6 redenen waarom mensen het moeilijk hebben met het werk van hun partner

man having a phone call in front of a laptop

Photo by bruce mars on Pexels.com

 

Redenen van conflict volgens mannen

 
Mijn partner
Ik
1. Altijd moe
80%
65%
2. Laat thuis
54%
76%
3. Zit altijd thuis te werken
46%
43%
4. Geen tijd voor het huishouden
38%
54%
5. Weinig thuis
32%
56%
6. Op vakantie gestoord worden
28%
45%

Verduidelijking: De kolom ‘mijn partner’ wil zeggen dat de partner de oorzaak is van het conflict. Voorbeeld: Bij 80% van de gevallen is de moeheid van de partner de oorzaak van het conflict.  Bij de kolom ‘ik’, zorgt de man vooral voor het conflict. Voorbeeld: Bij 65% is het de man zelf wiens moeheid de oorzaak is van een conflict.

Redenen van conflict volgens vrouwen

 
Mijn partner
Ik
1. Altijd moe
61%
80%
2. Laat thuis
75%
72%
3. Zit altijd thuis te werken
52%
32%
4. Geen tijd voor het huishouden
60%
56%
5. Weinig thuis
64%
40%
6. Op vakantie gestoord worden
58%
28%

Verduidelijking: De kolom ‘mijn partner’ wil zeggen dat de partner de oorzaak is van het conflict.Voorbeeld: Bij 61% van de gevallen is de moeheid van de partner de oorzaak van het conflict. Bij de kolom ‘ik’, zorgt de vrouw vooral voor het conflict. Voorbeeld: Bij 80% ligt de oorzaak van het conflict bij de moeheid van de vrouw zelf.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.