieskeurig en laat er geen gras over groeien. Voor een vaste relatie moet je niet bij hem terecht, maar voor een heerlijk avontuurlijke nacht wel! Hij heeft veel variatie en vrijheid nodig in zijn seksleven.

Vrouw

Ze laat duidelijk weten wat ze lekker en niet lekker vindt. De Tweelingen vrouw is een expert op vlak van voorspel en zal je steeds verbazen met andere technieken en aanrakingen. Je zal je nooit vervelen met haar in bed. Ze heeft zowel onderdanige als dominante trekjes.

Beste bedpartner: Ram

7. Kreeft:

Man

De mannelijke Kreeft is heel zachtaardig en lief. Hij voelt precies aan wat jij lekker vindt en zal je naar hogere sferen brengen. Vertrouwen is belangrijk voor hem en hij geeft de voorkeur aan sensualiteit. Een one-night-stand is niets voor hem.

Vrouw

De vrouwelijke Kreeft zit vol ondeugende fantasieën maar zal deze enkel delen met iemand die ze volledig vertrouwt en graag ziet.  Ze zoekt romantiek en geborgenheid in haar partner. Eens ze dit gevonden heeft, laat ze zich volledig gaan.

Beste bedpartner: stier

8. Leeuw:

Man

De mannelijke Leeuw schept graag op over zijn veroveringen en is een echte jager. Hij geeft je veel complimenten en je voelt je op en top vrouw bij hem. Voor lang voorspel moet je niet bij de Leeuw zijn, hij gaat liever snel over tot de daad. Hij houdt eerder van klassieke dan experimentele seks.

Vrouw

De Leeuw vrouw is vurig en passioneel. Ze houdt van het spel van verleiding en neemt vaak graag de controle over. Romantiek is niet per sé nodig om haar op te winden. Ze is heel hartstochtelijk en neemt je daar volledig in mee.

Beste bedpartner: Waterman

9. Maagd:

Man

De mannelijke Maagd gaat niet zo snel flirten en is vaak de underdog. Hij vindt het lekker als zijn partner het initiatief neemt. In bed is hij heel lenig en kundig in zijn technieken. Hij vindt intelligente en verzorgde vrouwen heel sexy. Een nacht met een Maagd zal je niet snel vergeten!

Vrouw

De Maagd vrouw gaat zich niet snel prijs geven en kijkt de kat uit de boom. Eenmaal je in haar bed belandt, ontpopt ze zich tot ware liefdesgodin. Ze zal je keer op keer blijven verbazen met haar experimentele standjes.

Beste bedpartner: Schorpioen

10. Weegschaal:

Man

De mannelijk Weegschaal is een beest tussen de lakens en kan heel divers zijn in bed. Zo heeft hij een ruige kant die je onmiddellijk in vuur en vlam zal zetten, maar ook een tedere kant die je zal doen kreunen van genot. Hij houdt er wel van om af en toe experimentele standjes uit te proberen of sekspeeltjes in bed te halen. Met een mooi lingeriesetje heb je gegarandeerd succes bij de Weegschaal.

Vrouw

De vrouwelijk Weegschaal heeft veel aandacht nodig. Ze wil in de watten gelegd worden door haar partner. Als partner neem je best je tijd voor haar. Het is zeker de moeite, want als ze bevredigd is zal ze voor jou ook alles uit de kast halen. Ze kickt erop om je te zien genieten.

Beste bedpartner: Boogschutter

11. Schorpioen:

Man

De mannelijke Schorpioen ziet seks als een spel dat hij moet winnen. Hij daagt je graag uit en plaagt tot dat je je overgeeft aan hem. Hij laat je alle hoeken van de kamer zien en zal je keer op keer doen verrassen. Hij praat graag open over seks en fantasieën.

Vrouw

De Schorpioen vrouw is zeer erotisch en ervaren. Ze weet hoe ze de mannen zot moet maken en maakt daar gretig gebruik van. Om haar seksueel tevreden te houden moeten mannen creatief en experimenteel zijn. Routine is haar grootste vijand.

Beste bedpartner: Maagd

12. Boogschutter:

Man

De Boogschutter man is bescheiden over zijn seksleven. Toch bezit hij enkele heel unieke liefdestechnieken die de vrouwen wel kunnen bekoren. Hij is heel enthousiast en kan je hart doen smelten. Eens hij je voor zich heeft kunnen winnen, laat hij je niet meer snel ontsnappen.

Vrouw

De vrouwelijke Boogschutter houdt af en toe wel eens van een avontuurlijke en ruige vrijpartij. Ze vindt het lekker als haar partner de controle neemt en haar volledig laat wegglijden in het pure genot. Het gebruik van seksspeeltjes tussen de lakens windt haar op. Ze houdt ervan om haar partner te verwennen en hem te zien genieten.

Beste bedpartner: Weegschaal

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.