Belangrijke info: déze mannen zijn zo zonde van je tijd

man young happy smiling

Photo by Stefan Stefancik on Pexels.com

1. De man die je een week lang elke dag een berichtje stuurt, dan 10 dagen onvindbaar is en dan weer een berichtje stuurt alsof er niets aan de hand is. “Sorry, was druk met werk. Hoe is ie?” Breaking news: als hij genoeg tijd heeft om naar de wc te gaan, dan heeft hij ook tijd om jou een berichtje te sturen want je wéét dat hij op z’n telefoon kijkt als hij daar zit.

2. De man die je dubbelzinnige complimenten geeft. “Je ziet er zo knap uit met steil haar.” “Je ziet er zo mooi uit op Instagram.” Hij vertelt je dus dat je alleen knap bent als je een filter over je gezicht gehaald hebt. Of nadat je uren bij de kapper gezeten hebt. Waarom zou je nog moeite voor zo’n man doen? Precies, dat ga je dus niet doen!

3. De man die probeert het zonder condoom te doen. Deze man is een kakkerlak in je appartement. En kakkerlakken moet je verwijderen, want dat verdient een man die lak heeft aan jouw persoonlijke wensen én gezondheid verdient.

4. De man die bij jou niet down under wil gaan maar dat wel van jou verwacht. Tsja, zo werkt het niet vriend!

5. De man die niet weet wat hij wil. Hij weet maar niet wat hij moet met het beste wat hem is overkomen (jij) en daarom is hij een idioot. Jij verdient een man met richtingsgevoel en, ohja, hersenen.

6. De man die geen plannen kan maken. “Hi, ik ben in de buurt, wil je nog afspreken vandaag?” “Misschien. Ik zit nu bij een vriend thuis te gamen.” #$*@&U%! Als hij het niet voor elkaar krijgt om op zondag met je te lunchen, denk je dan eens in wat hem voorstellen aan je ouders of proberen of vakantieplannen te maken met hem gaat worden.

7. De man die doet alsof hij verliefd op je is en dan de volgende dag een foto op Facebook post met een ander meisje waar hij overduidelijk óók mee date. Wat? Wat?! Je hebt niet getekend voor een driehoeksverhouding, dus het is hoog tijd om afscheid te nemen.

8. De man die je nooit voorstelt aan zijn vrienden terwijl hij al jouw vrienden en misschien zelfs familie al ontmoet heeft. Note: er is een goede regel hiervoor: kijk of hij je voorstelt aan zijn vrienden/familie – als hij dat doet is neemt hij wat jullie hebben serieus. Als hij het niet doet, ziet hij wel waar het schip strandt (en dat gaat pijn doen.)

9. De man die zich niet wil binden en dat weet je maar toch blijf je met hem daten omdat je denkt dat hij knap is en misschien een beetje omdat je van drama houdt. Kijk, als de knapste der knapste goden der aarde aka Chris Hemsworth in staat is een serieuze relatie aan te gaan, dan kan die vent die jij date dat ook. Dus als binden niet zijn ding is, dan is het ’t jouwe ook niet.

10. De man die alleen berichtjes stuurt en nooit belt. Berichtjes zijn voor mensen die bang zijn voor verbale communicatie en gewoon even makkelijk wil doen. Waarom zou je iets willen met een man die niet eens met je kan PRATEN? Makkelijk: wil je niet!

11. De man die nooit geld heeft. “Kun jij dit diner/dit bioscoopkaartje/dit drankje weer even betalen?” Hij kan dan wel lief zijn, maar je bent niet zijn sugar mama. Als jij hard werkt voor je geld verdien je een man die dat ook doet.

12. De man die heel goed manipulatief kan zijn – tot op het punt waar jij niet meer weet of je nou gemanipuleerd wordt of niet. Hij is een smooth operator. Hij is waarschijnlijk een narcist of sociopaat en heeft meer bagage dan wie je ooit ontmoet hebt. Onthoudt dat dit slechte gedrag over hem gaat, niet over jou en ga door.

13. De man die altijd plannen maakt maar ze nooit uitvoert. Wat waarschijnlijk betekent dat hij slecht is in bowlen, darten, golfen en voetballen want al deze dingen hebben uitvoering nodig. Als hij niet eens een etentje kan plannen, hoe kunnen jullie dan ooit een relatie opbouwen?

14. De charmante man en probeert jou mee naar huis te nemen. Maar als je hem vertelt dat je niet met hem meegaat omdat hij een seriemoordenaar kan zijn, maar dat je hem morgen belt, hoor je nooit meer wat van hem.

15. De man wiens Instagram bomvol staat met vrouwen in da club. Zijn levensdoel is waarschijnlijk “zoveel mogelijk vrouwen doen” en hij gaat alleen uit met “aspirant modellen”. Want looks zijn zó permanent.

16. De man buitenhuis non-stop een sporttenue van zijn favoriete team draagt. Tenzij hij zelf in dat team speelt, laat dat shirt alsjeblieft thuis. Dat is geen outfit. Je verdient een man die daadwerkelijk kleding draagt.

17. De man die ongeveer 34, bijna 35 is en nog steeds zijn shit niet voor elkaar heeft en geen exclusieve relatie met jou wil. Ook al vertelt hij dat hij van je houdt en bij je wil zijn. Hij is niet alleen in de war, hier liegt hij ook nog eens over.

18. De man die zegt dat hij volwassen is en klaar om zich te binden maar als je het woord ‘samenwonen’ enzo laat vallen zegt hij iets van “uh, vind je niet dat we een beetje snel gaan?” Gast, echt? GROW UP!

19. De man die 30 is en zijn eigen huur niet kan betalen. Als je met hem mee naar huis gaat, ontmoet je meteen zijn 3 huisgenoten, zijn Nintendo 64 en een koelkast vol bier. En jullie slapen op een matras. Op de vloer. Naast zijn stapel vieze sokken. Jij, een vrouw die haar shit wél voor elkaar heeft, heeft geen tijd voor deze shit.

 

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.